Vidite da odigrate ovu utakmicu, jer u protivnom jedan mora napustiti ligu!
damirdeluxe:

jasmin356: +, +,

Moderator/ica: Padovan
tu sam jaapocalyps je napisao/la:gdje je ovaj majestic da mu dam po usima?![]()
![]()
..heheS-Y-L-A-R je napisao/la:Imam jedan prijedlog od naredne sezone koji bi mozda dobro dosao igracima koji su redovni.
Da jedan igrac ima pravo u toku jedne sezone promjenit jedan klub(uzeti neki koji je slobodan od igraca koji napuste) nakon nekoliko odigranih kola ali naravno po cijeni polovljenja bodova?
Nije loš prijedlog, ukoliko se bude igralo ovim sistemom može to praviloS-Y-L-A-R je napisao/la:Imam jedan prijedlog od naredne sezone koji bi mozda dobro dosao igracima koji su redovni.
Da jedan igrac ima pravo u toku jedne sezone promjenit jedan klub(uzeti neki koji je slobodan od igraca koji napuste) nakon nekoliko odigranih kola ali naravno po cijeni polovljenja bodova?
Ma dobro to mi trenutno ne pomaze jer ovih invalida se ne rijesi do kraja ali eto pokusavam zaobic nesrecu i u slijedecojmuhovic je napisao/la:..heheS-Y-L-A-R je napisao/la:Imam jedan prijedlog od naredne sezone koji bi mozda dobro dosao igracima koji su redovni.
Da jedan igrac ima pravo u toku jedne sezone promjenit jedan klub(uzeti neki koji je slobodan od igraca koji napuste) nakon nekoliko odigranih kola ali naravno po cijeni polovljenja bodova?..toliko ti Ajax dosadio a ?!
![]()
..heheS-Y-L-A-R je napisao/la:Ma dobro to mi trenutno ne pomaze jer ovih invalida se ne rijesi do kraja ali eto pokusavam zaobic nesrecu i u slijedecojmuhovic je napisao/la:..heheS-Y-L-A-R je napisao/la:Imam jedan prijedlog od naredne sezone koji bi mozda dobro dosao igracima koji su redovni.
Da jedan igrac ima pravo u toku jedne sezone promjenit jedan klub(uzeti neki koji je slobodan od igraca koji napuste) nakon nekoliko odigranih kola ali naravno po cijeni polovljenja bodova?..toliko ti Ajax dosadio a ?!
![]()
![]()
pa nije jos 23:30. valjda ce on doc'. znaci ak' ne dodje ja cu bit' izbacen, a jedan od redovnijih bio i od samog pocetka sam tu. al' et' nema veze. neg' 'ocu li moc iduce sezone igrat' ??juventus 0244 je napisao/la:... jasmin256-damirdeluxe.... Sluzbeno ?
Vidite da odigrate ovu utakmicu, jer u protivnom jedan mora napustiti ligu!
damirdeluxe:, +, +,
, + ,
jasmin356: +, +,, +,
,
Vidi meni bi bilo žao da napustiš ligu, jer si od početka tu, ali ne znam šta je ovo bilo pa si propustio dvije utakmice, a damir većinom dodje na net oko 23, pa dodaj ga na msn-u, a i ja ću mu odmah čim udje reći da si tu, da odigrate to, ali stvar je u tome da bi i damir mogao izletjeti, ako ne odigra u 23:30, jer i on ima 2 minusa u 6 kola, a ti si se javio .jasmin256 je napisao/la:pa nije jos 23:30. valjda ce on doc'. znaci ak' ne dodje ja cu bit' izbacen, a jedan od redovnijih bio i od samog pocetka sam tu. al' et' nema veze. neg' 'ocu li moc iduce sezone igrat' ??juventus 0244 je napisao/la:
, + ,
,
Evo ja cu samo necu sa Ajaxom da igramjasko_juve je napisao/la:hajde neko da HITIMO koju![]()
de me add na [email protected]S-Y-L-A-R je napisao/la:Evo ja cu samo necu sa Ajaxom da igramjasko_juve je napisao/la:hajde neko da HITIMO koju![]()
jbg takva su pravila. sam sam kriv, a pravila su za svakoga ista. nekako sam se uljenio, valjda i druge obaveze. al nema veze, sta je tu je.juventus 0244 je napisao/la:Vidi meni bi bilo žao da napustiš ligu, jer si od početka tu, ali ne znam šta je ovo bilo pa si propustio dvije utakmice, a damir većinom dodje na net oko 23, pa dodaj ga na msn-u, a i ja ću mu odmah čim udje reći da si tu, da odigrate to, ali stvar je u tome da bi i damir mogao izletjeti, ako ne odigra u 23:30, jer i on ima 2 minusa u 6 kola, a ti si se javio .jasmin256 je napisao/la:pa nije jos 23:30. valjda ce on doc'. znaci ak' ne dodje ja cu bit' izbacen, a jedan od redovnijih bio i od samog pocetka sam tu. al' et' nema veze. neg' 'ocu li moc iduce sezone igrat' ??juventus 0244 je napisao/la:
, + ,
,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.