Kakvi novinari jbtFidelis je napisao/la:Novinarski smradovi su isposlovali ono sto su htjeli.Da nisu od muhe napravili medvjeda kazna sigurno ne bi bila ovolika.
Drzati bandu sto dalje od reprezentacije,to je kljuc uspjeha.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kakvi novinari jbtFidelis je napisao/la:Novinarski smradovi su isposlovali ono sto su htjeli.Da nisu od muhe napravili medvjeda kazna sigurno ne bi bila ovolika.
Njegovo ludilo je simpaticno i navijacima Evertona pa eto nismo usamljeni. Sta se moze takav je kakav jest a boljeg nemamo. Iz toga razloga(ludilo) treba mu pronaci zamjenu a ne visiti na Hadzicu. Da je napravio glupost destljeca napravio je.Cartman je napisao/la:Nije on uradio ni blizu dovoljno za repku da mu se onakav moronski potez oprosti na bilo koji nacin. Dzeko, Spahic, Misimovic, mozda, i to je upitno. On sa svojih 20 utakmica gdje smo u glavnom lose igrali i sa nekoliko odbijenih poziva za mladu repku nije uradio dovoljno da mu se ne bi psovalo i pljuvalo maksimalno. BiH i Safet Susic su njegovu propalu karijeru spasili. I sada bi igrao u Madjarskoj da nije bilo reprezentacije. Pa neka ne igra ako nece, ne bi bio prvi put da odbije BiH ovaj vrli patriJota i heroj koji Nigerijcu psuje familiju na bosanskom pa mu se cijela nacija divi zbog toga.milanist je napisao/la:kakvi sve nezahvalni ljudi ima da te bog sacuva, psuju i pljuju momka koji je jedan od najbolji igraca repke. Da se odmah ogradim, ne podrzajem ono sto je uradio i za to ce snositi kaznu, ne mozemo vratiti stvari da to ispravi, ali i dalje ima moju podrsku i simpatije. Mlad je i lud i nemamo mu sta puno zamjeriti koliko je dao ovoj repki.
Tacno, radi pojedinih, da sam ja Besic ne bih vise nikad ni zaigrao za BiH !
Najdebilniji potez nekog igraca od samostalnosti BiH. Ne cudi ni sekunde da je od njega.
I budite sigurni da nije apsolutno nista naucio i da ce slicnu pizdariju ponovit kad-tad. Pa nije ovo prvi put da neki debilni potez napravi, a vec nije ni zadnji. Ponasao se kao balavac i nakon povrede proslog vikenda. Nije kako treba pozdravio Naismitha koji je ulazio i nesto je dobacio Martinezu kad mu je ovaj to rekao.
Kakve Bgt novinari imaju veze sa kaznom?Fidelis je napisao/la:Novinarski smradovi su isposlovali ono sto su htjeli.Da nisu od muhe napravili medvjeda kazna sigurno ne bi bila ovolika.
Prije gledanja snimka uzelo se u obzir da u BiH prakticno prizeljkuju sto je moguce vecu kaznu i da su se tu vec pomirili sa njom.HariTz je napisao/la:Kakve Bgt novinari imaju veze sa kaznom?Fidelis je napisao/la:Novinarski smradovi su isposlovali ono sto su htjeli.Da nisu od muhe napravili medvjeda kazna sigurno ne bi bila ovolika.
Pogledao se snimak, dali kaznu, koja je iskreno očekivana i to je to. Čak sam mislio da će dobiti i 4 utakmice, ali eto, bit' će barem tu za uzvratnu za eventualni baraž.
Malo precjenjujes nase novinare i javnost. FIFA-u boli briga sta pisu nasi tzv novinari, sta misle navijaci, cak i savez, pogledali su snimak i odrezali kaznu za nesportsko ponasanje.Fidelis je napisao/la: Prije gledanja snimka uzelo se u obzir da u BiH prakticno prizeljkuju sto je moguce vecu kaznu i da su se tu vec pomirili sa njom.
E za to su zasluzni lesinari.
Da nismo i mi sa foruma krivi? Kao sto smo bili kada se Kolasimac povredioFidelis je napisao/la:Novinarski smradovi su isposlovali ono sto su htjeli.Da nisu od muhe napravili medvjeda kazna sigurno ne bi bila ovolika.
Hoce malo sutra.Kad su oni ulozili zalbu na bilo sta?Da su pametni bili ulozili bi odmah zalbu na crveni karton,vjerovatno je ne bi uvazili ali vjerovatno ne bi dobio kaznu vecu od jedne utakmice.Goalgetter je napisao/la:Hoce li savez uloziti zalbu? Mislim da imaju 7 ili 10 dana roka koliko znam.
Zasluzio je 3, ali da je barem sniziti za jednu.
Cartman je napisao/la:Zasluzio je 5 utakmica. Rijetko se vidja ovakvo nesportsko ponasanje. Nesto na nivou Suareza i slicnih zivotinja.
Sramota. Ne znam ni da li je ono bilo za crvenog kartona, bacio zvaku u pravcu igraca nakon krvnickog starta na njemu.... cccccccccccBiki je napisao/la:Za bacanje zvake tri utakmice a neko baci kopacku na protivnickog igraca i - nista!?
To bi sada treba da bude olaksavajuca okolnost. Diplomatski to nekako rijesiti od strane saveza, uloziti zalbu, i smanjiti na dvije utakmice.calcio je napisao/la:Sramota. Ne znam ni da li je ono bilo za crvenog kartona, bacio zvaku u pravcu igraca nakon krvnickog starta na njemu.... cccccccccccBiki je napisao/la:Za bacanje zvake tri utakmice a neko baci kopacku na protivnickog igraca i - nista!?
Ima Hadzic Anel i Tino SvenJohnCleese je napisao/la:Evo zamjene u vidu Grahovca, momak vise nego korektno odradjuje posao u svom klubu
JohnCleese je napisao/la:Ma tako je kad nam spisak prodje kroz bar 5 ruku i doradi se vise puta prije nego to selektor ozvanici
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.