Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ajde biti ćete drugi, to je ipak napredak u odnosu na prošlu sezonu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
E onaj start Arshavina ako nije na zuti onda ne znam sta je,takodje i onaj Chamakhom po kolenu ga je udario,ovaj malo glume dao i zuti cist.Faraon iz Visokog je napisao/la:MA daj chamack ako je nanija dotako ja sam corav,arshavin na loptu ovaj zuti
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
vi vec upisali pobjeduTed Mosby je napisao/la:Ajde biti ćete drugi, to je ipak napredak u odnosu na prošlu sezonu

Rođen s tobom da budem
Idi pasu travu ko ostali pripadnici tvog roda.United Rule je napisao/la:Placite luzeri, placite!
Mozete samo da gledate jedan ovakav klub kako rastimava ove amatere u nastavku
Ako si došo provocirat ovdje ****. Imaš svoju temu na kojoj možeš to isto radit.Keane_Roy je napisao/la:hahahahahahaha. Opet vam sudija kriv. Pa ne mogu vjerovatiBosco je napisao/la:Isto da nije dovoljno igrat protiv Manchestera, moraš i protiv Webba igrat. **** mu Ferguson mater plaćenićku.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ma daj za sta ovaj konj od sudije daje zute
Nije golman kriv što Manchester ubija hljeb u nama. Wenger je ispo prokleta kukavica u prvom poluvremenu.Arsenalisation je napisao/la:Momak ne seri mog'obi malo gledat utakmicu lik ga lobova sa 5 metara nakon sto je ovog spucala lopta u glavu ispucavanja ma nema nije prebacio nijednom pola centra + 2-3 otisle u aut 10 m od kornera...tako da tishe malo robcicu...e2_ze je napisao/la:osnovac ne seri, cuj los golman, pa u sta ti gledas????? a jbt mozga...Ubi nas golman,Arsha i onaj komad drveta Chamakh...na poluvremenu RVP,WALCOTT I CESC...da pokazemo i mi da znamo sutat po golu...
- anonymousHD
- Kontakt:
Očigledno si čorav! Nani ga doslovno već prošao, lopta tri metra već ispred bila, ovaj ga direktno u koljeno.. Žuti čist k'o suza!Faraon iz Visokog je napisao/la:MA daj chamack ako je nanija dotako ja sam corav,arshavin na loptu ovaj zuti
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A vi ćete III ili IV, realno.Ted Mosby je napisao/la:Ajde biti ćete drugi, to je ipak napredak u odnosu na prošlu sezonu

Chelsea
Arsenal
City
Utd
Tottenham
Liverpool
....

Sudija po prvi put pravedan cak ima neke odluke na nasu stranu... ;Arsenalisation je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Šta vam je sad sudac kriv, kartoni su čisti
Objasni to Boscu. Trebao je vise kartona podijeliti ali opet bi ih Arsenal imao vise
OTNYS_YNWA je napisao/la:A vi ćete III ili IV, realno.Ted Mosby je napisao/la:Ajde biti ćete drugi, to je ipak napredak u odnosu na prošlu sezonu
Chelsea
Arsenal
City
Utd
Tottenham
Liverpool
....
Jao prognoze, jesi je bacio
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Arsenalisation
- Kontakt:
E moj drug ko je sta rekao za godine nemoras u svaku raspravu sa tim fazonom ulazit robcicu...hahahahaha cuj branio 2 utakmice i nije prmio gola protiv koga je branio.... rezervi donactera i shefield uniteda...hahah nek mi ti znas kako se zove je.o te on...!ajmo malo bit objektivni i realni united nas ubija,wenger postavio formaciju koja ni Leeds ne bi dobila,igraci katastrofalni osim mladog Jacka koji se bori ko lav...e2_ze je napisao/la:znam te od ranije kad si bio i na ars-bih, i ovdje kada si pitao za srednju skolu tako da ne seri, utakmicu gledam,a ti golmanu ni ime ne znas, isto tako ne znas da mu je ovo debi u premier ligi, isto tako ne znas da ima 20 godina, i isto tako ne znas da do sada u 2 utakmice koje je branio nije primio gola, ali naravno lahko je biti pametanArsenalisation je napisao/la:Momak ne seri mog'obi malo gledat utakmicu lik ga lobova sa 5 metara nakon sto je ovog spucala lopta u glavu ispucavanja ma nema nije prebacio nijednom pola centra + 2-3 otisle u aut 10 m od kornera...tako da tishe malo robcicu...e2_ze je napisao/la:osnovac ne seri, cuj los golman, pa u sta ti gledas????? a jbt mozga...Ubi nas golman,Arsha i onaj komad drveta Chamakh...na poluvremenu RVP,WALCOTT I CESC...da pokazemo i mi da znamo sutat po golu...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
vrijeme je da Nasri poludi, jedan on i jednu frljoku da Glista spremi glavom i to je to...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sad će preokret ljudi šta vam je.
branio je pametnjakovicu protiv new castla, i wigana u kupu... objektivno je dobar, malo nesiguran ali dobar... citava ekipa sere a golman posteno radi svoj posao...
Vidim nitko ne spominje Chamakovu igranje rukom u 16m
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Jašta će. Nikad mi nećemo više dobit na Old Traffordu, nikad.OTNYS_YNWA je napisao/la:Sad će preokret ljudi šta vam je.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Manchester vas je nadigrao u 1.pol.,u to nema nikakve sumnje.Pa,@Arsenalisation,kako će golman biti kriv kada u 50009878 sljedećih onakvih situacija Park ne bi dao gol.Koji baksuzluk.Niti Cesca,niti Walcotta,jbg.
Valjda izvučete remi,ali teško.
@Ted
Ono se ne svira penal.Ti to znaš i opet se prosipaš.
Valjda izvučete remi,ali teško.
@Ted
Ono se ne svira penal.Ti to znaš i opet se prosipaš.
You'll never walk alone.
- Arsenalisation
- Kontakt:
[quote="e2_ze"]branio je pametnjakovicu protiv new castla, i wigana u kupu... objektivno je dobar, malo nesiguran ali dobar... citava ekipa sere a golman posteno radi svoj posao...[/quote]
Ekipe protiv kojih nam i ne treba golman kojima smo redovno do sada davali po 3+ golova po tekmi...na kojima na upute max5 suteva prema golu...
Ekipe protiv kojih nam i ne treba golman kojima smo redovno do sada davali po 3+ golova po tekmi...na kojima na upute max5 suteva prema golu...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
zasto??? nije namjere bilo jos mu udarila u glavu pa u ruku.. haj budi realan i ne smetaj vise ...Ted Mosby je napisao/la:Vidim nitko ne spominje Chamakovu igranje rukom u 16m
@arsenalisation i koje nas pobijede obje, wigan prosle 3:2 i nc ove 0:1 ... molim te nemoj vise srati, ovo je epl svako svakome gol moze dati, uostalom sta ja tebi imam dokazivati???? vidjeti ces i sam
Zadnja izmjena: e2_ze, dana/u 13 dec 2010, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pa kad je sudac za United onda bi ondje svirao penal
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Igranje rukom je bilo nenamjerno, vidjelo se odmah. Nema potrebe da potezete raspravu u vezi toga. United za sada bolji, realno ali ima jos 45 minuta da se igra.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Normalno da hocete. Ima do kraja. Svasta se moze desiti.Bosco je napisao/la:Jašta će. Nikad mi nećemo više dobit na Old Traffordu, nikad.OTNYS_YNWA je napisao/la:Sad će preokret ljudi šta vam je.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.