Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nosi ga odmaRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 17:48CR7 u Milan. To je to desno krilo koje Maldini krije a s koji pregovara.![]()
Ne rusi mi snoveRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 17:51Misliš da bi mu chicken legs Castillejo prepustio broj 7?![]()
Ma mislim da smo to komentarisali X puta. Jedini razlog zbog kojeg je Max prethodno otjeran je Ronaldo. Onog ljeta je Max i predlozio promjenu sistema sa Ronom, sto nije naislo na opravdanje kod uprave. Rezultati posle su nam svima jasni.
Allegri nije upitan, odličan trener. Ali puno je nedostaka u ovoj ekipi, što zbog godina nekih igrača, što zbog jednostavno igrača oko kojih hajp nije opravdan.Italia je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:15Ma mislim da smo to komentarisali X puta. Jedini razlog zbog kojeg je Max prethodno otjeran je Ronaldo. Onog ljeta je Max i predlozio promjenu sistema sa Ronom, sto nije naislo na opravdanje kod uprave. Rezultati posle su nam svima jasni.
@Rom zaboravljas da Max rezerve koristi ponajbolje od svih trenera. Njegov igrač sa klupe daje instant efekat. A prva utakmica, slaba fizicka sprema, ne treba sumnjati da ce u drugom poluvremenu oni i prelomiti.
Tipicni Allegri ... Bunkerica lagana s panjevima u prvojRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:11Ovo što je Allegri izveo na teren, ne djeluje niti malo impresivno. Naravno da će max to da taktički utegne, ali fali tu kvaliteta itekako.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 6 gostiju.