Ma tesko ce njega dovesti mislim ali kad imas onolike pare nista nije nemoguce.JonSnow je napisao/la:Hazard npr.enobarca je napisao/la:Realu ne treba niko u spicu nego na krilu, odnosno na Ronaldovoj strani.Zidane ako je pametan stavice Ronalda na Benzemino mjesto, ovog levata nekome utrpati za velike pare i za te iste pare dovesti kakvo krilo dobro.Mislim da bi Ronaldo tad trpao 100 po sezoni
Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
- anonymousHD
- Kontakt:
Prije 1992 Real je imao 6 titula vise od Barce (Barca 0). Nakon toga slijedi najbolji period Barcelone u historiji, dolazi Cruyff, onda era Ronaldinha i Messija.
Danas Real ima 7 titula vise od Barce. Brutalno
Danas Real ima 7 titula vise od Barce. Brutalno

Nad tobom sunce najljepše sja
- anonymousHD
- Kontakt:
Mbappe.Captain4 je napisao/la:Real ništa nije kupio prošlo ljeto, te sigurno će ovo ljeto iskeširati za još jednu mašineriju. Po meni, potreban im je jedan krilni igrač i štoper samo, čisto radi rotacije i konkurencije.
Jesus Vallejo rezervni štoper.
Theo Hernandez rezervni lijevi bek.
Samo pojačat roster. Naredna godina još teža.
Premalo se vjeruje Zidaneu.
Ćelavi mag sve zavarao taktikom nabacaja na glavu i onda u završnici sezone demonstrirao silu.
Na Bernabeu protiv Barcelone je bila greška u sistemu. **** Ter Stegen imao 12 **** odbrana plus ono sabijanje na kraju sa igračem manje u želji da se dođe do pobjede.
Ćelavi mag sve zavarao taktikom nabacaja na glavu i onda u završnici sezone demonstrirao silu.
Na Bernabeu protiv Barcelone je bila greška u sistemu. **** Ter Stegen imao 12 **** odbrana plus ono sabijanje na kraju sa igračem manje u želji da se dođe do pobjede.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
JoeBleck je napisao/la:Od golmana do Isca(vezni red od 4 igraca) ,Real je bolesno jak,sila uigran i individualno jaci za klasu od bilo koga.Napad je odlican ali kaska za ostatkom tima,Benzema je odradio sila jaku sezonu ,Ronaldo bio na nivou pred kraj sezone.

Prijatelju, Benzema je odradio mozda najgoru sezonu nekog napadaca Reala u zadnjih Bog zna koliko godina. Znaci covjek bio ubjedljvo najgori igrac kluba ove sezone, ne racunajuci Balea u bolnici. Ej, sila jaku

Real je u jednom momentu birao da li ce ostaviti Benzemu ili Higuaina. Izabrali su da ostave Benzemu i nisu pogrijesili, a Benzema je obicna panjina. To najbolje opisuje Higuaina
Druga stvar sto navijaci Juventusa imaju previsoko misljenje o svakom svom igracu, a imaju pofin broj balvana u ekipi. S Higuainom i Khedirom u prvih 11 Seria A i kup Italije im je plafon, LP nek ostave iskusnijima

Nad tobom sunce najljepše sja
Juve ubacuje Leminu i Cuardada dok REal Balea i Moratu
To sve govori.
To sve govori.
Zaboravio si Markizija i Asensia.MElloo je napisao/la:Juve ubacuje Leminu i Cuardada dok REal Balea i Moratu
To sve govori.
Jbemti život pa imal boljeg od MarkizijaJeftha je napisao/la:Zaboravio si Markizija i Asensia.MElloo je napisao/la:Juve ubacuje Leminu i Cuardada dok REal Balea i Moratu
To sve govori.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Marchisio je bio dobar igrač na Euru 2012.Lillard je napisao/la:Jbemti život pa imal boljeg od MarkizijaJeftha je napisao/la:Zaboravio si Markizija i Asensia.MElloo je napisao/la:Juve ubacuje Leminu i Cuardada dok REal Balea i Moratu
To sve govori.
eto kupite ga fali vam veznih svakakoLillard je napisao/la:Jbemti život pa imal boljeg od MarkizijaJeftha je napisao/la:Zaboravio si Markizija i Asensia.MElloo je napisao/la:Juve ubacuje Leminu i Cuardada dok REal Balea i Moratu
To sve govori.
-
- Kontakt:
Juventus zadnje 3 sezone kao Bayern od '10.-'12. - očekivani poraz u finalu, nes(p)retni poraz u 1/8 finala, pa traumatični poraz u finalu. Ako posve isprate Bavarce dogodine je titula u Torinu.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- ASD
- Kontakt:
Jak igrac na papiru a slab na terenu je los igrac s kojim se ne moze igrati.Dex je napisao/la:
Mesii da nema s kim igrati u Argentini je mit.Čovjek je okružen i tamo s nekoliko superstara, ali problem Argentine ne leži u nedostatku star powera, nego u nečemu drugom.
Kakve koristi od igraca ako u klubu igra dobro, a sakriva se u repci?
Imaju i problemi u savezu, koji je gori od naseg, ali to nije alibi superstarovima da se skrivaju po terenu, o onoj panjini naprijed ne treba govoriti.
- ASD
- Kontakt:
Portugal bez Ronalda dobi finale, Argentina bez Mesija je u rangu Bolivije.Nail for Real je napisao/la:Ronaldo za saigraca ima onu letvu Gomesa i vi pricate o slaboj ekipi u Argentini...
Mislim, po meni i Mesi snosi neki dio krivice za to, ali ne da se trudi, ne igra dobro ili sta vec, nego zato sto je puno bolji od ostalih pa je njima teze igrati (mozes ti biti i odlican igrac ali opet neces biti ni blizu njemu), bice na vecem udaru ukoliko budu gubili lopte ili slicno pa se zato kriju po terenu.
- Centre forward
- Kontakt:
Real je zadnje finale LP izgubio '81 godine, znači samo godinu od smrti najvećeg. Oa tada su igrali 7 finala i svih sedam dobili. Nevjerovatan podatak, zaista. Juventus, sa druge strane, dijametralno suprotno. Real ima te serije u kojima izdominira Evropu pa onda nestane na duži vremenski period. Vidjećemo šta će bit' sa ovom generacijom, mladom i potentnom ?!
Real je zasluženo uzeo, nema šta. Još jednom se pokazalo da ti se za LP mora poklopit' hiljadu stvari. Vratilo se, na neki način, sve ono što ih je kočilo od sredine prošle dekade. Nisu prolazili (valjda) osminu finala, nekakav Pjanić tamo izbacuje najveći svjetski klub, penali protiv Bayerna i još mnogo toga, ne mogu sad da se sjetim. Ramos je primitivac, provokator i bezobraznik, ruralac, tip koji vjerovatno za života ni bojanku nije završio al' ima srce i ičkiju kakvi se rijetko viđaju. Apsolutni pobjednik, osvojio sve na svim nivoima. Ne volim ga fakat, al' veliki igrač, za većinu madridista veći i od samog Rone, vjerujem. Rona je mašina. Nema se o njemu šta plaho pisat', sve je rečeno. Mene samo interesuje kako mu sve ovo nije dosadilo. Nešto ga gura naprijed. Vjerovatno Messi. Isto važi i za njega. Koliko su veliki , ja bi tu zlatnu loptu podijelio ove godine. Messi je sam vuk'o Barsu ove godine, al' ono baš. I sreća i nesreća što njih dva igraju u isto vrijeme. Veza Modrić - Kroos perfektna. Benzema je lijen, ne samo k'o igrač, neg' k'o insan. Ima takvih, njemu se vjerovatno mrsko umit' ujutro , al' eto, piše historiju.
Meni je enigma Zidane. Kao fudbaler je bio savršenstvo, al' ovo što radi k'o trener je još i ubjedljivije. Da li je zaista toliko jak motivator i intelektualno potkovan da pročita svakog protivnika, da li je srećković duplo veći od Gvardiole il' je jednostavno dao vitre na pravo mjesto, ko će ga znat' ??
Real je zasluženo uzeo, nema šta. Još jednom se pokazalo da ti se za LP mora poklopit' hiljadu stvari. Vratilo se, na neki način, sve ono što ih je kočilo od sredine prošle dekade. Nisu prolazili (valjda) osminu finala, nekakav Pjanić tamo izbacuje najveći svjetski klub, penali protiv Bayerna i još mnogo toga, ne mogu sad da se sjetim. Ramos je primitivac, provokator i bezobraznik, ruralac, tip koji vjerovatno za života ni bojanku nije završio al' ima srce i ičkiju kakvi se rijetko viđaju. Apsolutni pobjednik, osvojio sve na svim nivoima. Ne volim ga fakat, al' veliki igrač, za većinu madridista veći i od samog Rone, vjerujem. Rona je mašina. Nema se o njemu šta plaho pisat', sve je rečeno. Mene samo interesuje kako mu sve ovo nije dosadilo. Nešto ga gura naprijed. Vjerovatno Messi. Isto važi i za njega. Koliko su veliki , ja bi tu zlatnu loptu podijelio ove godine. Messi je sam vuk'o Barsu ove godine, al' ono baš. I sreća i nesreća što njih dva igraju u isto vrijeme. Veza Modrić - Kroos perfektna. Benzema je lijen, ne samo k'o igrač, neg' k'o insan. Ima takvih, njemu se vjerovatno mrsko umit' ujutro , al' eto, piše historiju.
Meni je enigma Zidane. Kao fudbaler je bio savršenstvo, al' ovo što radi k'o trener je još i ubjedljivije. Da li je zaista toliko jak motivator i intelektualno potkovan da pročita svakog protivnika, da li je srećković duplo veći od Gvardiole il' je jednostavno dao vitre na pravo mjesto, ko će ga znat' ??
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- ASD
- Kontakt:
Zidane je rodjeni pobjednik, bio je vhunski igrac, a nije van terena debil poput Maradone, kao igrac je naucio neke stvari, a vjerovatno i kao mlad trener da bi mogao dobro voditi ukomponovan tim.
Vidjecemo da li ce nestati poput RIjkarda koji je vodio dobar tim Barcelone i uzeo s njima LP pa kasnije ne moze ni naci angazman.
Vidjecemo da li ce nestati poput RIjkarda koji je vodio dobar tim Barcelone i uzeo s njima LP pa kasnije ne moze ni naci angazman.
Jest tesko nema sta, dybala,higuain, di maria, aguero prije toga i tevez, bas nema kome dodat za razliku od velemajstora u portugaluASD je napisao/la:Svaka cast Ronaldu, vrhunski je igrac, ali on ne moze ni blizu ovako igrati kad bi imao slabije igraca ili ako nesto ne stima u timu.Poligon10 je napisao/la:Zašto se ne bi mogli porediti? Po onome što su postigli, kako individualno, tako i timski, oni se sigurno mogu porediti. Fascinantno je da pored jednog nerealnog igrača, kakav je Messi, postoji još jedan koji ga uspijeva omesti u svim njegovim postignućima. Cristiano je rođeni pobjednik, nevjerovatan profesionalac i veliki igrač. Messi je svima nama vanzemaljac koji je prešao ovu igricu, to je mislim jasno i pticama na grani, ali zadivljujuće je vidjeti da ima jednog ovakvog suparnika kakav je Ronaldo - brutalnog igrača koji će učiniti sve da bude bolji od njega.Derdiyok je napisao/la:Samo subjektivan čovjek može porediti Cristiana sa babom ove igre.
Meni je drago što živim u ovo doba da ih mogu obojicu gledati i jednostavno uživati u svim njihovim partijama. Ko je kome bolji skoro pa da nije ni važno, činjenica vjerovatno jeste da su oni ponajbolji koji su koračali zelenim terenima, a vjerovatno i najbolji.
Individualno ne moze nositi citav tim, on nije igrac koji ce se vratiti po loptu i igrati sam kao sto je Mesi prisiljen u Argentini.
Evo sad zamisljam Ronalda u ekipi kao sto je Argentina, mora doci po loptu na pola terena, nema kome dodati ni lijevo ni desno, samo moze ici naprijed s njom.
Istina Mesi ne osvaja trofeje s Argentinom, ali je vjerovatno daleko najbolji igrac koji igra u bilo kojoj Repci.
Jedini igrac koji je mogao ovo isto kao Mesi je Maradona.

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- Nail for Real
- Kontakt:
Dobila je i Grcka finale protiv Portugala, slusaj mu argumenta...ASD je napisao/la:Portugal bez Ronalda dobi finale, Argentina bez Mesija je u rangu Bolivije.Nail for Real je napisao/la:Ronaldo za saigraca ima onu letvu Gomesa i vi pricate o slaboj ekipi u Argentini...
Mislim, po meni i Mesi snosi neki dio krivice za to, ali ne da se trudi, ne igra dobro ili sta vec, nego zato sto je puno bolji od ostalih pa je njima teze igrati (mozes ti biti i odlican igrac ali opet neces biti ni blizu njemu), bice na vecem udaru ukoliko budu gubili lopte ili slicno pa se zato kriju po terenu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Majkemi ne kontam stalno istu raspravu. 90% ljudi zna ko je bolji i opet ko biva neka rasprava. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.