FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

brajla95
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la brajla95 » 25 sep 2011, 21:52

pa oni lesinari unose baklje kao mi telefone.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2011, 21:54

brajla95 je napisao/la:pa oni lesinari unose baklje kao mi telefone.....
Davno sam ja rekao ko ne moze uneti baklje na stadione u BIH i Srbiji,taj je teski nesposobnjakovic. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 sep 2011, 21:54

amar je sinoc uradio pravu stvar i odbio da se vrati na teren,vecina bi trenera izvela ekipu,amar je prokonto i tri vam se boda smijese
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 sep 2011, 22:00

Evo pregleda na BHT 1.

Hajd da još jednom vidimo gol i prokomentarišemo zaista odličnu akciju kod gola u kojoj je učestvovalo 6 igrača i razmjenili smo čini mi se 10 pasova.

I Barca treba danm zavidi! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 sep 2011, 22:55

jubitubi je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:a normalna je procedura da kapija bude otvorena u toku utakmice?

koga vi **** i što ste uopšte došli ako vam se ne sviđa tema?
To za kapiju ti ne mogu objasniti,jer ni sam ne znam...
Postoji snimak gdje se lijepo vidi da Amar Osim uzima katanac sa ograde a Dino Đurbuzović civarama dovlači stijene iza Željinog gola,dok Cviko gura policiji petobanku da ništa ne radi.Mada postoji i verzija da su to blokovi za ovu novu tribinu što treba da se pravi.Ako je istina ovo za Amara vrlo moguće je da izgubi profi licencu. :o

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 25 sep 2011, 22:58

nidi je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:a normalna je procedura da kapija bude otvorena u toku utakmice?

koga vi **** i što ste uopšte došli ako vam se ne sviđa tema?
To za kapiju ti ne mogu objasniti,jer ni sam ne znam...
Postoji snimak gdje se lijepo vidi da Amar Osim uzima katanac sa ograde a Dino Đurbuzović civarama dovlači stijene iza Željinog gola,dok Cviko gura policiji petobanku da ništa ne radi.Mada postoji i verzija da su to blokovi za ovu novu tribinu što treba da se pravi.Ako je istina ovo za Amara vrlo moguće je da izgubi profi licencu. :o
:lol: :lol:
treba nam jos igraca iz BiH

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 sep 2011, 23:11

Bianconeri1988 je napisao/la:Evo pregleda na BHT 1.

Hajd da još jednom vidimo gol i prokomentarišemo zaista odličnu akciju kod gola u kojoj je učestvovalo 6 igrača i razmjenili smo čini mi se 10 pasova.

I konacno je Adilovic postigao gol ! :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 25 sep 2011, 23:15

Sarajlijc@ je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Evo pregleda na BHT 1.

I konacno je Adilovic postigao gol ! :mrgreen:
Sreća da teren nije bio duži za 1 metar, inače bi prebacio :lol: :lol: :lol:
Trust me, I know what I'm doing !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 sep 2011, 23:16

Misliš sreća pa je gol visok 2,5 metra :mrgreen: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 25 sep 2011, 23:22

KUP,KUP,KUP JE NAŠ!!!!!!!!!

slika

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 sep 2011, 23:27

šta nije u redu na relaciji amar-savić

Sirenje
Kontakt:

Post Postao/la Sirenje » 25 sep 2011, 23:33

Devil je napisao/la:
brajla95 je napisao/la:pa oni lesinari unose baklje kao mi telefone.....
Davno sam ja rekao ko ne moze uneti baklje na stadione u BIH i Srbiji,taj je teski nesposobnjakovic. ;)
Policija i sekJuriti ako hoce da nadje baklju naci ce je, slijep je ko ne vidi da pticice imaju dogovor sa murijom oko unosenja baklji

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 25 sep 2011, 23:38

Rodjeni_BRato je napisao/la:ma srbski klub a bogme ni hrvatski se nesmje kaznit kao sto bi naprimjer bosnjacki. hajmo se okladit da nece bit neke ozbiljne kazne za Borac. A Velezu su dali 5000$ maraka kazne zbog 3 udarna topa.
Nemojte padat na fore tipa "bosnjacki" jer to Zeljo, a mislim ni Velez nisu. Zeljo je prije svega bosanskohercegovacki klub...To ova banda i hoce. da podijeli ...

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 25 sep 2011, 23:45

Bianconeri1988 je napisao/la:Misliš sreća pa je gol visok 2,5 metra :mrgreen: :lol: :lol:
I to što kažeš :lol: :lol: :lol:

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 25 sep 2011, 23:50

Zrinjski, Olimpic, Celik, Zvijezda, Borac, zaredali smo bez poraza, zahuktavamo se...laganini sada protiv Olimpica koji ima sigurno veliki motiv rpotiv nas, ali bi trebali to pametno odraditi i odigrati, jos da nam se vrati nesreca sa pocetka sezone, a izgleda da se to desava pa bi mogli vrlo lako da se vratimo u prva tri mjesesta da sve bude u 2-3 boda i na proljece to rijesiti, i naravno u kupu nastaviti gdje smo stali a to je da dvije godine ne znamo za poraz :D
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 26 sep 2011, 00:15

Argentina je napisao/la:Zrinjski, Olimpic, Celik, Zvijezda, Borac, zaredali smo bez poraza, zahuktavamo se...laganini sada protiv Olimpica koji ima sigurno veliki motiv rpotiv nas, ali bi trebali to pametno odraditi i odigrati, jos da nam se vrati nesreca sa pocetka sezone, a izgleda da se to desava pa bi mogli vrlo lako da se vratimo u prva tri mjesesta da sve bude u 2-3 boda i na proljece to rijesiti, i naravno u kupu nastaviti gdje smo stali a to je da dvije godine ne znamo za poraz :D
Dobro vam je da su se i sudije zahuktale pa ste dobar tandem, moglo bi biti nešto od vas... u paru naravno. I "Babo" se napokon uključio, ipak... "Željo je svetinja".

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 sep 2011, 00:16

SledgeHammer je napisao/la:
Argentina je napisao/la:Zrinjski, Olimpic, Celik, Zvijezda, Borac, zaredali smo bez poraza, zahuktavamo se...laganini sada protiv Olimpica koji ima sigurno veliki motiv rpotiv nas, ali bi trebali to pametno odraditi i odigrati, jos da nam se vrati nesreca sa pocetka sezone, a izgleda da se to desava pa bi mogli vrlo lako da se vratimo u prva tri mjesesta da sve bude u 2-3 boda i na proljece to rijesiti, i naravno u kupu nastaviti gdje smo stali a to je da dvije godine ne znamo za poraz :D
Dobro vam je da su se i sudije zahuktale pa ste dobar tandem, moglo bi biti nešto od vas... u paru naravno. I "Babo" se napokon uključio, ipak... "Željo je svetinja".
ima se, može se

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 00:17

evo "sledga"..covjeka koji je sam odbranio Bosnu,nije ga dugo bilo... :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 26 sep 2011, 00:17

nidi je napisao/la:
ima se, može se
Ko prizna, pola mu se prašta :lol: :lol: :lol:

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 26 sep 2011, 00:19

mma_hz je napisao/la:
evo "sledga"..covjeka koji je sam odbranio Bosnu,nije ga dugo bilo... :lol: :lol:
Navratim ja tu i tamo, s vremena na vrijeme, malo bocnem i idem dalje... bar ne bacam kamenje na vas :lol: :lol: :lol: eto, odoh sad dalje... ćao, moje dobre sarajlijice :D ;)
Zadnja izmjena: SledgeHammer, dana/u 26 sep 2011, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.