FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

kraljlavova
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la kraljlavova » 29 feb 2016, 21:27

Beduin je napisao/la:
Skver je napisao/la:Protiv Radnika ce nam biti najteza utakmica na Tusnju.....Celo ce sigurno parkirati autobus ispred svog gola, zna covjek znanje, a to znaju najbolje u PL....niko se nije naigrao protiv njih.....kod Cele je pravi njemacki sistem....red, rad i displina.
Celo je prosle sezone rekao da Sarajevo osvaja titulu i tako bijase,
ovu sezonu osvaja Sloboda, tako opet Celo kaze.
Celo ne grijesi. Realan je i pozitivan.
Budi kao Celo.
Celo je poslije nase utakmice u bijeljini rekao da je SARAJEVO opet prvak ove god. :D

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 29 feb 2016, 21:44

Kad samo pomislim na februar 2013. i moguće gašenje Slobode, pa fuzije sa Olimpicom itd...

Prvi smo na tabeli, tu su Azmir, Husref i cijela ekipa. Nema razloga za negodovanje. Sve što trebamo uraditi je napuniti Tušanj protiv Radnika. :salut:

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 29 feb 2016, 21:57

Guknu klub u vezi svega što nas zanima . Eto, sve je u redu, osim jedno dva "ali" i tri "ako" ,što i mi ovde ukrug sami sebi ponavljamo. Ja sam tu pročito između redova i da je grad stao u kraj guzicom i čeka rasplet , pa da onda vidi hoćel krenut sa ispunjenjem obećanja. Ko što im je ukraj guzica haman i sa "šminkanjem" stadiona. Pa kad će počet išta konkretno? Očistili košpe , uveli vajfaj ,i sredili travu u petercu. Za dva mjeseca . Poletno nema šta , a bar za to nema administrativnih ili bilo kakvih prepreka. A ćelu ćemo odmah na početku utakmice zamolit da sjede , ako bude ustajo, malo oštrije mu ponovit , i nek tako sačeka kraj i prvi poraz u gostima.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 feb 2016, 23:14

Podcjenjivati ekipu koja je samo 3 boda iza nas i omalozavati kvalitete pojedinaca te ekipe je bezobrazluk.

Vidim puno neralnosti u mnogim postovima. Mnogi zaboravljaju da smo i mi upravo po kvaliteti pojedinaca 5. ekipa prvenstva. Medjutim, ne igraju pojedinci vec kolektiv te nacina na koji se taj kolektiv vodi!
Upravo zato smo na vrhu i upravo zato je Radnik odmah iza nas. Kolektiv i trener!

To ne mijenja moj osjecaj da cemo dobiti lagano tekmu, ali podcjenjivati Radnik je ljudski bezobrazluk i nepoznavanje fudbalske igre.
tuzlanska Sloboda

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 29 feb 2016, 23:16

zlajci je napisao/la:Podcjenjivati ekipu koja je samo 3 boda iza nas i omalozavati kvalitete pojedinaca te ekipe je bezobrazluk.

Vidim puno neralnosti u mnogim postovima. Mnogi zaboravljaju da smo i mi upravo po kvaliteti pojedinaca 5. ekipa prvenstva. Medjutim, ne igraju pojedinci vec kolektiv te nacina na koji se taj kolektiv vodi!
Upravo zato smo na vrhu i upravo zato je Radnik odmah iza nas. Kolektiv i trener!

To ne mijenja moj osjecaj da cemo dobiti lagano tekmu, ali podcjenjivati Radnik je ljudski bezobrazluk i nepoznavanje fudbalske igre.
Od A do Ž :thumbup:

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 29 feb 2016, 23:21

Radnik jaka ekipa i klapa,extra trenera imaju al na Tusnju smo mi favoriti bez imalo potcjenjivanja Radnika!!!Siguran sam da ovo uzimamo lakse nego sto očekujemo ;) ;)
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 feb 2016, 23:22

zlajci je napisao/la:Podcjenjivati ekipu koja je samo 3 boda iza nas i omalozavati kvalitete pojedinaca te ekipe je bezobrazluk.

Al šef i stručni štab ne razmišljaju tako, to je bitno, a ne ono što mi ovdje palamudimo. :thumbup:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 29 feb 2016, 23:25

Dolazi li kod nas ova sky kola. Vidim da su krenuli redom
Niko, niko, samo Sloboda

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 feb 2016, 23:28

Ko pita ovdje sta navijace o misljenje o rezultatu i podcjenjivanju ? :lol: Eno kaze Celo da je cit'o forum kaeee yebat cemo Slobodu samo zbog forumasa jer su se pravo uzdigli :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 feb 2016, 23:28

šta bi sa novih dresova, najaviše pa ispališe :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 feb 2016, 23:31

Chinaglia je napisao/la:šta bi sa novih dresova, najaviše pa ispališe :mrgreen:
Ma to je moguce samo nova garnitura komplet stigla pa oni odradili print, isti dresovi ali drugi print :)
Igraci zaduze, pa se nakon 18. Kola oni istrosili..

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 feb 2016, 23:34

wobly92 je napisao/la:

Al šef i stručni štab ne razmišljaju tako, to je bitno, a ne ono što mi ovdje palamudimo. :thumbup:
Bitno je, jako je bitno!
Ovdje vec ima, a svaki dan se i pojavljuje mnogo mladjarije koja nije u stanju stvarati zdrav sportski sud vec slijedi misljenje vecine.

A da ne govorim sto se upravo ovdje krenulo sa pricom na zimu 2012/13 i sto nam je u pocetku ovo bio jedini servis za oglasavanje.

Stoga je jako bitno sta ce bilo tko stariji od 25 godina (recimo da je to gornja granica kada vec neko moze racionalno razmisljati-naravno, na Krlezu se ovo ne odnosi) napisati, a imajuci na umu da treba da uticemo da nove generacije nauce zdravo voliti Slobodu. Iz zdravlja ce izaci kvalitet te novi ljudi koji ce nastaviti paziti na nas klub "since 1919".
tuzlanska Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 feb 2016, 23:34

pričam o novom dizajnu, koji je najvaljen još u jesenjem dijelu sezone, crveno-crni dres, onako pola-pola, od gore prema dole, rečeno je da će ih nosit' na proljeće, ali za sada nema

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 feb 2016, 23:36

Chinaglia je napisao/la:pričam o novom dizajnu, koji je najvaljen još u jesenjem dijelu sezone, crveno-crni dres, onako pola-pola, od gore prema dole, rečeno je da će ih nosit' na proljeće, ali za sada nema
Ma nije to stiglo :D po onoj slici iz firme koja je radila printanje odradili su ga na onom iz jesenjeg dijela, ali je Patrick poslao novu opremu.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 29 feb 2016, 23:38

Bolje da ne dolazi ta nova garnitura, meni se ne sviđaju nikako :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 feb 2016, 23:41

Coraco je napisao/la:Bolje da ne dolazi ta nova garnitura, meni se ne sviđaju nikako :mrgreen:
Ma ja, bolji su ovi dosta :thumbup:
A i ostatak opreme je dobar..

Treba sa njima nastaviti saradnju..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 feb 2016, 23:41

iako volim kada ovako s vremena na vrijeme mijenjamo dizajn dresova, malo na pruge, pa malo jednobojni, nadam se da ćemo sljedeće sezone ponovo na pruge, pa onda za par sezona opet jednobojni

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 29 feb 2016, 23:42

Chinaglia je napisao/la:pričam o novom dizajnu, koji je najvaljen još u jesenjem dijelu sezone, crveno-crni dres, onako pola-pola, od gore prema dole, rečeno je da će ih nosit' na proljeće, ali za sada nema
Bolje da ne dolaze. :urnebes:

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 29 feb 2016, 23:42

Prevelik respekt u fudbalu znači drvene noge na terenu . A ljudski je bit malo bezobrazan prema protivniku kad igraš kod kuće i boriš se za titulu . Zlajči svaka ti je na mjestu al ipak smo mi fudbalska publika ,korektna ali i nabrijana.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 feb 2016, 23:45

Ćelo je korektan, uvijek nas nahvali kada priča o nama, ne treba mu psovat' ako bude aktivan kraj aut linije, gospodin čovjek, vidi se da je proveo godine u Njemačkoj, za razliku od većine trenera šabana koji su odrasli u Bosni i Hercegovini, ali i regionu, a nažalost i Husref je takav, sjetimo se kako smo ga dočekivali dok je vodio druge klubove, pogotovo Sarajevo :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.