bordobijeli je napisao/la:ma ja idem u Zenicu ,samo dragi Bog me moze sprijecit .

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
bordobijeli je napisao/la:ma ja idem u Zenicu ,samo dragi Bog me moze sprijecit .
SVI, SVI ! Niko nas ne moze sprijeciti !BegAx je napisao/la:nicaZe away!
to ti bude u "videoteci". Nema linka za to, osim ako nemaš MojaTV priključak (TV)pitar13 je napisao/la:Imal neki link nemamo svi Moju TV.
gdje su rekli?Sarajlijc@ je napisao/la:Rekli su da ce biti i na WebTV
VanBasten je napisao/la:gdje su rekli?Sarajlijc@ je napisao/la:Rekli su da ce biti i na WebTV
Svi zaljubljenici u bordo boju imat će priliku pogledati prijateljsku utakmicu između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo, koja će biti danas odigrana u Mostaru. Nakon završetka, sa početkom u 17h, utakmica će biti dostupna na MOJA TV, te na MOJA web TV. Ne propustite pogledati posljednju utakmicu Fudbalskog kluba Sarajevo na zimskim pripremama za proljetni dio BH Telecom Premijer lige.
Odlično. Neću morat čekat da neko snimi te uploduje snimak. Pročitah na onom drugom forumu samo MojaTV, ko ona iz Antalije..moustapha je napisao/la:VanBasten je napisao/la:gdje su rekli?Sarajlijc@ je napisao/la:Rekli su da ce biti i na WebTVSvi zaljubljenici u bordo boju imat će priliku pogledati prijateljsku utakmicu između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo, koja će biti danas odigrana u Mostaru. Nakon završetka, sa početkom u 17h, utakmica će biti dostupna na MOJA TV, te na MOJA web TV. Ne propustite pogledati posljednju utakmicu Fudbalskog kluba Sarajevo na zimskim pripremama za proljetni dio BH Telecom Premijer lige.
Hvala pasamarioo8888 je napisao/la:Čestitke na pobjedi
Nisam vas gledao do sada ali ovo što ste danas prikazali je za nepovjerovati da ovako nešto može odigrati jedna BiH ekipa,jesam očekivao da ste dobri ali ovo što ste prikazali danas još uvijek sam u čudu,pravi moderni nogomet visok presing cijelo vrijeme,lopta ide iz prve stalno nema nikakvih komplikacija jednostavno savršenstvo od igre ako mislite ovako igrati u prvenstvu,malo je reći da će te se prošetati do 1 mjesta,Todorović 2 gol odličan pravi eurogol,da nije bila prijateljska utaakmica dobili bi nas 5-0 ali ovako su nam sudije pomogle svirajući vam 3-4 nepostojeća zaleđa sve u svemu nakon što sam ovo vidio uvjeren sam da nema šanse da vam izmakne titula ako ćete ovako igrati.
Hvala, vjeruj da me raduje ovaj komentar, pozdravmarioo8888 je napisao/la:Čestitke na pobjedi
Nisam vas gledao do sada ali ovo što ste danas prikazali je za nepovjerovati da ovako nešto može odigrati jedna BiH ekipa,jesam očekivao da ste dobri ali ovo što ste prikazali danas još uvijek sam u čudu,pravi moderni nogomet visok presing cijelo vrijeme,lopta ide iz prve stalno nema nikakvih komplikacija jednostavno savršenstvo od igre ako mislite ovako igrati u prvenstvu,malo je reći da će te se prošetati do 1 mjesta,Todorović 2 gol odličan pravi eurogol,da nije bila prijateljska utaakmica dobili bi nas 5-0 ali ovako su nam sudije pomogle svirajući vam 3-4 nepostojeća zaleđa sve u svemu nakon što sam ovo vidio uvjeren sam da nema šanse da vam izmakne titula ako ćete ovako igrati.
Tako je bilo najavljeno, ali evo nije ispostovano. Ja ima moja TV web, ali nema linka za tekmu.VanBasten je napisao/la: Odlično. Neću morat čekat da neko snimi te uploduje snimak. Pročitah na onom drugom forumu samo MojaTV, ko ona iz Antalije..
Ili ko je sastavljao saopštenje, pobrko malo stvari.moustapha je napisao/la:Tako je bilo najavljeno, ali evo nije ispostovano. Ja ima moja TV web, ali nema linka za tekmu.VanBasten je napisao/la: Odlično. Neću morat čekat da neko snimi te uploduje snimak. Pročitah na onom drugom forumu samo MojaTV, ko ona iz Antalije..
Bice oko pola 6moustapha je napisao/la:Tako je bilo najavljeno, ali evo nije ispostovano. Ja ima moja TV web, ali nema linka za tekmu.VanBasten je napisao/la: Odlično. Neću morat čekat da neko snimi te uploduje snimak. Pročitah na onom drugom forumu samo MojaTV, ko ona iz Antalije..
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, JavierBosnia, plisek, TETRAPAK, tuitamo i 55 gostiju.