FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 29 feb 2016, 17:32

staragarda je napisao/la:sta je ovo...igramo u srijedu prijateljsku sa Slogom iz Tojsica...utakmica je u 15 sati....jos nam samo prijateljska treba...hahahaha
Gdje se igra?
Ja volim FK Tuzla City

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 feb 2016, 17:37

Predata kompletna dokumentacija za dobijanje takmičarske licence za sezonu 2016/17
Objavljeno ponedjeljak, 29 Februar 2016 17:25

Dok Crveno – crni na travnjaku obavljaju fudbalski dio posla, administracija našeg kluba mukotrpno je radila na pripremanju dokumentacije kojom se apliciralo za dobijanje licence za domaće i evropsko takmičenje sezone 2016/17.

Nakon ogromnog posla i unatoč brojnim problemima, Amer Karabegović, predsjednik Nadzornog odbora, Ekrem Ibrić, sekretar i Saša Vugdalić, direktor Kluba, uspjeli su „složiti“ svih pet kriterija, te je direktor Vugdalić kompletnu dokumentaciju danas predao Komisiji za licenciranje N/FS BiH. Dodajmo da za finansijski kriterij Klub ima rok do 31. marta, no i tu je dosta urađeno. Naime, direktor Kluba Vugdalić danas je imao sastanak kod Šerifa Isovića, direktora Porezne uprave FBiH. Znajući za problematiku FK Sloboda zbog starih dugova i blokade računa zbog neispunjenih obaveza prethodnih godina, danas je dosta toga razrješeno.

„Moram izraziti zadovoljstvo učinjenim poslom i predajom aplikacije za licence. Takođe, zahvalio bih se g. Isoviću, ali i direktoru Porezne uprave TK g. Hasanoviću na korektnosti i razumijevanju problematike našeg kluba. Konstruktivan razgovor donio je rješenja i zadatke našoj upravi. Sa današnjim danom sve zahtjeve smo predali u roku i još jednom želim podvući da je Federalna i Kantonalna Porezna uprava uočila naše ogromne napore i iskrenost da ovaj reprogram uspije, a da ćemo mi ispuniti obećano. Nismo stali samo na ovome, već idemo sa amandmanom na Parlament FBiH da nam se omogući, kao i drugim klubovima prije dvije godine, da reprogram dobijemo na 10 godina! Mart mjesec će biti mjesec isčekivanja i očekujemo da će i Grad učiniti ono što su preuzeli kao obavezu i da će stati iza ovih napora Uprave Kluba da FK Sloboda stane na svoje noge“, objašnjava Saša Vugdalić, direktor FK Sloboda.

Da li će Sloboda igrati evropske utakmice na Tušnju ili Bilinom polju znaće se 10. marta kada na tuzlanski stadion dolazi Komisija N/FS BiH za licenciranje stadiona.
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 feb 2016, 17:38

Skver je napisao/la:Protiv Radnika ce nam biti najteza utakmica na Tusnju.....Celo ce sigurno parkirati autobus ispred svog gola, zna covjek znanje, a to znaju najbolje u PL....niko se nije naigrao protiv njih.....kod Cele je pravi njemacki sistem....red, rad i displina.
Celo je prosle sezone rekao da Sarajevo osvaja titulu i tako bijase,
ovu sezonu osvaja Sloboda, tako opet Celo kaze.
Celo ne grijesi. Realan je i pozitivan.
Budi kao Celo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 feb 2016, 17:41

fukaratz je napisao/la:ma ako odigramo nerijeseno s Radnikom na Tusnju mozemo se yebat kolektivno :!: jedini koji mogu nesto napraviti u Radniku su Hodzic, Obradovic i donekle Stokic i Zizovic (vec je u godinama), ovi ostali nisu u nasem rangu! svaka njima cast igraju timski, bore se, ginu ali ako cemo se plasiti Memisevica, Secerovica i brace Jakovljevic onda jbg. nase je da pruzimo podrsku njihovo je da daju svoj maksimum i pobjeda nece izostati :kafa:
Memisevic im je i dobar, dobio je nagradu za najboljeg sportistu u Bijeljini u 2015 :)
Avdukic iskusan, moze se razbraniti. Hodzic im je generalno najkvalitetniji, a Stokic i Obradovic sada igraju u tandemu su nezgodni.
Besirevic isto korektno odigra sve..

Uglavnom mi moramo uzeti loptu sebi i pobjediti ih na sredini tu. A nekako pokusati duplirati Hodzica i to bi bilo dobro onda jer im on dosta akcija povuce.

O Secerovicu ne treba trositi rijeci, biti ce demoliran u vezi..

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 29 feb 2016, 17:45

Sloboda je nakon prvog kola i poraza u Zenici odigrala 18 kola prvenstva i 3 utakmice kupa i zabilježila 1 poraz od "fk valjića".
Ja volim FK Tuzla City

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 29 feb 2016, 17:48

Aerials je napisao/la:
staragarda je napisao/la:sta je ovo...igramo u srijedu prijateljsku sa Slogom iz Tojsica...utakmica je u 15 sati....jos nam samo prijateljska treba...hahahaha

:wtf:
Je l' se zezaš? :mrgreen:
mislim da znam ko si :D :D :D

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 29 feb 2016, 17:50

tuzlak1987 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ma ako odigramo nerijeseno s Radnikom na Tusnju mozemo se yebat kolektivno :!: jedini koji mogu nesto napraviti u Radniku su Hodzic, Obradovic i donekle Stokic i Zizovic (vec je u godinama), ovi ostali nisu u nasem rangu! svaka njima cast igraju timski, bore se, ginu ali ako cemo se plasiti Memisevica, Secerovica i brace Jakovljevic onda jbg. nase je da pruzimo podrsku njihovo je da daju svoj maksimum i pobjeda nece izostati :kafa:
Memisevic im je i dobar, dobio je nagradu za najboljeg sportistu u Bijeljini u 2015 :)
Avdukic iskusan, moze se razbraniti. Hodzic im je generalno najkvalitetniji, a Stokic i Obradovic sada igraju u tandemu su nezgodni.

Uglavnom mi moramo uzeti loptu sebi i pobjediti ih na sredini tu. A nekako pokusati duplirati Hodzica i to bi bilo dobro onda jer im on dosta akcija povuce.

Los vam skauting
Lijevo krilo Sreckovic Nenad
Onako jedan prijateljski savijet od mene. Zivili
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 29 feb 2016, 17:52

Aerials je napisao/la:

Ma pretpostavljam da ce to odigrati rezerve, sto je i bolje da imaju utakmica, samo da ne bude povreda nikakvih.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 feb 2016, 17:57

JohnCleese je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Los vam skauting
Lijevo krilo Sreckovic Nenad
Onako jedan prijateljski savijet od mene. Zivili
Ma nez on im nije niti igrao, klupa kako znam :)

Igrali su protiv Mladosti sa dva spica, a u vezi Secerovic i Besirevic dosta defanzivno. Dok se Hodzic upusta u kontre ali sve to iza pokrije Jakovljevic.

Uglavnom mislim da niti oni nisu ocekivali 3:0 jer se dosta igralo na sredini i nisu previse riskirali. Ali su zabili sve tri sanse iz bukvalno par izleta u napad..
Moramo imati koncentraciju i suzdrzati se od prekrsaja i kornera jer im je to najbolja sansa..

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 29 feb 2016, 18:03

Skver je napisao/la:Predata kompletna dokumentacija za dobijanje takmičarske licence za sezonu 2016/17
Objavljeno ponedjeljak, 29 Februar 2016 17:25

Dok Crveno – crni na travnjaku obavljaju fudbalski dio posla, administracija našeg kluba mukotrpno je radila na pripremanju dokumentacije kojom se apliciralo za dobijanje licence za domaće i evropsko takmičenje sezone 2016/17.

Nakon ogromnog posla i unatoč brojnim problemima, Amer Karabegović, predsjednik Nadzornog odbora, Ekrem Ibrić, sekretar i Saša Vugdalić, direktor Kluba, uspjeli su „složiti“ svih pet kriterija, te je direktor Vugdalić kompletnu dokumentaciju danas predao Komisiji za licenciranje N/FS BiH. Dodajmo da za finansijski kriterij Klub ima rok do 31. marta, no i tu je dosta urađeno. Naime, direktor Kluba Vugdalić danas je imao sastanak kod Šerifa Isovića, direktora Porezne uprave FBiH. Znajući za problematiku FK Sloboda zbog starih dugova i blokade računa zbog neispunjenih obaveza prethodnih godina, danas je dosta toga razrješeno.

„Moram izraziti zadovoljstvo učinjenim poslom i predajom aplikacije za licence. Takođe, zahvalio bih se g. Isoviću, ali i direktoru Porezne uprave TK g. Hasanoviću na korektnosti i razumijevanju problematike našeg kluba. Konstruktivan razgovor donio je rješenja i zadatke našoj upravi. Sa današnjim danom sve zahtjeve smo predali u roku i još jednom želim podvući da je Federalna i Kantonalna Porezna uprava uočila naše ogromne napore i iskrenost da ovaj reprogram uspije, a da ćemo mi ispuniti obećano. Nismo stali samo na ovome, već idemo sa amandmanom na Parlament FBiH da nam se omogući, kao i drugim klubovima prije dvije godine, da reprogram dobijemo na 10 godina! Mart mjesec će biti mjesec isčekivanja i očekujemo da će i Grad učiniti ono što su preuzeli kao obavezu i da će stati iza ovih napora Uprave Kluba da FK Sloboda stane na svoje noge“, objašnjava Saša Vugdalić, direktor FK Sloboda.

Da li će Sloboda igrati evropske utakmice na Tušnju ili Bilinom polju znaće se 10. marta kada na tuzlanski stadion dolazi Komisija N/FS BiH za licenciranje stadiona.
hahah...pa da li se oni sale ... pa puno, al punoo bolji stadioni od naseg nisu dobijali licencu. Haj reko na prvu tamo kad smo bili svi u zanosu, reko mozda sta i urade. Al oni nisu prstom mrdnuli sto se tice Tusnja i ocekuju neke pozitivne vijesti. Pa ljudi moj pa ni one reflektore bar da prefarbaju da ne djeluju kao da je jos uvijek rat, a kamoli da ne spominjem tu svu komplikovanu zamjenu sijalica, sanitarne cvorove, svlacionice,vip... dzabe ljude zovu, mislim da ce taj posjet delegacije trajati 5 min. ...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 feb 2016, 18:08

Pa jbg nasi ne mogu nista niti raditi, vec opcina to mora.

Mart mjesec iscekivanja, cekamo da vidimo hocel grad izlevatit :)

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 29 feb 2016, 18:09

@tuzlak1987 Upravu je momak, Sreckovic lijevo (dobar igrac sto se vidi i po njegovom CV-u) Hodzic desno, dok je Stokic igrao malo povucenije iza Obradovica.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 29 feb 2016, 18:11

Sloboda1919 je napisao/la:
Aerials je napisao/la:

mislim da znam ko si :D :D :D
gukni golube, imaš pp :)

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 29 feb 2016, 18:17

solar je napisao/la:
Aerials je napisao/la: :wtf:
Ma pretpostavljam da ce to odigrati rezerve, sto je i bolje da imaju utakmica, samo da ne bude povreda nikakvih.
Dobro će doć' ova prijateljska ako se bude igrala, svejedno da li igr'o prvi tim ili rezerve. Mogu odigrati po poluvremenima, i da, samo da ne bude povreda. :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 feb 2016, 18:20

@JhonCleese da u pravu si Sreckovica sam zaborravio pojacao ih je u ovom prelaznom roku. i na klupi imaju kvalitetnog Jankovica koji je dosao iz Veleza. kako god ostajem pri svome da ih uzimamo i da smo za klasu kvalitetniji!
Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 feb 2016, 18:43

Beduin je napisao/la: Celo je prosle sezone rekao da Sarajevo osvaja titulu i tako bijase,
ovu sezonu osvaja Sloboda, tako opet Celo kaze.
Celo ne grijesi. Realan je i pozitivan.
Budi kao Celo.

Ćelo je jedan genijalac i veliki dobitak za ovu našu ligu, i siguran sam da će poslije ove sezone preuzet neku od velikih ekipa, dal to bio Željo, Sarajevo, a čak možda i Zrinjski...
Hvala mu za prognoze, akobogda da se i obistine, a nesto kontam u zadnje vrijeme, smiješno jest i poredit, al vidiš brate kako igramo tvrdo, sve na gol-eventualno dva, pa tako se i Mourinho naosvajao trofeja i trofeja, samo lagano iz utakmice u utakmicu. Malo golova dajemo al su dobro raspoređeni, a i malo primamo, to je taj isti recept koji je toliko puta upalio, a po viđenom i Husref ga koristi, i koristi maksimalno iz svakog igrača i stvorio je kompaktnost u timu gdje nema nekog individualca koji baš odskače (osim Zebe , Ahmeta i Ordage al i njih kad zatvoriš mi opet izvučemo dobar i povoljan rezultat).
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 29 feb 2016, 18:46

Oglasise se i iz kluba :P
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 feb 2016, 18:48

sada bih trampio Husrefa za Ćelu :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 feb 2016, 18:51

katarakta je napisao/la:Oglasise se i iz kluba :P
Sta li ce se sad naci :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 feb 2016, 19:05

Ljudi moji,mizda dvije -tru ekipe da su lose dok su istali tvrdi orasi..ovaj Radnik ima strategiju i dobrog trenera..Na njih niko je racuna a ljudi su u vrhu...Nimalo lahko nece biti,teze nego sto mislimo.m

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.