FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 feb 2016, 23:49

Jedan dobar potez bi bio da Husref krene agresivno od starta i pokusa rijesiti u prvom poluvremenu pobjednika.

Jer kod nas igra 15ak igraca sve utakmice, a Sarajevo je vec u srijedu na Tusnju. Znaci agresivno od prve minute kako bi se pokusao izbjeci umor i onda u drugom smanjiti tempo posto je broj utakmica uz terene ubitacan ritam

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 feb 2016, 23:57

staragarda je napisao/la:za titulu se mora pobjedjivati u serijama...nikakve utakmice na bod....sad nam ide raspored....radnik,vitez,seljo,velez,mladost pa siroki...za titulu se ovo SVE MORA POBIJEDIT...znaci,za titulu ide 6 utakmica pod moranje....za evropu vjerovatno i ne
Za titulu samo igrati utakmicu po utakmicu, kod kuce sve igrati za 3 boda, a u gostima mislim da moramo igrati agresivnije protiv Viteza, Travnika i Olimpica, nego protiv Borca. Kako god igrali moramo tu izvuci dobre rezultate a kod kuce protiv ekipa iz vrha ispuniti Tusanj, moliti da igramo u punom sastavu, pa sta Bog da, tesko je to prognozirati.

Zna Husref sta radi, isao je na siguran bod u BL sa sto manje potrosene energije, bez povreda i kartona, kao i to da se ekipa psihicki ne isprazni pred paklen raspored. To je sve dobio tako da treba biti zadovoljan, ima on svoju racunicu.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 28 feb 2016, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 28 feb 2016, 23:58

staragarda je napisao/la:za titulu se mora pobjedjivati u serijama...nikakve utakmice na bod....sad nam ide raspored....radnik,vitez,seljo,velez,mladost pa siroki...za titulu se ovo SVE MORA POBIJEDIT...znaci,za titulu ide 6 utakmica pod moranje....za evropu vjerovatno i ne
znaci ovo sto je stavio staragarda apsolutno stoji...po meni vitez ko je gledao pregled, dao 3-4 eurogola kakva se daju jednom u polusezoni, tako da se moze reci da im je sve uslo...protiv nas ce naravno to teze ici , tako da tu moramo ici na pobjedu...seljo jos jedino moze bit zeznut, al uz podrsku s tribina mislim da je konacno doslo vrijeme da se sve naplati sa kamatama. 18 bodova otvara vrata raja.

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 29 feb 2016, 00:40

Joj da bi ba sutra da igramo utakmicu s tim Radnikom...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 29 feb 2016, 02:28

Rece gazda x u mostaru kec na grbavici treba drzati sarajevo na distanci . Radnik pada na tusnju ko plitak potok uzeli su samo dva boda protiv najjacih klubova u ligi na tome ce i da ostane.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 29 feb 2016, 08:08

Ma apitanje je samo koliko samo mi mentalno tj. psihički dorasli tome da pravimo pojede u serijama.
Vitez po meni uz gostovanje Zrinjskom je najteže. Ako Vitez preživimo bez poraza tu smo već na dobrom putu.
Dodao bih i Olimpic prije početka drugog dijela, ali mislim da su se oni sa ovim porazom od Slavije oprostili od PL.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

katarakta

Post Postao/la katarakta » 29 feb 2016, 08:46

[quote="Mortus"]Ma apitanje je samo koliko samo mi mentalno tj. psihički dorasli tome da pravimo pojede u serijama.
Vitez po meni uz gostovanje Zrinjskom je najteže. Ako Vitez preživimo bez poraza tu smo već na dobrom putu.
Dodao bih i Olimpic prije početka drugog dijela, ali mislim da su se oni sa ovim porazom od Slavije oprostili od PL.[/quote

Pa imamo dva poraza, sto je najmanje u ligi. O cemu pricamo. Kako nismo dorasli da pravimo pobjede u serijama
Niko, niko, samo Sloboda

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 29 feb 2016, 08:53

katarakta je napisao/la:
Mortus je napisao/la:Ma apitanje je samo koliko samo mi mentalno tj. psihički dorasli tome da pravimo pojede u serijama.
Dodao bih i Olimpic prije početka drugog dijela, ali mislim da su se oni sa ovim porazom od Slavije oprostili od PL.[/quote

Pa imamo dva poraza, sto je najmanje u ligi. O cemu pricamo. Kako nismo dorasli da pravimo pobjede u serijama
ne bih da budem negativan, ali jedno je imati malo poraza, a drugo je pobjeđivanje u serijama.

bolje imati 2 poraza i 2 pobjede nego 1 poraz 2 nerješena i pobjedu
ako shvataš, bolje imati pora više bez manje remija, a umjesto remija da pobjedimo :).

Nadam se da možemo, a za to nam treba podrška igračima na gostovanjima, posebno tamo gdje protivnici nemaju navijačkih skupina
tipa (Vitez, Travnik,Olimpic i slična mjesta, gdje nema navijača ili su malobrojni, tako da naši imaju domaču atmosferu :)
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 29 feb 2016, 10:06

Mortus je napisao/la: Dodao bih i Olimpic prije početka drugog dijela, ali mislim da su se oni sa ovim porazom od Slavije oprostili od PL.
Mislis da ih Sarajevo nece premirati da noge polome i ostvare dobar skor protiv nas?

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 29 feb 2016, 13:49

krmpotich je napisao/la:
Mortus je napisao/la: Dodao bih i Olimpic prije početka drugog dijela, ali mislim da su se oni sa ovim porazom od Slavije oprostili od PL.
Mislis da ih Sarajevo nece premirati da noge polome i ostvare dobar skor protiv nas?
Da je Željo pa i nekako al Sarajevo ni u ludilu pa ti protiv nas igraju ko Real

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 29 feb 2016, 16:25

SLOBODA SA 41 OSVOJENIM BODOM IMA USPJEŠNOST OD 72 % OSVOJENIH BODOVA.

ŠIROKI U SEZONI 2014/15 NAKON 19 KOLA,SA 44 BODA IMAO USPJEŠNOST OD 77% OSVOJENIH BODOVA.
SARAJEVO U SEZONI 2014/15 NAKON 19 KOLA SA 39 BODOVA IMALO USPJEŠNOST OD 68 % OSVOJENIH BODOVA I OSVOJILO TITULU.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 29 feb 2016, 17:30, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 29 feb 2016, 16:35

Anketa SportSport.ba protala Čitatelji kažu: Sloboda će biti novi prvak! Piše: M. Šljivak Danas, 15:49 Tuzlanska Sloboda biće novi prvak Bosne i Hercegovine. Tako smatraju čitatelji SportSport.ba portala, koji su u prethodnim danima glasali u anketi. Od preko 4000 glasova, Sloboda je dobila 1473 glasa, 200 više od aktuelnog prvaka Sarajeva, za kojeg je glasalo 1272 čitatelja portala. Željezničar je treći u ovoj anketi. Plavi su dobili 934 glasa, a glasove su dobili još Zrinjski (396), Široki (122), dok 132 čitatelja vjeruju da bi neki drugi tim mogao osvojiti naslov. Do kraja prvenstva je još 11. kola. Sloboda je i dalje vodeća s jednim bodom ispred Zrinjskog.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/citatelj ... vak/186002
slika
Ja volim FK Tuzla City

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 feb 2016, 16:52

aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam nesto analizirao to za bodove. Vi ste najvise profitirali u ovom kolu. Zrinjski kuci nije dobio, Siroki pao na Grbavici, a vi bod uzeli na teskom gostovanju. Mada ste uz otvoreniji pristup mogli mozda i do tri i sad biste bili bas u prednostI. Bice svega, ne treba otpisati Sarajevo jer ima sad solidan raspored. Zeljo dobro izgleda, moze se ugurati u borbu za Evropu.
Ma zanimljivo ce da bude svakako..meni je Sarajevo citavo vrijeme tvrdim nas najveci protivnik u borbi za titulu bez obzira syo su 6 bodova iza..naravno to je nama plus ali gledao sam ih juce i jako su dobro igrali..Zrinjski nekako zadnja linija tanka grijese puno pod presingom..ovo vemo morati isto igrati ako zelimo rezultat presing ...Pobjeda Zelje je odlicna po nas za tu evropu sad smo korak blize rekao bih posebno ako ovo ne uspiju dobit Zrinjski..a i nama nece biti lahko sa Radnikim i ako smo ih mi dobili kod njih , ipak protiv veoma neugodne Mladosti ljudi su pokazali koliko su kvalitetni...dosta kvalitetnija liga vidi se napredak, kakva ce tek biti ta liga 12 uhhh
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 feb 2016, 17:07

Protiv Radnika ce nam biti najteza utakmica na Tusnju.....Celo ce sigurno parkirati autobus ispred svog gola, zna covjek znanje, a to znaju najbolje u PL....niko se nije naigrao protiv njih.....kod Cele je pravi njemacki sistem....red, rad i displina.
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 feb 2016, 17:08

sta je ovo...igramo u srijedu prijateljsku sa Slogom iz Tojsica...utakmica je u 15 sati....jos nam samo prijateljska treba...hahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 feb 2016, 17:10

Jedva cekam Radnik, ne pamtim kada smo mi poceli sezonu ili polusezonu kuci.. To nas je ove sezone uveliko i zafrkalo. Da smo poceli protiv Celika i Borca kuci uzeli bi 6 bodova, a ne 1..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 feb 2016, 17:14

bolje igraju u gostima jer im više odgovara igra protivnika, pa oni igraju na kontru, dok to u Bijeljini i nije tako, tamo su nekako i primorani igrat' napadački, otvorenije, a sama njihova ekipa nije tako krojena, to je rekao i Ćelo jednom prilikom, da nema ekipu da igraju napadački fudbal, tako da će biti jako teško, sjetimo se prethodne tekme s njima na Tušnju, ali dobit' se mora, kako god

vjerujem u momke i ne sumnjam da će nas obradovat' i upisat' tri nova boda!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 29 feb 2016, 17:20

staragarda je napisao/la:sta je ovo...igramo u srijedu prijateljsku sa Slogom iz Tojsica...utakmica je u 15 sati....jos nam samo prijateljska treba...hahahaha

:wtf:
Je l' se zezaš? :mrgreen:

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 29 feb 2016, 17:22

Mene ne bi iznenadilo da odigramo nerijeseno sa radnikom na tusnju.

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 feb 2016, 17:30

ma ako odigramo nerijeseno s Radnikom na Tusnju mozemo se yebat kolektivno :!: jedini koji mogu nesto napraviti u Radniku su Hodzic, Obradovic i donekle Stokic i Zizovic (vec je u godinama), ovi ostali nisu u nasem rangu! svaka njima cast igraju timski, bore se, ginu ali ako cemo se plasiti Memisevica, Secerovica i brace Jakovljevic onda jbg. nase je da pruzimo podrsku njihovo je da daju svoj maksimum i pobjeda nece izostati :kafa:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.