Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

neurofunk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la neurofunk » 23 nov 2013, 21:22

Ako je neko bio na okupljanju danas, hvala vam sto ste dosli i vidimo se opet uskoro :mrgreen:

Tekmu neću komentarisat, samo cu reci da sam zadovoljan bodom, moglo je i bolje al i gore. YNWA
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 nov 2013, 21:25

Bod kao kuca, po to je Brendo i dosao uostalom, cim sam video sastav znao sam to.
A taman pomislis da ce Allen da da neki doprinos, ali ne vredi...

Interes M'Vile je ogroman, odavno, nije to samo poseta sigurno, ali videcemo...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 nov 2013, 21:36

Ako smo protiv Evertona zadovoljni bodom onda ne treba ni da uđemo u top 4. A Rodgers se danas zatvorio ko da igramo protiv Barce još frajer stavi Allena, a tačno sam imao predosjećaj da će se nešto desiti, al haj reko može barem jednom dobro odigrati. **** ga njegov mezimac Allen!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 23 nov 2013, 21:37

Jel Lucas može igrati sljedeću utakmicu, čini mi se da je danas dobio peti po redu žuti karton?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 nov 2013, 21:37

Mozda klosar i dodje u januaru :? :? :lol: Sakho se nosi kao Eddie Murphy 90 tih :lol: :lol: :mrgreen:

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 23 nov 2013, 21:43

Carlo je napisao/la:Ako smo protiv Evertona zadovoljni bodom onda ne treba ni da uđemo u top 4. A Rodgers se danas zatvorio ko da igramo protiv Barce još frajer stavi Allena, a tačno sam imao predosjećaj da će se nešto desiti, al haj reko može barem jednom dobro odigrati. **** ga njegov mezimac Allen!
De ba jarane iskuliraj malo, rekoh necu komentarisat al ovi postovi me nerviraju, mrzim kad se priča nesto skroz kontra od onoga sto je bilo, Kad to nije bio dobar bod na Goodisonu, ne samo nama nego i Cityu, Celziju, Unitedu...
Rodgers se zatvorio a na 2-2 ili 2-1 za nas (nisam siguran) vadi Lucasa i ubacuje Staridža, klasično zatvaranje nema šta. Allen jeste syebo i to dobro danas sa tim promašajem al do tad je bio jako dobar, obruko se, imao je svoju šansu i uprsko je, neće je još dugo dobit jer baš je ondje trebao da se dokaze a nije.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 nov 2013, 21:44

Ja ne znam sta treba da se ocekuje u Mersyside derbiju, na gostovanju, neko ocekivao 3:0 pobedu ?:? Bod dosta, Everton nikad jaca i kompaktnija ekipa.
Zatvaranje na pocetku meca, posle se Brendo otvorio sa igracem koji je i dao gol na kraju.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 nov 2013, 22:06

neurofunk je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ako smo protiv Evertona zadovoljni bodom onda ne treba ni da uđemo u top 4. A Rodgers se danas zatvorio ko da igramo protiv Barce još frajer stavi Allena, a tačno sam imao predosjećaj da će se nešto desiti, al haj reko može barem jednom dobro odigrati. **** ga njegov mezimac Allen!
De ba jarane iskuliraj malo, rekoh necu komentarisat al ovi postovi me nerviraju, mrzim kad se priča nesto skroz kontra od onoga sto je bilo, Kad to nije bio dobar bod na Goodisonu, ne samo nama nego i Cityu, Celziju, Unitedu...
Rodgers se zatvorio a na 2-2 ili 2-1 za nas (nisam siguran) vadi Lucasa i ubacuje Staridža, klasično zatvaranje nema šta. Allen jeste syebo i to dobro danas sa tim promašajem al do tad je bio jako dobar, obruko se, imao je svoju šansu i uprsko je, neće je još dugo dobit jer baš je ondje trebao da se dokaze a nije.
Čuj skroz od onoga što je bilo. Pa jesi li gledao utakmicu? Ako jesi onda će ti sigurno biti jasno da su ljudi dominirali i da meda nismo mogli, imali su ljudi viška igrača jer nama igrač pod imenom joe allen nije ni igrao!

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 23 nov 2013, 22:07

ma odradice to Sakho imam puno povjerenje u njega sigurno je bilo price da je LFC magican klub ocekujem Yana u januaru :D
LIVERPOOL FC

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 nov 2013, 22:11

Danas je odbrana zakazala debelo, pogotovo Agger, ali Sakho nije igrao zbog reprezentativnih obaveza verovatno.
Ako nista Cou se upisao i valjda ce mu ovaj gol dici samopouzdanje.
Sturridge prati Suarez u stopu. :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 nov 2013, 22:17

Sakho nije igrao zbog izbora Rodgersa. Igrao je i Suarez 90 minuta prije 48 sati i igrao je danas, nema to nikakve veze.
Sakho ne smije biti na klupi. Agger je za klupe to je jasno, mada vala i Škrtel nije bio pouzdan obzirom da mu je Lukaku pobjegao jedno 2-3 puta gdje smo mogli primiti gol.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 nov 2013, 22:23

Carlo je napisao/la:Sakho nije igrao zbog izbora Rodgersa. Igrao je i Suarez 90 minuta prije 48 sati i igrao je danas, nema to nikakve veze.
Sakho ne smije biti na klupi. Agger je za klupe to je jasno, mada vala i Škrtel nije bio pouzdan obzirom da mu je Lukaku pobjegao jedno 2-3 puta gdje smo mogli primiti gol.
Toure i Sakho= Mirna Bosna 8-)
ZZ

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 nov 2013, 22:27

Kada god smo izgubili prošle sezone bila je priča novi trener i novi sistem igre pa treba to prenijeti na ekipu. Martinez je tek došao, prešao je sa otočkog fudbala pod vodstvom Moyesa na pass and move. On u Evertonu nema para, standardno prodaju jednog od najboljih igrača da bi preživjeli. Čitav njihov transfer period se ogledao u tri posuđena igrača u kupovini dvojca iz Wigana. Naravno da su poslovali u plusu više od 10 miliona funti.
Igramo u svom gradu, 1400 stopa udaljeni od našeg stadiona,sa trenerom koji je tu duže od Martineza, kažu nekomnovom sistemu koji se prakticira više od godine dana, 100 miliona uloženih funti u transfere i nismo favorit i nemamo pravo tražiti 3 boda? Ma daj, dosta je mlaćenja prazne slame i traženja izgovora.
12-to kolo iz nas a mi dali samo 5 golova u drugom poluvremenu. Utakmica u kojoj ne vodimo sa 2 razlike nakon prvog poluvremena, je utakmica u kojoj Liverpool ne osvaja bodove. Od 24 gola ove sezone 12 mislim da je postignuto iz prekida. Ovo nikamo ne vodi, a sezona tek počinje da se zakuhava.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 23 nov 2013, 22:29

Ako pocnu njih dva igrati u paru, onda ce njihov prvi pravi ispit biti tek protiv Tote.

Uglavnom utakmica je bila takva i ne vjerujem da su krivi njih dva zbog ovog, da je igrao Sakho opet bi primili 3 gola, pa ljudi ta 3 gola su malo koliko smo mogli primiti da Mignolet nije odigrao kako je odigrao.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 nov 2013, 22:33

Sakho nije igrao jer je igrao reprezentativni mec i treba mu odmor, i zato sto je tu Agger, plus Toure, 90% je tako, naravno da je to izbor Brendana... :lol: Suarez je igrao jer za njega zamene nema, roviti Sturridge nije mogao.

Bod je dosta protiv Svetaca na njihovom stadionu, kamoli u Liverpoolskom derbiju. LFC se valjda bori za 4. mesto a ne za titulu.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 nov 2013, 22:33

nerkolfc je napisao/la:Ako pocnu njih dva igrati u paru, onda ce njihov prvi pravi ispit biti tek protiv Tote.

Uglavnom utakmica je bila takva i ne vjerujem da su krivi njih dva zbog ovog, da je igrao Sakho opet bi primili 3 gola, pa ljudi ta 3 gola su malo koliko smo mogli primiti da Mignolet nije odigrao kako je odigrao.
Mah onako kazem, Sakho je trenutno nas najjaci stoper a Agger je realno za klupe. Eh sad Skrtel ili Toure- to je vec dilema.
Uglavnom, igra danas nije bila na nekom zavidnom nivou ali sledece kolo cemo imati kompletnu ekipu ( Nadam se da ce i Enrique konacno zaigrati ) uz potpuno oporavljenog Sturridge-a, koji je danas evidentno bio potreban Suarezu da ga donekle rastereti.
ZZ

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 nov 2013, 22:35

slika

Za sve statisticare ovog topica :!:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 nov 2013, 22:36

Enriqea nema 2 do 3 mjeseca i jadna nam majka ako bude Flanagan igrao u tom periodu lijevog beka. I nikad mi neće biti jasno otkud on na lijevom beku.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 23 nov 2013, 22:37

Pobjedom United prilazi na bod poolu, inace timu koji je vec duze vrijeme u strasnoj formi... :)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 nov 2013, 22:37

Henderson je napisao/la:Enriqea nema 2 do 3 mjeseca i jadna nam majka ako bude Flanagan igrao u tom periodu lijevog beka. I nikad mi neće biti jasno otkud on na lijevom beku.
Aly ?
ZZ

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.