Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

JayCatwright
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la JayCatwright » 08 dec 2025, 14:44

Swiftie je sigurno popularnija od tog Mahomesa za kojeg prvi put čujem, pitaj 100 ljudi u Bosni ko je Taylor Swift znat će bar 96, pitaj za tog Mahomesa, znat će 20 u vrh glave

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 dec 2025, 15:10

Činjenica je da je američki fudbal nebitan sport van granica SADa. Ali oni iz nekog razloga smatraju super bowl najvećim takmicenjem svijeta.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 dec 2025, 15:16

jasmin10 je napisao/la:
08 dec 2025, 15:10
Činjenica je da je američki fudbal nebitan sport van granica SADa. Ali oni iz nekog razloga smatraju super bowl najvećim takmicenjem svijeta.
Pa vidi vecinu njihovih filmova. Citav svijet se vrti oko SAD-a. Tako im je i u stvarnosti. Velika vecina kod njih misli da su centar svijeta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 dec 2025, 15:29

Skoro pa nevjerovatno divljanje i rast ustaštva medju Hrvatima. Zloćudni duh iz boce je pušten na koncertu Thompsona u ZG, povratka nema. Za ovo bi me bolio q, neka radi ko šta hoće ali ovdje vidim direktnu prijetnju Bosni i Bošnjacima. Kršćanski ustaški radikalni teroristi sebe predstavljaju žrtvama u BiH po svijetu jer kako kažu ugroženi su i proganjaju ih Islamisti i muslimani. Mi opet kao narod nikakvih lobista i strategije i pameti nemamo. Kao da je Bosna presudjena kao agresor na Hrvatsku a ne država Hrvatska i njeni zločinci U HAGU KAO AGRESORI NA BOSNU I HERCEGOVINU. Sve obrnuto. Krenes prema Travniku i Vitezu svako brdo svaki novi dan neka nova zastava i križ na svakom uzvišenju većem od 5 metara. Mozda mi opet malo spavamo i nismo svjesni trenutnih dešavanja. Ako nista mozemo se ekonomijom boriti jer mi smo tržište od 2 miliona ljudi a kontrolišu sve skoro Hrvati. Ako nista protjerati kladionice.
Nije bajna situacija. Niksicu i izdajnici u Vladi FBiH vas nisam zaboravio, popišam vam se usta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 dec 2025, 16:06

DamirT je napisao/la:
08 dec 2025, 15:16
jasmin10 je napisao/la:
Pa vidi vecinu njihovih filmova. Citav svijet se vrti oko SAD-a. Tako im je i u stvarnosti. Velika vecina kod njih misli da su centar svijeta.
Pa koja je zemlja centar svijeta ako nije SAD?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 dec 2025, 16:10

SAD je Amerikancima centar svijeta, drugima interes hoce li ih Ameri branit ili ce im bacit atomsku bombu.

Gledaj BiH, dok je onaj Murphy bio, kao kerovi mu isli na noge, beskicmjenaci, pa Kosovari, Albanci su tu kul.

Imas USA imas Rusiju, pa odluci kome ces supak da lizes. Vidimo u Srbiji kako ide lizanje Putinu.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 dec 2025, 16:13

soko je napisao/la:
08 dec 2025, 16:06
DamirT je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Zato i jest svijet u qrcu,, nisu oni centar zato što to drugi žele nego zato što su natjerani da to prihvate.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 dec 2025, 16:21

soko je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Po cemu su centar svijeta? Evo ti primjer politike, gdje god su dosli, zas.rali su i zapoceli ratove. Druga stvar sto oni hoce da su centar svijeta.

Ili npr onaj atletica Noah Lyles kad je izjavio po cemu je prvak NBA i prvak svijeta? Sto onda to nije i za fudbal evropski npr, kad znamo da nijedna ekipa iz SAD-a ne moze primirisati najjacim evropskim ekipama, nego su izmislili klupsko svjetsko prvenstvo. Daj i za kosarku to, pa neka nabiju Olympiakos ili Real 50 razlike.

Pa za Super Bowl misle da je najgledaniji svjetski dogadjaj u sportu. Jest al u qrcu. Govore jer hoce da se sve oko njih vrti.

Na kraju krajeva, sve ove svjetske sile su u pet deka, sve zavisi kome ces se prikloniti vise.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 dec 2025, 16:37

Ova švabska pašćad samo što davidovu zvijezdu još ne stave na zastavu, koji pusi.kurci jbte
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 dec 2025, 16:39

Ja bih sebi prije ono malo qrca odsjeko nego živio u Njemačkoj. Radije bih ovdje bio sirotinja nego tamo gospodin.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 dec 2025, 16:41

Neutral je napisao/la:
08 dec 2025, 16:10
SAD je Amerikancima centar svijeta, drugima interes hoce li ih Ameri branit ili ce im bacit atomsku bombu.

Gledaj BiH, dok je onaj Murphy bio, kao kerovi mu isli na noge, beskicmjenaci, pa Kosovari, Albanci su tu kul.

Imas USA imas Rusiju, pa odluci kome ces supak da lizes. Vidimo u Srbiji kako ide lizanje Putinu.
Tako je. Ne bitno sta drugi mislili, trenutno SAD ima moc i centar su svijeta. Sa tim interesom od drugih im daje moc. Ima tu jos ciftozemlja koja se dosta pita.
@chilly-rz
Ja mislim da cemo mozda i mi u nasem zivotu vidjeti kad ce to Kina biti, e tek onda ces vidjeti sta je sranje.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 dec 2025, 16:47

DamirT je napisao/la:
08 dec 2025, 16:21
soko je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Po cemu su centar svijeta? Evo ti primjer politike, gdje god su dosli, zas.rali su i zapoceli ratove. Druga stvar sto oni hoce da su centar svijeta.

Ili npr onaj atletica Noah Lyles kad je izjavio po cemu je prvak NBA i prvak svijeta? Sto onda to nije i za fudbal evropski npr, kad znamo da nijedna ekipa iz SAD-a ne moze primirisati najjacim evropskim ekipama, nego su izmislili klupsko svjetsko prvenstvo. Daj i za kosarku to, pa neka nabiju Olympiakos ili Real 50 razlike.

Pa za Super Bowl misle da je najgledaniji svjetski dogadjaj u sportu. Jest al u qrcu. Govore jer hoce da se sve oko njih vrti.

Na kraju krajeva, sve ove svjetske sile su u pet deka, sve zavisi kome ces se prikloniti vise.
Damire, imas pare, imas moc. Vecina drzava im ljubi dupe, evo vidis i ova smrad iz fife kako lizu trumpu dupe.
To za super bowl, ko misli? Neki koji nisu informisani, vecina zna da nije neg je fudbal al je njima vise bitan super bowl.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: chelsea358, Giuseppe1, kraljttbvb i 32 gosta.