znao sam da je nesto jace od dimne bilobistrikboy je napisao/la:Nije to bila dimna bomba vec antrax koji smo ranije nabavili iz teroristickih kampova u Afganistankoj pokrajini Tora-Bora!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
znao sam da je nesto jace od dimne bilobistrikboy je napisao/la:Nije to bila dimna bomba vec antrax koji smo ranije nabavili iz teroristickih kampova u Afganistankoj pokrajini Tora-Bora!
Ma neko izdušio, pa nanio vjetar..fanatic1991 je napisao/la:znao sam da je nesto jace od dimne bilobistrikboy je napisao/la:Nije to bila dimna bomba vec antrax koji smo ranije nabavili iz teroristickih kampova u Afganistankoj pokrajini Tora-Bora!![]()
Pa jarane to je ta ista televizija koja je u ratu prosipala lazi i propagandu jos kad znamo ko je direktor te tv okorijeli cetnik sa grbavice nema se dalje sta pricatiBaja_Zvjerka je napisao/la:http://rtrs.tv/av/player.php?id=3875&x=0
Pa stvarno sramota majku im.... Pogledajte izvjestaj.. Pa da li su ovo normalne osobe ?? Cuj dimna bomba...
Pa brate sta ocekivat od medija i ljudi u tom dijelu BiH koji i dan danas tvrde da smo sami sebi bacili granatu na Markale i tome slicno... mislim, zar se treba cuditi ovom izvjestaju? ja se ne cudim nimalo, jer se zna ko upravlja tim medijem i sta se tamo sve pusta u eter...Baja_Zvjerka je napisao/la:http://rtrs.tv/av/player.php?id=3875&x=0
Pa stvarno sramota majku im.... Pogledajte izvjestaj.. Pa da li su ovo normalne osobe ?? Cuj dimna bomba...
Mi smo krivi sto smo go zabili', realnoBianconeri1988 je napisao/la:Ali fazon je da je incident počeo NAKON što su navijači Željezničara došli na stadion, eto sad ćemo i mi biti krivi, jer su se naši momci gore pojavili![]()
![]()
Nakon današnjeg kiksa Zrinjskog, sa ova tri boda i boljom gol razlikom od Veleža bit ćemo 4. Sljedeće kolo i sarajevo i Borac gostuju, za očekivati je i njihove kikseve i aBd pobjedom nad Slobodom sljedeće sedmice skočit ćemo na drugo mjesto...
Normalno Slobodu treba nabušiti što je više mogue, treba se osvetiti za dva prošlosezonska poraza, iako će biti umora nakon utakmice protiv Olimpica...
Ma brko je kralj.AMAR,AMAR,OSIM,OSIM.H-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]
i poslijeratnog drugoligasa.ChWilla je napisao/la:kakvo ba ispadanje iz kupa? od koga, ekipe koja nam nije dala gol otkad se vratila u premijer ligu?![]()
majmuni nek' crknu, nije im uspjelo ništa osim da navale svom malom klubu 0-3, nekoliko utakmica kazne i povelik novčani iznos. momci su sačuvali transparente iako su bili gađani komadima građevinskog materijala koji NISU mogli biti unijeti bez policije i redara i u isto vrijeme tučeni i od murije.
i igračima svaka čast, ovih pola sata što se igralo bili smo dosta bolji od njih usred banja luke. ovo će biti prekretnica i za nas i za ex-yu drugoligaša koji je umislio veličinu.
Ma oni betonski blokovi su bili na atletskoj (tartanChWilla je napisao/la:kakvo ba ispadanje iz kupa? od koga, ekipe koja nam nije dala gol otkad se vratila u premijer ligu?![]()
majmuni nek' crknu, nije im uspjelo ništa osim da navale svom malom klubu 0-3, nekoliko utakmica kazne i povelik novčani iznos. momci su sačuvali transparente iako su bili gađani komadima građevinskog materijala koji NISU mogli biti unijeti bez policije i redara i u isto vrijeme tučeni i od murije.
i igračima svaka čast, ovih pola sata što se igralo bili smo dosta bolji od njih usred banja luke. ovo će biti prekretnica i za nas i za ex-yu drugoligaša koji je umislio veličinu.
Guso nam je srecu donioSeyo_TM je napisao/la:I mi i olimpičić smo usli u formu neku, pa nam nece biti nimalo lako.
Guso nek nastavi niz bez gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.