O cemu pricas? Kako ce se sastati sa loptom gledaj mu veznom reda, ne mogu 3 dodavanja sastaviti, nijednu loptu nije dobio da valja za 70 min.Cartman je napisao/la:Je li se sastavio s loptom ovaj? Lik iz druge lige mu drzi lekciju kako se igra pozicija centarfora.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Forzza Velez
Pukki > Dzeko
-
- Kontakt:
I ti se oprosti panjino
Lik glumi messia nije potrco
Lik glumi messia nije potrco
Ja, i? To je neko iznenadjenje? Je li za Finsku Xavi i Iniesta drze vezni? Je li u stanju kao najveca zvijezda povest ekipu ili mu amater iz Dresdena ili Sjeverne Koreje treba servirat?ManciniLevatKlasican je napisao/la:O cemu pricas? Kako ce se sastati sa loptom gledaj mu veznom reda, ne mogu 3 dodavanja sastaviti, nijednu loptu nije dobio da valja za 70 min.Cartman je napisao/la:Je li se sastavio s loptom ovaj? Lik iz druge lige mu drzi lekciju kako se igra pozicija centarfora.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da budemo realni: Nije dobio upotrebljivu loptu za 90 minuta.
Duljevic
Duljevic

Onaj crnac je izgledao isto Iniesta u prajmu pored naseg veznog reda
Haman da sve ove skandinavske repke imaju po jednog crnca u ekipi.MElloo je napisao/la:Onaj crnac je izgledao isto Iniesta u prajmu pored naseg veznog reda
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nije kriv sekunde za danasnje blamiranje. Visca i Duljevic su par nivoa ispod Dzeke. Klocevi
Ja bih poslao upotrebljivu loptu prema babuki
Ja bih poslao upotrebljivu loptu prema babuki
Uzrok loših partija:

Nevjerovatno ruzna djevojka. Kome je ovo infuser, nek se odma objesi.coelho41 je napisao/la:Uzrok loših partija:
Edinu Dzeki je pun q... i lopte, i trave, i navijaca, i Rome , i reprezentacije...to je razumljivo uz sav patriotizam koji ima.
Selektor i savez su tu da reprezentativce nabriju i dovedu u optimalno raspolozenje pred utakmicu. Igraci nisu krivi.
Selektor i savez su tu da reprezentativce nabriju i dovedu u optimalno raspolozenje pred utakmicu. Igraci nisu krivi.
Vece bruke i nezainteresiranosti od kapitena nema nigdje u svijetu.
Haj se oprosti ziv bio bar da dobije sansu neko kome je stalo i ovako nismo nigdje bar cemo gledati nekoga ko ce oznojiti dres.
Haj se oprosti ziv bio bar da dobije sansu neko kome je stalo i ovako nismo nigdje bar cemo gledati nekoga ko ce oznojiti dres.
Jes a kapiten je tu da traka ima na cemu stajati?DrFilgud je napisao/la:Edinu Dzeki je pun q... i lopte, i trave, i navijaca, i Rome , i reprezentacije...to je razumljivo uz sav patriotizam koji ima.
sta mislis bil ga riki barem oznojio trceciedin139 je napisao/la:Vece bruke i nezainteresiranosti od kapitena nema nigdje u svijetu.

odigra nama dzeko ove tri tekme za aferima,nesto najlosije sto sam gledao kad su renomirni napadaci u pitanju, uzas.
ovaj hradecky ga danima trpa dzeki i ne vadi:-)
-
- Kontakt:
Tako i treba. Hradecky je golmandzija i profesionalac, ljudi nisu dzabe usli puni samopouzdanja u utakmicu jer su znali da ih sa druge strane ceka amaterska reprezentacija koja je imala 3 treninga, od toga 2 lagana da se niko ne povrijedi ! A finci 10 dana svaki dan Po 2 treninga se pripremali.babino je napisao/la:ovaj hradecky ga danima trpa dzeki i ne vadi:-)
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
ma dzeko je ove sezone pravo los nisam ni ocekivao od njeg da ce bolje igrati
dok je recimo ovaj pukki prekuco ovu sezonu i pun je samopouzdanja i u championshipu su bolji stoperi nego sto su nasi tako da mu to nije predstavljalo problem
dok je recimo ovaj pukki prekuco ovu sezonu i pun je samopouzdanja i u championshipu su bolji stoperi nego sto su nasi tako da mu to nije predstavljalo problem
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Džeko je BIO dobar igrač, nekad, sad ima 33 godine, zalazak karijere, i nema on više šta tražiti u reprezentaciji. Ponestalo motivacije, želje, volje za nešto više. On treba da oprosti što prije, da ga raja ne uzmu na zub, jer se kod nas pamti više ono loše nego dobro. Ovakav kakav je sad, nam ne treba.
- Gumistucna
- Kontakt:
vakat je za " retired from international football" 

А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, svrakino1921 i 31 gost.