ma ja samo kazem da me kopka ta cinjenica da umjesto Haurdica nismo doveli pravog igraca..da smo imali karikiram Bilbiju ili eto ovog Fariasa iz Zelje, Simeunovica itd -siguran sam da bi dobili jucer Borac, jer nam je falio taj igrac da iskoristi sto 2-3 igraca cuvaju Zebu i Ahmeta..da neko uzme loptu i 1 na 1 uradi nestofukaratz je napisao/la:da napomenem da si jedan od najboljih i najkorektnijih forumasa koji realno iznese svoje misljenje s kojim se u 99% slucajeva slazem ali ovaj put je onih 1%ultrasstyle_tz je napisao/la:...po meni mozemo dobiti obje ekipe i na nasem terenu bi ih sigurno dobili jer smo bolji od njih. ako pogledas ekipu Zrinjskog to je identicna ekipa kao prosle polusezone samo je Tomic uletio u prvu postavu ali nije donjeo nikakav napredak njihovoj igri cak je po meni bio poprilicno los. istina imaju malo pojacanu klupu ali situacija je takva da Bilbija zauzima mjesto Stevi Nikolicu na klupi radi cega Stevo sjedi na tribini
a kad Stevo i Katanec sjede na tribinama (igraci koji uzimaju ogromne novce) to nije nikako dobro ni za ekipu ni za svlacionicu
ovog Sarajeva takodjer mozemo uzeti naravno uz veliko zalaganje
kako god odlican dan za nas
cak vjerujem da je i Mehidic puno bolja opcija bio tu..ako nista moze potegnuti sa 25 metara, ovaj haman ni to ne moze