Meni od pocetka pojma nema, na stranu ova djecija dernjava, Gojko sa SK je za njega izmislio ovaj posao. Nema na areni nijedan dobar komentator.superFrankie je napisao/la: ↑24 avg 2025, 16:39Na pocetku je bio interesantan, ali ovo se sad ne moze slusatiJayCatwright je napisao/la: ↑24 avg 2025, 16:38Ovaj Filip Markovic je uzasan komentator, ne mogu da vjerujem da se ljudi loze na njega radi ove dernjave, pojma nema
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
To se ne može porediti, komentatori sa SK su svemirski brod za ove.JayCatwright je napisao/la: ↑24 avg 2025, 16:40Meni od pocetka pojma nema, na stranu ova djecija dernjava, Gojko sa SK je za njega izmislio ovaj posao. Nema na areni nijedan dobar komentator.superFrankie je napisao/la: ↑24 avg 2025, 16:39Na pocetku je bio interesantan, ali ovo se sad ne moze slusatiJayCatwright je napisao/la: ↑24 avg 2025, 16:38Ovaj Filip Markovic je uzasan komentator, ne mogu da vjerujem da se ljudi loze na njega radi ove dernjave, pojma nema
Srecom uvijek gledam Engleze pa nisam upoznat sa tim.JayCatwright je napisao/la: ↑24 avg 2025, 16:40Meni od pocetka pojma nema, na stranu ova djecija dernjava, Gojko sa SK je za njega izmislio ovaj posao. Nema na areni nijedan dobar komentator.superFrankie je napisao/la: ↑24 avg 2025, 16:39Na pocetku je bio interesantan, ali ovo se sad ne moze slusatiJayCatwright je napisao/la: ↑24 avg 2025, 16:38Ovaj Filip Markovic je uzasan komentator, ne mogu da vjerujem da se ljudi loze na njega radi ove dernjave, pojma nema
Grealish odlican kad mu das slobodu bez Pepovih sablona. A ovaj farmer na klupi Brightona izgleda kao prevara koja ce letit brzo.

Objasnio je amorim prošle sedmice što ne može šeško još uvijek od prve. Nekog drugog koliko vidim i nema.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pametno, mislim da i ja prelazim uskoro. Gledam na arenama samo jer ne kasni puno IPTV i ne stopa nikako na arenama, ne znam kakav je slucaj sa Sky sportsom i ostalim kanalimaMasqareda je napisao/la: ↑24 avg 2025, 16:52Srecom uvijek gledam Engleze pa nisam upoznat sa tim.JayCatwright je napisao/la: ↑24 avg 2025, 16:40Meni od pocetka pojma nema, na stranu ova djecija dernjava, Gojko sa SK je za njega izmislio ovaj posao. Nema na areni nijedan dobar komentator.superFrankie je napisao/la: ↑24 avg 2025, 16:39
Na pocetku je bio interesantan, ali ovo se sad ne moze slusati
Zirkzee također nije spreman, a igrao bi. Vjerujem da je od iduće Šeško u prvoj.
Kako god ovdje se mora vidjet dodatni napredak i želja za pobjedom bez obzira na protivnika. Amorim i ekipa moraju shvatiti da se treba početi pobjeđivati, pa na bilo koji način. Tako će dobijati na samopouzdanju i igra će sama lakše nadolaziti.
Poligon10 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 17:19Zirkzee također nije spreman, a igrao bi. Vjerujem da je od iduće Šeško u prvoj.
Kako god ovdje se mora vidjet dodatni napredak i želja za pobjedom bez obzira na protivnika. Amorim i ekipa moraju shvatiti da se treba početi pobjeđivati, pa na bilo koji način. Tako će dobijati na samopouzdanju i igra će sama lakše nadolaziti.
Fulham je idealan protivnik da se Mančo raspadne do poluvremena

srecom si u manjini
filip je jedan od najboljih komentatora u srbiji...kakav gojko andrijasevic koji podriguje i koji kaze 5 reci za 5 minuta kao da je na sahrani....

amorim je smesan ne znam sta ceka pa da stavi seska kunju i mbeuma....kad izgubi bicu mu djavo kriv....junjated opet nece biti u prvih 10 ako ovako nastavi....ja mislimPoligon10 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 17:19Zirkzee također nije spreman, a igrao bi. Vjerujem da je od iduće Šeško u prvoj.
- JayCatwright
- Kontakt:
Frajer ima haman 20 % procenat pobjeda, a i dalje mu se traze opravdanja dok se Pottera tjera 

Casemiro i Mount, piši propalo
ManU je u duelu protiv šampiona za sezonu 25/26 pokazao napredak. Trebali bi do pobjede danas. 

gdje ima prenosa junjateda?
Lijepa akcija, steta sto ne udje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Atomski fudbal Uniteda.
Leno u Kahn modeu, sta odbrani.
Cunha tragicar.
Cunha tragicar.
- JayCatwright
- Kontakt: