Jao majko, pa vidi ga kakv je, on ni nasta ne lici, pecinski covjek, odakle li je on sljego u B.Lbarbarez je napisao/la:Maloprije sam ja gledao snimak,bas sam obracao paznju,nekako je premalo za pistolj,osim ako nije onaj mali 6,25 ,mada moze biti da je i mobitel,jer se ne vidi jasno.KB-TM87 je napisao/la:
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
moje misljenje, znaci samo moje misljenje i nikog drugog, zeljo je trebao zavrsit ovo utakmicu pred praznim tribinama. ovo se desilo vec ko zna koji put na svim terenima a ja se ne mogu sjetiti da i jedna ekipa nije htjela nastaviti mec. spomeno sam vec gore udaranje golmana slavije na grbavici. neki dan oni uhljupi iz lukavice su usli u teren, pitari nastavili mec i utrapli im 4 komada. licno sam prisustvovao na jednom derbiju sarajevo-zeljo neznam koje godine kad su na kosevu i horde i manijaci dosli do sredine terena o obracunali se i tekma nastavljena. neznam, to je moje misljenje i to je sve. svi znamo sto se tice navijaca ko je ko i sta i to su price davno ispricane, ali fudbal i igraci to je nesto drugo
Nstavilo bi se da su oni obezbjedili sigurnost, ali na stadionu nije bilo ni zastitara niti policije. Jedan dio navijaca se sa istoka premjestilo na zapad, a drugi pravio nered van terena.KenoRob je napisao/la:moje misljenje, znaci samo moje misljenje i nikog drugog, zeljo je trebao zavrsit ovo utakmicu pred praznim tribinama. ovo se desilo vec ko zna koji put na svim terenima a ja se ne mogu sjetiti da i jedna ekipa nije htjela nastaviti mec. spomeno sam vec gore udaranje golmana slavije na grbavici. neki dan oni uhljupi iz lukavice su usli u teren, pitari nastavili mec i utrapli im 4 komada. licno sam prisustvovao na jednom derbiju sarajevo-zeljo neznam koje godine kad su na kosevu i horde i manijaci dosli do sredine terena o obracunali se i tekma nastavljena. neznam, to je moje misljenje i to je sve. svi znamo sto se tice navijaca ko je ko i sta i to su price davno ispricane, ali fudbal i igraci to je nesto drugo
NO PYRO NO PARTY
Svaka cast strucnom stabu i igracima sto nisu nastavili pa po bilo koju cijenu ! Drago mi je sto smo sinoc uzivo mogli vidjeti kakvi "ljudi" zive u BL i da se od rata jos nista nije promijenilo, kakva samo mrznja prema svojoj domovini BOSNI I HERCEGOVINI, nacionalisticki povici i sta vise ne, naravno organizovana od ocigledno nekog utjecajnog iz vlasti ( suprotno misljenje mogu imati samo mladji clanovi koji se ne sjecaju sta se desilo 1990 poslije jedne utakmice ). Zalosno je sto ovi povici ne diraju ljude iz Zenice, Tuzle, Mostara, pricaju sto niste nastavili, hocete 3 boda, pa zar ne shvatate da su ovdje 3 boda najmanje bitna ? Nadam se drasticnim kaznama, i da se ovo vise nikad ne ponovi !
Nek` smo vazda puni Bosne,a i Bosna puna nas !!!
Nek` smo vazda puni Bosne,a i Bosna puna nas !!!
Razdvoji malo u svojoj glavi upad JEDNOG covjeka na Grbavici, koji je pokušao opaliti tač golmanu Slavije i upad 200 ljudi sinoc u BL koji su gađali stijenama, blokovima, ciglama i građevinskim materijalom navijace Želje...a koji su prije toga izašli kroz kapiju na tribinu, znaci nije bilo preskakanja ogradeKenoRob je napisao/la:moje misljenje, znaci samo moje misljenje i nikog drugog, zeljo je trebao zavrsit ovo utakmicu pred praznim tribinama. ovo se desilo vec ko zna koji put na svim terenima a ja se ne mogu sjetiti da i jedna ekipa nije htjela nastaviti mec. spomeno sam vec gore udaranje golmana slavije na grbavici. neki dan oni uhljupi iz lukavice su usli u teren, pitari nastavili mec i utrapli im 4 komada. licno sam prisustvovao na jednom derbiju sarajevo-zeljo neznam koje godine kad su na kosevu i horde i manijaci dosli do sredine terena o obracunali se i tekma nastavljena. neznam, to je moje misljenje i to je sve. svi znamo sto se tice navijaca ko je ko i sta i to su price davno ispricane, ali fudbal i igraci to je nesto drugo

Malo mozak ukljuci care

Ma kakvu utakmicu nastavljati, bio sam nažalost na zapadu, da su mogli pobili bi nas sve.. Mislili su da će zapad ostati nakon pražnjenja ostalih tribina, pa se počeli prelaziti sa istoka.. Od najmlađeg pa do najstarijeg, ono nije normalno šta se sve govori i predlaže.. Likovi pored mene su nešto imali pored baklji, nisam vidio šta je u pitanju, ali je uglavnom bilo spremljeno da se baci na naše navijače, jer je priča bila da se boje kad bace da ne ode i na njihove, vjerovatno suzavac ili nešto još gore.. U svakom slučaju svaka čast našim navijačima, odbraniti transove, pored silnih cigli i kamenja, a kad ih je nestalo onda bježanija nazad.. ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Pasa sta ima , kako si mi , jesi li se naspavao ? Rekoh ti ja kako sta bi se moglo desiti , da smo opasni pravo , a ti nevjerujes ! Da se nije nista desilo, blizi smo bili da vam utrpamo jos koji , nego da vi nesto ucinite ! Pozdrav iz Gospodskog Sarajeva .Neandertalac je napisao/la:Ne shvatam sta ti nije jasno ? I ti si mi malo popustio , nemas one agresino-provokatorske opustenosti pa cu reci da si samo potvrdio moju teoriju !jubitubi je napisao/la:Joj sto si ti sav u SF-u...Koje teorije jbt.Neandertalac je napisao/la:"Mi moramo da vodimo računa o nama, a ne o Željezničaru. Važno je da mi odigramo kvalitetnu utakmicu, a ako na terenu dobro odradimo svoj posao onda pobjeda neće doći u pitanje. Ovo je važna utakmica, možda i najbitnija u ovom delu šampionata", rekaoje Dragoslav Stakić.
Prpa. Ovim naglasava da dosta stvari kod njih nije stimalo protiv Olimpica , zna da bi bilo lose da se izgube bodovi, a u takvoj atmosferi , trener njegovog kvaliteta, nevjerujem da moze motivisati , nego ce samo da napravi, dodatni pritisak !
Naprijed Zeljo ljubavi moja !

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
http://rtrs.tv/av/player.php?id=3875&x=0
Pa stvarno sramota majku im.... Pogledajte izvjestaj.. Pa da li su ovo normalne osobe ?? Cuj dimna bomba...
Pa stvarno sramota majku im.... Pogledajte izvjestaj.. Pa da li su ovo normalne osobe ?? Cuj dimna bomba...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
standardna retorika...sami sebe napadamoBaja_Zvjerka je napisao/la:http://rtrs.tv/av/player.php?id=3875&x=0

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

"Neredi su počeli oko 25 minute, kada su navijači Željezničara stigli,Bacili su neku vrstu dimne bombe,usljed čega su navijači borca krenuli na njih"
Ovo samo ima u BOSNI I HERCEGOVINI...
A joj sta trebamo ocekivat od tog naroda kad im je "vodja" MD... sta?!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa vidis da su svi ludi i nisu nista vidjeli samo su ovi u pravu!!Baja_Zvjerka je napisao/la:http://rtrs.tv/av/player.php?id=3875&x=0

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ali fazon je da je incident počeo NAKON što su navijači Željezničara došli na stadion, eto sad ćemo i mi biti krivi, jer su se naši momci gore pojavili
Nakon današnjeg kiksa Zrinjskog, sa ova tri boda i boljom gol razlikom od Veleža bit ćemo 4. Sljedeće kolo i sarajevo i Borac gostuju, za očekivati je i njihove kikseve i aBd pobjedom nad Slobodom sljedeće sedmice skočit ćemo na drugo mjesto...
Normalno Slobodu treba nabušiti što je više mogue, treba se osvetiti za dva prošlosezonska poraza, iako će biti umora nakon utakmice protiv Olimpica...

Nakon današnjeg kiksa Zrinjskog, sa ova tri boda i boljom gol razlikom od Veleža bit ćemo 4. Sljedeće kolo i sarajevo i Borac gostuju, za očekivati je i njihove kikseve i aBd pobjedom nad Slobodom sljedeće sedmice skočit ćemo na drugo mjesto...
Normalno Slobodu treba nabušiti što je više mogue, treba se osvetiti za dva prošlosezonska poraza, iako će biti umora nakon utakmice protiv Olimpica...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Megamon
- Kontakt:
Evo rece mi jedan momak.
Eo danas sam "zvanicno" cuo od Nove Panica da se utakmica nece ponavljat i da bodovi idu zelji jer je sudija potpisao da ne postoje uslovi za nastavak utakmice.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:

Istočna tribina ispražnjena za pola sata

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- alan ford 26
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:http://rtrs.tv/av/player.php?id=3875&x=0
Nisi valjda ocekivao objektivan izvjestaj od fasiticke tv, zna se po cijem nalogu "izvjestava" i koje direktor iste i cime se sluzila ista za vrijeme rata, kakvim metodama.
A naravno da bodovi idu nama, po meni i ne bas najbitini koliko stav da se ne nastavi tekma, dokle vise trpiti izljeve nacionalizma, fasizma... samo ih ovako ohladis i dovidjenja prijatno. I svaki naredni put ako dodje do slicne situacije samo izac s terena, bez obzira na krajnji ishod i posljedice, dosta je vise. Ako borac i ostali kvazi klubovi nece da igraju u ovoj ligi, imaju brate ligu rs-a pa bujrum, koljite se, radite sta hocete.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije to bila dimna bomba vec antrax koji smo ranije nabavili iz teroristickih kampova u Afganistankoj pokrajini Tora-Bora!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Tako je!alan ford 26 je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:http://rtrs.tv/av/player.php?id=3875&x=0
Nisi valjda ocekivao objektivan izvjestaj od fasiticke tv, zna se po cijem nalogu "izvjestava" i koje direktor iste i cime se sluzila ista za vrijeme rata, kakvim metodama.
A naravno da bodovi idu nama, po meni i ne bas najbitini koliko stav da se ne nastavi tekma, dokle vise trpiti izljeve nacionalizma, fasizma... samo ih ovako ohladis i dovidjenja prijatno. I svaki naredni put ako dodje do slicne situacije samo izac s terena, bez obzira na krajnji ishod i posljedice, dosta je vise. Ako borac i ostali kvazi klubovi nece da igraju u ovoj ligi, imaju brate ligu rs-a pa bujrum, koljite se, radite sta hocete.
Treba izaći sa terena, pa neka se bodovi dodjeljuju za zelenim stolom kome god hoće!
Ili ćemo igrati fudbal, ili idemo tamo gdje će se igrati!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 10 gostiju.