Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- PhoenixFire
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
O tome ja pričam, statističari koji uzgred prate ovu igru. Kako bi netko pri zdravoj pameti uopće išao uspoređivati Matu i Hazarda?'! Ova Matina statistika ne čini ga bolji niti ravnopravnim takmacem. Eden Hazard je najbolji igrač lige.
I uzgred budi rečeno forumaši koji stavljaju ove slikice sa senzacionalnim statistikama su ili djeca ili pak su s druge strane odsutni od bilokakve životne stvarnosti.
I uzgred budi rečeno forumaši koji stavljaju ove slikice sa senzacionalnim statistikama su ili djeca ili pak su s druge strane odsutni od bilokakve životne stvarnosti.
Interesantno kako odmah "skacu" u gard i brane stav koji niko ne napada, a jos nisu ni navijaci Chelsea. Ko je napisao da je Mata bolji od Edena?
Kako svi znamo da nije takodjer znamo da Belgijanac nije najbolji igrac lige i da uopste nije toliko ispred Mate koliko bi vi voljeli da je.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- OnlyUnited
- Kontakt:

Povratkom Angela, ocekujem ovako nesto.. Moguce, Evans umjesto Roja i mozda Radamel - Mata, ali cisto sumnjam.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Di Maria back in training.

Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 19 dec 2014, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Tako je Vojvodo, ocekivano od tebe.DukeOfWellington je napisao/la: Rooneya i sad imamo i to sve boljeg i to kao kapitena i kluba i državnog timaOvo oko klečanja ću ostaviti Belminu da završi
![]()

Kapiten je srce ove ekipe, a Carrick mozak. Kad jedan od njih ne igra, mi ne uzimamo utakmice. To se moglo dobro vidjeti i pod Moyesom, a i Bogme sad pod Van Galom. Kada igraju obojica, redamo pobjede. Ne igramo nešto dobro, ali rezultat je tu.
Fella umjesto Herrere.OnlyUnited je napisao/la:
Povratkom Angela, ocekujem ovako nesto.. Moguce, Evans umjesto Roja i mozda Radamel - Mata, ali cisto sumnjam.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Managers Press Conference: Aston Villa – Barclays Premier League

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.

---------------------DDG----------------------
--------------Jones------Evans---------------
---Valencia--------Carrick--------Young---
------------Herrera---------Mata-------------
---------------------Rooney-------------------
----------------RVP-----Falcao---------------
Klupa: Lindegaard, McNair, Blackett, Fletcher, Januzaj, Di Maria, Wilson.
Zavisi od toga dal' su spremni Rojo,Rafael.. oni bi mogli počet.
Fellaini propušta zbog bolesti valjda...
12 -WayneRooney has scored more Premier League goals against Aston Villa than he has versus any other opponent.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
-
- Kontakt:
Šta kaže lvg na resici igral di maria i falcao od prve 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Di Marija je spreman http://sportsport.ba/ino_fudbal/di-mari ... lom/148335" onclick="window.open(this.href);return false;
Za radamela ne znam

Za radamela ne znam
04.10.2009 !!
Pročitajte press koji je napisao Policeman, sve piše...
Di Maria, možda na klupi.
Falcao, možda počinje, možda na klupi.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
-
- Kontakt:
Hvala na poslu sam pa nemam vremenaxGGMU je napisao/la:Pročitajte press koji je napisao Policeman, sve piše...
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
-
- Kontakt:
Sutra tezak mec pravo iskteno,pritiv Loosera se nisam sekunde prepao znao sam da ih uzimamo,a sutra vec nisam toliko siguran bit ce jako tesko.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Znači, nema Fellainija. Vrijeme je da Herrera starta. Ovaj sastav od @xGGMU-a bi bilo zanimljivo vidjeti, a nije nerealno da bude takav. Mada, ne bi iznenadilo ni 3-5-2, pogotovo jer je gostovanje u pitanju. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Kontakt:
Zasto nema Felle 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
MrParanoic je napisao/la:Zasto nema Felle
In his weekly interview with MUTV, van Gaal also confirmed Marouane Fellaini will miss Saturday's trip to Villa Park due to illness.
Hafifan nešto.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tri mjeseca igra grozno i ništa mu nije, jednu odigra dobro i odma' neki problem. Nevjerovatno.
znaci Fella ne igra moglo bi se otvoriti mjesto za Fletchera a Carrick opet na stopera ako igrali 3-5-2 ali i ja se nadam sastavu koju je postavio xGGMU ali LvG nas uvijek iznenadi "so we have to wait and see"

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
slozio bi se s vama u vezi mate,to je jedan prosjecan igrac,nije me bas odusevio s ofanzivnom igrom a da ne pricam o defanzivnoj.igrac na vrhunskom nivou se mora pokazati i u reprezentaciji ili makar igrati u njoj,a znamo situaciju sa matom.jeste mata zaduzen za uposljavanje napadaca sa svojim loptama ali bi mogao i nesto da sam uradi,uvijek trazi izlaz u drugim igracima pa makar iako bi i on sam mogao da rijesi situaciju.ako nije konstrukcijski jak igrac i ako nije dovoljno brz i ako nije koliko toliko dobar u defanzivi onda mora biti jako jako dobar tehnicar da bi igrao na toj poziciji mislim da ga se chelsea ne bi tako lako rijesio i to pogotovo prodati ga najvecem rivalu. ALI tek smo se poceli uigravati i mozda pronasli svoju igru tako da cemo tek u drugoj polusezoni vidjeti ko je zasluzio da ostane.
Mnogo si gluposti napisao da izvineš.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.