Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pa hajde ponferradina bem vam mamu u cmarni kolutic, daj da covjek uzme pare
Smradovi pogani
DaBogda ispali na produzetke.
DaBogda ispali na produzetke.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Eee ciganske nacijee, steta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
zajeba mene zaragoza, u pizdu materinu...

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
u zadnjim sekundama..kriticnostulic89 je napisao/la:zajeba mene zaragoza, u pizdu materinu...

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
jbg druze, sta cu... nije mi prvi put da ovako padam u sudijskoj nadoknadi... jos kontam odjavit cu corintas, uzeti prijevremenu, kontam mogu oni zajebati... al eto, neda se fakat... nije neka cifra bila, 20 kerma uplata, al eto sad...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Joj Zaragoze

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- grobar1099
- Kontakt:
stulic89 je napisao/la:zajeba mene zaragoza, u pizdu materinu...

Odigram lajva samo da ispratim onako i Bgm druze mene obradova Llagostera haha. Nisu neke pare, ali ovo je nakon dugo vremena da i mene prosere u zadnjim minutama

Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
nešto novo

ne znaš koji je bolji bio večeras

ne znaš koji je bolji bio večeras

ako je netko mislio igrati

aura imaš li račun u prvoj sportskoj?

aura imaš li račun u prvoj sportskoj?
Jedan sinosnji(jutrosnji) bilo je blizu po ko zna koji put

A veceras cemo ovako probat

A veceras cemo ovako probat

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
jel igra neko od vas neki poker online(stvarne pare), a da nije usrani wwin? moze i pp
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Igram ja brate sve moguce pokere. Pokerstars ti je najbolji, ima najvise igraca i najbolje turnire. Uvijek ima nekih bonusa prilikom uplate novca, tako da ako se odlucis za njih prije nego sto uplatis idi na njihovu stranicu, provjeri promotions i saznaj kod za bonus.carli22 je napisao/la:jel igra neko od vas neki poker online(stvarne pare), a da nije usrani wwin? moze i pp
Naravno imaju i obicne cash partije sa ogromnim brojem stolova, a takodjer imaju i zoom cash partije ali to je vec sad duga prica. Uglavnom na Pokerstarsu nikad nije dosadno a svoje pare mozes puno bolje kontrolisati nego na wwinu i duze ti traju

brate kako uplatis na pokerstars ? jel preko banke ,
kartice ili

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mrtva Zaragoza samo ce me oni zajebati

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Valjda ovi Cileanci mogu 2+,ima igrac manje i jos 33 minute do kraja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.