Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la dubrovnik » 21 avg 2015, 15:56

hurem je napisao/la:"dubrovnik je napisao:
I onda takvu ikonu Tudor ne zeli ni besplatno u Hajduku. Ibrov stil igre je drag Splicanima, igrac vica i poteza. Doktor Panenke. Ali po meni a i po Tudoru ako sam dobro razumio covjeka koji je pricao o tome TSS je znatno bolji igrac od legendarnog Ibra. Pa skoro u svakom segmentu igre. Ciro nije imao sirinu igraca ni blizu Susicu i Bazdarevicu.
E pa tu se Tudor i zayebao...da je vratio Ibricica mozda bi nesto i napravio s Hajdukom, ovako nista...cak se nije mogao domoci ni pisljive 2.pozicije na tabeli...
Mozda ce TSS napraviti bolju karijeru, ali to nije mjerilo da je jedan bolji od drugog...jednostavno Ibro nije imao srece prilikom transfera i to je to, nesto poput Stilica...koliko imas igraca u svijetu fudbala koji igraju u najvecim timovima Europe a to svojom kvalitetom ne zasluzuju jer je mnogo vise onih koji su kvalitetniji od njih ali igraju u osrednjim klubovima...zasto? - zato sto je to jednostavno tako - faktor srece, menadzer, veze, nacionalnost i mnoge dr.stvarcice igraju tu ulogu...da ti ne navodim primjere, ima ih mali milion.

@emir79,
haman si fakat ogranicen[/quote]

Ne vjerujem u srecu u sportu. A sta mislis da li osim sportskih postoje i neki drugi razlozi zasto Ibro nije bio dobrodosao Tudoru. Ali ne zelim sada o tome. Osim toga da je i doveden pitanje je bi li proigrao dvojac Vlasic i Balic. A Tudor je za svoju dosljednost nagradjen angazmanom u PAOKu koji je mora se priznati korak naprijed. Njegova trenerska filozofija je dokazana inzistiranjem na dolasku Cimirota i govori ti sta Tudor zeli. Ibro je sve suprotno od toga.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 avg 2015, 16:06

hurem je napisao/la:
@emir79,
haman si fakat ogranicen
Imas ukucane koji te izgleda nisu vaspitali, pa se njima tako obracaj.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 avg 2015, 16:11

emir79 je napisao/la:
hurem je napisao/la:
@emir79,
haman si fakat ogranicen
Imas ukucane koji te izgleda nisu vaspitali, pa se njima tako obracaj.
A zar nije tako, ljudi ti govore o tome kako Tino nije zasluzio poziv, a ti kao iz topa govoris: eto nek se pozove Ibro...a da Senijada niko nije ni dovodio u kontekst reprezentacije...
To sto branis papetove poteze dovoljno govori...

Edit...izvinjavam se...malo sam pretjerao.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 avg 2015, 16:18

Sto ne govoris da Mesa ne treba pozvati ni Hajrovica, Stilica, Prcica, Djurica ? Tino ne zasluzuje poziv koji standardno igra, a za ove je normalno da dobijaju poziv iako ih ni na mapi nema? Sto se kacas samo za Tinu?

Nije Tino sam u reprezentaciji. Ako nam je on jedini problem blago nama.

Ibisevic- ne igra
Prcic- ne igra
Besic- ne igra
Vrancic- ne igra
Medunjanin- ne igra
Kolasinac- ne igra
Hajrovic- ne igra

Zar ne vidis ovdje problem? I ne samo da ne igraju, vec pojedini nisu ni u sastavu. Nisu ovi jedini ima njih jos.

I nema potrebe za vrijedjanjem , ako nismo istog misljenja. Ali bar budimo bogdu boziju realni i sagledajmo cinjenicno stanje u i oko reprezentacije.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 avg 2015, 16:29

emir79 je napisao/la:Sto ne govoris da Mesa ne treba pozvati ni Hajrovica, Stilica, Prcica, Djurica ? Tino ne zasluzuje poziv koji standardno igra, a za ove je normalno da dobijaju poziv iako ih ni na mapi nema? Sto se kacas samo za Tinu?

Pa Hajrovic je care ipak po meni za sada prije Tina a Djuric i nema veze sa njim. Tino ne moze igrati krilo osim desnog veznog u rombu. Svako postavljanje TSS na krilo je osudjeno na propast radi njegove sporosti. Safet je to radio i cak ga stavljao na krivu stranu pa je to zavrsilo na los nacin. Tino moze igrati srednjaka i to odmah iza napadaca i to je sve. Zna podvaliti loptu i ima strasan sut. Uz to je i fizicki jak igrac. Ja bi osobno radije Milicevica nego njega na tu poziciju. Ali njega nema pa ni Tankovica koji bi tu mogao igrati. Medo mi je nekako u padu a za Vrancica cemo vidjeti. Ja ne znam zasto se ljudi svadjaju umjesto da raspravljaju solucije. Ali eto...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 avg 2015, 16:30

Samo oni ne igraju u ligama koje su svemirski brod za Tinčekovu ligu. Tinki Vinki nije mogao da se izbori za klupu u Standardu, a pješke bi došo do Šalkea, Štutgarta ili Deportiva da samo sjedi na klupi. Smiješan rezon, ali ne čudi me to od tebe.
DRUG NEBI TI PUNCA

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 avg 2015, 16:38

emir79 je napisao/la:Sto ne govoris da Mesa ne treba pozvati ni Hajrovica, Stilica, Prcica, Djurica ? Tino ne zasluzuje poziv koji standardno igra, a za ove je normalno da dobijaju poziv iako ih ni na mapi nema? Sto se kacas samo za Tinu?

Ibisevic- ne igra
Prcic- ne igra
Besic- ne igra
Vrancic- ne igra
Medunjanin- ne igra
Kolasinac- ne igra
Hajrovic- ne igra

Zar ne vidis ovdje problem? I ne samo da ne igraju, vec pojedini nisu ni u sastavu. Nisu ovi jedini ima njih jos.

I nema potrebe za vrijedjanjem , ako nismo istog misljenja. Ali bar budimo bogdu boziju realni i sagledajmo cinjenicno stanje u i oko reprezentacije.
Slazem se za Prcica, Stilica, Djurica...(a umjesto njih dati priliku mahmutovicu, hodzicu, bajicu, grahovcu ili kome vec...ja sam uvijek bio za isprobavanje igraca)...za Hajrovica ne (igrao u pripremnim tekmama), jer ima to nesto u nogama (vs Slovacka) i igrac je koji s klupe mozda moze nesto napraviti...Besic, Kolasinac i Medo su posebna prica, i oni ne moraju ni igrati u klubu, imat ce mjesto u prvih 11 jer boljih od njih nemamo...pogotovo muhamed...
Kada bismo uskratili poziva sve one igrace koji ne igraju u klubovima onda ne bismo ni mogli skrojiti spisak od 18, odnosno 23 igraca...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 avg 2015, 16:43

bagrcavi je napisao/la:Samo oni ne igraju u ligama koje su svemirski brod za Tinčekovu ligu. Tinki Vinki nije mogao da se izbori za klupu u Standardu, a pješke bi došo do Šalkea, Štutgarta ili Deportiva da samo sjedi na klupi. Smiješan rezon, ali ne čudi me to od tebe.
Oni ne igraju u tim ligama koje su svemirski brod za Tininu, u tome i jeste problem. Sta reprezentacija ima od toga, ako viz igracevog imena stoji Stuttgat, Deportivo, Schalke, a ne mogu ni da zaigraju?

Bolje biti standardan u Hajduku , nego tribina u Werderu , Stuttgartu i Deportivu.

@Hurem

Tvoja poslijedjna recenica zapravo govori kakva smo zapravo reprezentacija, i koliko smo nos digli u nebesa.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 avg 2015, 16:50

hurem je napisao/la:

Ibisevic- ne igra
Prcic- ne igra
Besic- ne igra
Vrancic- ne igra
Medunjanin- ne igra
Kolasinac- ne igra
Hajrovic- ne igra

Slazem se za Prcica, Stilica, Djurica...(a umjesto njih dati priliku mahmutovicu, hodzicu, bajicu, grahovcu ili kome vec...ja sam uvijek bio za isprobavanje igraca)...za Hajrovica ne (igrao u pripremnim tekmama), jer ima to nesto u nogama (vs Slovacka) i igrac je koji s klupe mozda moze nesto napraviti...Besic, Kolasinac i Medo su posebna prica, i oni ne moraju ni igrati u klubu, imat ce mjesto u prvih 11 jer boljih od njih nemamo...pogotovo muhamed...
Kada bismo uskratili poziva sve one igrace koji ne igraju u klubovima onda ne bismo ni mogli skrojiti spisak od 18, odnosno 23 igraca...
Zasto mislis da ne bi imali 18 igraca? Samo bi se nekolicina morala zamjeniti a nekima i sredjivati ubrzano papire. Naravno da ne treba ici na preuranjena zahvaljivanja nekim igracima ali boga mi niti zanemarivati realnost. Ovaj put necu spominjati jednog igraca da izbjegnem nerazumjevanje. Hodzic igra u Dinamu i zabija a Vedada nema ni na klupi, Hadzic igra i ne igra u puno losijem klubu nego Grahovac, Milicevic je najbolji igrac Genta, Suljic igra dobro u Madjarskoj, Martic jest u drugoj ligi ali igra a njegov klub ima i reprezentativca Hrvatske itd. Trebalo bi pomalo raditi promjene jer je krajnje vrijeme za to. Imamo 7-8 glavnih igraca od kojih vecina igra osim Kole za kojeg imamo zamjenu i Besica koji je bio ozlijedjen a Grahovac bi tu trebao uletiti za zamjenu. Igrao je dobro protiv Sahtara. Ipak Mesa je u rezultatskoj stisci i nije mu lako. Ja se nadam da ce poceti pomalo ipak nesto da radi.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 avg 2015, 17:27

calcio je napisao/la:
hurem je napisao/la: Kad se samo sjetim sta je radio SENIJAD I B R I C I C u tom istom Hajduku, pa frajer je bio Messi i CR7 u jednom za TSS-a, pa opet fakticki nije imao mjesto u prvih 11 repke...ne znam sta bih rekao...
Dok je Ciro bio selektor Ibricic je bio starter u vecini utakmica. Kao drugo, bio je dobar u Hajduku ali necemo pretjerivati. Messi i CR7... Jest', pa na pozajmici u Vardaru zavrsi u najboljim godinama.
Ibricic je bio alfa i omega Hajduka. Znaci Ibricic je bio dobar a Susic je kao najbolji igrac Hajduka sada jeli, ma nemoj !!!!! Daleko najbolji igrac je bio on kluba. Proglasen je bio za najboljeg igraca HNL-a i to ispred Mandzukica. Hajducko srce idol Torcide. U Zagrebu Purgersko srce. I kada je igrao pod Cirom na tom lijevom krilu bolje ga je odigrao nego Susic u reprezentaciji duplo. Ibricic je drugi najveci transfer u Istoriji Hajduka iza Kalinica a bio bi prvi da ga nisu zadrzali radi nastupa u evropi i to ti je onaj Hajdukovac napiso na ovoj temi. Sto se onda TSS ne proda za 5 miliona iz Hajduka kao Ibricic sada su jos veci transferi nego tada ?? Vidim ja da ti nisi pratio nijednu utakmicu Hajduka tada. Dovoljno je samo da malo pogledas na Youtube kakve golove je sve postizao i sve ti je jasno. Bio je kompletan igrac i bolji nego sto je TSS sada i to ce ti 90% Hajdukovaca priznati. Vrhunska desetka HNL-a odnosno najbolji igrac HNL-a uz Sammira sto je i Vaha izjavio u novinama. Ne sumnjam da bi bio odlican da je igrao i u reprezentaciji desetku kao u Hajduku. Samo nije mogao jer je to igrao bolji igrac Miske. A ovo sto je odigrao bilo je sasvim korektno. On je kao i Salihovic igrao na neprirodnim pozicijama u reprezentaciji. Jedina njegova mana je manjak brzine sto je tipicno za te starinske desetke. Samo kada je igrao u Hajduku zadnju sezonu imao je i sasvim solidnu brzinu. Poslje Lokomotiva je izgubio malo na brzini. Ibricic iz Hajduka je bio vrhunski igrac poslje je pao u formi i postao malo sporiji.

http://24sata.info//sport/fudbal/41726- ... staje.html
soko je napisao/la: Ibro je zabijao lijevom nogom, desnom nogom, driblao igrace. Tino ima samo lijevu nogu i to je to.
Upravo tako.

Sto se tice TSS zasluzio je da bude jedan od 23 igraca sada. A kada jos igracki napreduje onda bi trebao napraviti dobar transfer i imati bitniju ulogu u reprezentaciji.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 avg 2015, 20:13

Ajax je napisao/la:
calcio je napisao/la:
hurem je napisao/la: Kad se samo sjetim sta je radio SENIJAD I B R I C I C u tom istom Hajduku, pa frajer je bio Messi i CR7 u jednom za TSS-a, pa opet fakticki nije imao mjesto u prvih 11 repke...ne znam sta bih rekao...
Dok je Ciro bio selektor Ibricic je bio starter u vecini utakmica. Kao drugo, bio je dobar u Hajduku ali necemo pretjerivati. Messi i CR7... Jest', pa na pozajmici u Vardaru zavrsi u najboljim godinama.
Ibricic je bio alfa i omega Hajduka. Znaci Ibricic je bio dobar a Susic je kao najbolji igrac Hajduka sada jeli, ma nemoj !!!!! Daleko najbolji igrac je bio on kluba. Proglasen je bio za najboljeg igraca HNL-a i to ispred Mandzukica. Hajducko srce idol Torcide. U Zagrebu Purgersko srce. I kada je igrao pod Cirom na tom lijevom krilu bolje ga je odigrao nego Susic u reprezentaciji duplo. Ibricic je drugi najveci transfer u Istoriji Hajduka iza Kalinica a bio bi prvi da ga nisu zadrzali radi nastupa u evropi i to ti je onaj Hajdukovac napiso na ovoj temi. Sto se onda TSS ne proda za 5 miliona iz Hajduka kao Ibricic sada su jos veci transferi nego tada ?? Vidim ja da ti nisi pratio nijednu utakmicu Hajduka tada. Dovoljno je samo da malo pogledas na Youtube kakve golove je sve postizao i sve ti je jasno. Bio je kompletan igrac i bolji nego sto je TSS sada i to ce ti 90% Hajdukovaca priznati. Vrhunska desetka HNL-a odnosno najbolji igrac HNL-a uz Sammira sto je i Vaha izjavio u novinama. Ne sumnjam da bi bio odlican da je igrao i u reprezentaciji desetku kao u Hajduku. Samo nije mogao jer je to igrao bolji igrac Miske. A ovo sto je odigrao bilo je sasvim korektno. On je kao i Salihovic igrao na neprirodnim pozicijama u reprezentaciji. Jedina njegova mana je manjak brzine sto je tipicno za te starinske desetke. Samo kada je igrao u Hajduku zadnju sezonu imao je i sasvim solidnu brzinu. Poslje Lokomotiva je izgubio malo na brzini. Ibricic iz Hajduka je bio vrhunski igrac poslje je pao u formi i postao malo sporiji.

soko je napisao/la: Ibro je zabijao lijevom nogom, desnom nogom, driblao igrace. Tino ima samo lijevu nogu i to je to.
Upravo tako.

Sto se tice Susica zasluzio je da bude jedan od 23 igraca sada. A kada jos igracki napreduje onda bi trebao napraviti dobar transfer i imati bitniju ulogu u reprezentaciji.
Pa napisao sam da je bio dobar u Hajduku, u cemu je problem? Trebao sam nabaciti vise euforicnih epiteta?
Eto bio je alfa i omega u Hajduku, ljubimac navijaca. Sto mu je kod Cire osiguralo mjesto u prvih 11 u reprezentaciji. (I Pandza je bio jedan od boljih igraca Hajduka tada) Nasao se i u avionu za Brazil, iako je vise sjedio na klupi nego igrao tada u onom njegovom kukuruzsporu. Ali eto... taj je detalj nekako uspio promaci lovcima na nepotizam. ;)
Ja iskreno nikad nisam u njemu vidio neki veliki potencijal uprskos tim igrama u Hajduku ali sada je smijesno o tome pricati.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 21 avg 2015, 20:22

Ajax je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Upravo tako.

Sto se tice TSS zasluzio je da bude jedan od 23 igraca sada. A kada jos igracki napreduje onda bi trebao napraviti dobar transfer i imati bitniju ulogu u reprezentaciji.
Mislim ipak da bi se ovde radilo o 100% - pravih hajdukovaca naravno :cool:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 avg 2015, 20:32

@calcio. Ne govorim o SP. Bar meni je uvijek bilo nebitno dali je koji igrac kome rod niti sam to jednom ovdje spomenuo. A ima takvih puno ovdje kojima je to ocigledno bitno. Bitan je samo KVALITET Ili ga imas ili ga nemas dovoljno. Ibricic nije bio dobar nego je bio najbolji igrac Hajduka u to vrijeme i kompletniji nego sto je TSS sada. Mogao je vise da ponudi reprezentaciji. Tome idu neoborivo u prilog sve titule koje je osvojio i odbijenih 6,5 miliona Galatasaraya gdje bi mozda i uspio jer je tada ponavljam bio u zivotnoj formi. Kasnije nije bio toliko standardan u Lokomotivu i postajao je sve slabiji i sporiji. Mislim da bi mu juzna klima vise odgovarala nego Lokomotiv a i doveden bi bio kao skupo pojacanje i sigurno bi dobio pravu sansu tada u Galatasarayu. Samo Hajduk ga nije zelio prodati jer im je trebao za titulu prvaka i za evropu. Mada to je vec sta bi bilo kad bi bilo. Reagovao sam na tvoj post jer mi smeta ismijavanje jednog takvog igraca koje je bio dokazan kvallitet bar dok je igrao za Hajduk.

Sto se TSS tice on po meni nema kvalitet za prvih 11 reprezentacije pa ni za prve tri zamjene jer ima boljih igraca od njega i kompletnijih koji mogu vise da donesu reprezentaciji. Zelim mu dobar transfer jer bi to bilo dobro za sve pa i za reprezentaciju. Trebao je vec prosle sezone prihvatiti te losije klubove iz lige5 koji su se nudili a ne samo Inter cekati.
crvenocrni je napisao/la:Mislim ipak da bi se ovde radilo o 100% - pravih hajdukovaca naravno :cool:
Pa eto ako si ti navijac Hajduka onda znas kakve partije je tada pruzao Ibricic. I onda se konstantno ismijava taj igrac a covjek je stvarno bio igracina.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 21 avg 2015, 20:47

Nisam hajdukovac ali pratio sam dosta taj klub u to vrijeme zbog Senijada i vidio sam kako ga je Torcida gotivila i šta sve ne a naravno tu je i Hajdučko srce koje ovaj mali može samo sanjat (možda i ne toliko zbog svog kvaliteta nego zbog bezobraznog ponašanja u zadnje vrijeme). Zbog toga kažem da pitaš bilo kojeg pravog navijača Hajduka Senijad ili Tino da bi odgovor bio tipa da se ne mogu ni poredit.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 21 avg 2015, 21:15

Konacno dobre vijesti.Bravo Mehmede sine Bosanski,samo jos otpili pjevaca Anela nemoj meni Hadzica i da umrem rahat.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 avg 2015, 21:34

Koliko god ovo glupo zvučalo, njemu je Safet učinio više zla nego dobroga. Nije dobro prepoznao situaciju, nije imao osjećaja i pozvao ga u bukvalno najgore moguće vrijeme na najgori mogući način i momak je dočekan na nož ni kriv ni dužan.

Što se njegovog kvaliteta tiče, po meni ima mjesta da bude na nekom spisku od tridesetak igrača i da povremeno uleti među 23 u zavisnosti od situacije (forma, povrede, taktika..). Gledao sam ga protiv Rijeke i Slovana, nije on loš, ali kao što neko napisa, kad već igraš u klubu koji je na nekoj evropskoj margini trebaš biti ubjedljivo najbolji. On to nije, realno. Ima nekih bljeskova, pokaže da zna, ali to je dovoljno ako si Di Maria, ako si Tino nije.
Hajduk nije loša ekipa, ali bez obzira na njihove igre u Evropi oni su i dalje jedna ispodprosječna evropska ekipa koja je imala sreće u kvalifikacijama ove sezone. Ako se ne varam, jedini hrvatski reprezentativac je Kalinić i Milić bi trebao biti na nekom širem spisku.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 avg 2015, 21:45

Ajax je napisao/la:@calcio. Ne govorim o SP. Bar meni je uvijek bilo nebitno dali je koji igrac kome rod niti sam to jednom ovdje spomenuo. A ima takvih puno ovdje kojima je to ocigledno bitno. Bitan je samo KVALITET Ili ga imas ili ga nemas dovoljno. Ibricic nije bio dobar nego je bio najbolji igrac Hajduka u to vrijeme i kompletniji nego sto je TSS sada. Mogao je vise da ponudi reprezentaciji. Tome idu neoborivo u prilog sve titule koje je osvojio i odbijenih 6,5 miliona Galatasaraya gdje bi mozda i uspio jer je tada ponavljam bio u zivotnoj formi. Kasnije nije bio toliko standardan u Lokomotivu i postajao je sve slabiji i sporiji. Mislim da bi mu juzna klima vise odgovarala nego Lokomotiv a i doveden bi bio kao skupo pojacanje i sigurno bi dobio pravu sansu tada u Galatasarayu. Samo Hajduk ga nije zelio prodati jer im je trebao za titulu prvaka i za evropu. Mada to je vec sta bi bilo kad bi bilo. Reagovao sam na tvoj post jer mi smeta ismijavanje jednog takvog igraca koje je bio dokazan kvallitet bar dok je igrao za Hajduk.

Sto se TSS tice on po meni nema kvalitet za prvih 11 reprezentacije pa ni za prve tri zamjene jer ima boljih igraca od njega i kompletnijih koji mogu vise da donesu reprezentaciji. Zelim mu dobar transfer jer bi to bilo dobro za sve pa i za reprezentaciju. Trebao je vec prosle sezone prihvatiti te losije klubove iz lige5 koji su se nudili a ne samo Inter cekati.
crvenocrni je napisao/la:Mislim ipak da bi se ovde radilo o 100% - pravih hajdukovaca naravno :cool:
Pa eto ako si ti navijac Hajduka onda znas kakve partije je tada pruzao Ibricic. I onda se konstantno ismijava taj igrac a covjek je stvarno bio igracina.
Sta mu djaba pises?! Vidi mu odgovora nikad nije vidio potencijal u Ibricicu koji je rasturao u Hajduku. 49 golova, 26 asistencija, zabijao euro golove. Jedan od najboljih igraca nase mlade repke. Al eto on vidi potencijal u Tini, Hadzicu i Avdiji.
Ibricic poslije Hajduka, kad je presao u Lokomotivu je bio sve gori i gori i naravno nije vise zasluzio da bude u repci.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 avg 2015, 22:10

I sta bi sa tim potencijalom?

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 21 avg 2015, 22:20

Sad će adžino zlato u Evian... Možda koju pobijede.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 avg 2015, 22:21

calcio je napisao/la:I sta bi sa tim potencijalom?
Propao. Svaka tebi cast kad si to vidio da tu nema talenta. :tokralju:
Al ti zato vidis da VHS ima.
:salut:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.