dadali vam trenera i dva igrača i opet vam ne valjamodrH je napisao/la:Sto mi izbrisase post????
Kazem drugi put zaredom cemo Zelji pomoci da se domognu titule, samo ovaj put postenije
dadali nam to neka nova rijecnidi je napisao/la:dadali vam trenera i dva igrača i opet vam ne valjamodrH je napisao/la:Sto mi izbrisase post????
Kazem drugi put zaredom cemo Zelji pomoci da se domognu titule, samo ovaj put postenije
Ko je rekao da nevaljate, samo kazem da cemo opet srusiti Borcanidi je napisao/la:dadali vam trenera i dva igrača i opet vam ne valjamodrH je napisao/la:Sto mi izbrisase post????
Peru obavezno. Nismo odavno imali boljeg lijevog beka.VFC_MO je napisao/la:Kakav ugovor Gancev ima sa Zeljom? Valjalo bi njega,Okica i Peru zadrzat jos koju sezonu.
Ja brate team ne bi mjenjao iduce 2 sezone a takodjer ni trenera i da se oce jos malo tribine popunit extra bi bilo !kimbo je napisao/la:Ja mislim da smo nekako u tisini napravili jednu od najacih ekipa u BH trenutno. U svom onom zuganju na upravu i sve oko bojkota i ukidanja istog protiv koga sam bio izleda da stvrano momci koji sada vode RA imaju prefinjen osjecaj i komunikaciju sa upravom. Sada kada posmatram ovaj nas tim , da ne upotrbljavam otrcanu rijec beton, reci cu da smo nekako veom kompletni u bas onim segmentima igre koji su rak rana timova sa ovih pristora. Snaga trka jaka defanziva.
Odbrana kompletna pogotov mi je drago zog Kazazica koji nikada do sada nije dobijao prave sanse dalje Ivetic strasan, Stokic a i Gancev izgleda mnogo dobar.
Ja ne znam u sto je (AROGANTNI I PRENAPUHANI I PRECIJENJENI brko gledao) ali Gancev mnogo dobar igrac ne vjerujem da u Zelji sada imaju boljeg stopera ali eto to je njihov problem.
Sredina nam je isto dobra pravo hoces mlado hoces staro .. danas mi drago zbog Demica pravo ni on jadnik nije nikada sanse dobijao da valja. Sta su mu radili prije pola godine Pika i onaj sarlatan od trenera drama.. U napadu SEVCENKO i ROVCANIN ja ne znam da ima brzeg i prodornijeg napadackog para u ligi neka me netko ispravi... Velika hvala Mitrovicu jer izgleda da smo najpripremljenija ekipa lige ... Jos se ovo moze okrenuti naopako i u pogrsnom smjeru ali u zraku se daju namirisati bolja vremena ....
Sljedecu sezonu ne racunajte na Okica, on prelazi u CelikVFC_MO je napisao/la:Kakav ugovor Gancev ima sa Zeljom? Valjalo bi njega,Okica i Peru zadrzat jos koju sezonu.
i gančev i rovčanin imaju ugovor do kraja sezone,kakav je rovčaninVFC_MO je napisao/la:Kakav ugovor Gancev ima sa Zeljom? Valjalo bi njega,Okica i Peru zadrzat jos koju sezonu.
Odlicno,onda Gancevu odmah treba ponuditi ugovor na 2 godine,dosao bi kao slobodan igrac...A Rovcaninu ponuditi ako proradi do kraja sezone.nidi je napisao/la:i gančev i rovčanin imaju ugovor do kraja sezone,kakav je rovčaninVFC_MO je napisao/la:Kakav ugovor Gancev ima sa Zeljom? Valjalo bi njega,Okica i Peru zadrzat jos koju sezonu.
Hocemo!nidi je napisao/la:šta misli te hoće te li dobiti borca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.