KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Jbg. jarane, ja skoro napisah da sanjam finale Bosna-Sloboda (tradicija iz ex Yu perioda), pa sam imao milion reakcija iz ostalih sredina (kao samo ti sanjaj). Očito sada, al sada definitivno pušu neki drugi vjetrovi. Al doći će to na svoje mjesto kad tad, ja kontam svakako.[/quote]TaRgEt_ je napisao/la:A mi iz Tuzle isto tako smo daleko pa opet i u dobru i u zlu doduse mi cekamo od 1997Ali jbga sta se moze kakav je takav je moj je klub ..
Pusti ba te ti reakcije i tako to batali zna se koje sta ovdje

pa i vakat mu je sa njegovih 40 i nesto godina, da su bogdom njega u bosnu ove sezone doveli
a sto se tice navijanja naravno da cu i dalje pratiti bosnu bez obzira na sve[/quote]
Nije Mrsic Nermine taj se nece vratiti zbog nekih stvari mada kada bi se Mrsa vratio gdje bi nam bio kraj

I naravno rijec je o Damiru Mulaomerovicu poznatom pod nadimkom Mula

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- slani grad
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Jbg. jarane, ja skoro napisah da sanjam finale Bosna-Sloboda (tradicija iz ex Yu perioda), pa sam imao milion reakcija iz ostalih sredina (kao samo ti sanjaj). Očito sada, al sada definitivno pušu neki drugi vjetrovi. Al doći će to na svoje mjesto kad tad, ja kontam svakako.TaRgEt_ je napisao/la:A mi iz Tuzle isto tako smo daleko pa opet i u dobru i u zlu doduse mi cekamo od 1997Ali jbga sta se moze kakav je takav je moj je klub ..
Pusti ba te ti reakcije i tako to batali zna se koje sta ovdje

pa i vakat mu je sa njegovih 40 i nesto godina, da su bogdom njega u bosnu ove sezone doveli
a sto se tice navijanja naravno da cu i dalje pratiti bosnu bez obzira na sve[/quote]
Nije Mrsic Nermine taj se nece vratiti zbog nekih stvari mada kada bi se Mrsa vratio gdje bi nam bio kraj

I naravno rijec je o Damiru Mulaomerovicu poznatom pod nadimkom Mula

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
znam da je vasa tema...al....odakle to....mulaomerovic u Slobodi

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
eh kad covjek ovo pogleda sjeti se da smo imali nekada tim, kako ovo izgleda divno iz ove perspektive...nemojte ljudi molim vas ovo da postavljate
.sjecam se ova utakmica protiv Vukova, gdje je bavke odigrao najbolju utakmicu zivota, doduse jesu Cibosi tada bili u kanalu, serija nekih poraza je bila, ali je maestralno odigrao...I jos nesto, nek se pogleda ovaj klip kako Toma dva puta prolazi, jednom strasno kucanje, drugi put pas unutra za Acu...veceras je bio oprostajni sastanak, stariji igraci su slobodni, ko hoce moze individualno da nastavi da trenira, mladji nastavljaju od ponedjeljka...sta li ce sada bezobrazna uprava da proda, oni su i dalje ubijedjeni da ce da dobiju pozivnicu....ocekujte opet neku izjavu tipa nista nije gotovo i tako to
....

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ajd netko nek stavi onu tekmu kad smo vas skinuli s VANJKOM u grotlu skenderije, uhh ono se nikada ne zaboravlja

uz sve duzno postovanje i dobre odnose koje imam sa vecinom, odnosno svima sa foruma iz sirokog imas temu pa postavljaj tamo..jer mogao bi ti neko ruznu rijec da kaze zbog toga ovdje....šampioni je napisao/la:Ajd netko nek stavi onu tekmu kad smo vas skinuli s VANJKOM u grotlu skenderije, uhh ono se nikada ne zaboravlja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
šampioni je napisao/la:Ajd netko nek stavi onu tekmu kad smo vas skinuli s VANJKOM u grotlu skenderije, uhh ono se nikada ne zaboravlja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je jedini covjek kojeg niko nije mogao da zaustavi , ovo realno govoreci...A tu noc sam plakao ko malo dijete...Sve bilo spremno za slavlje i ona Horvat pogodi dvije trice u produzetku i tada jos uvijek mali Princ pogodi dva slobodna za pobjedu...I poslije izjava Vanjka na Tv-u : " Ima ovaj mali Princ muda"....Lijepa su to vremena bila iako ste tada pobjedili....
-
- Kontakt:
eee ljudi nisam iz sarajeva...al sam strastveni navijac Bosne,al mi drago da su ispali, jer tek sad mislim da ce se neke stvari pocet mijenjat, a da je Bosna i prosla u finale, samo bi se nastavila ova letargija i taljezganje do u nedogled, ap bis e po se zoni u nlb ligi dobijal 3-4 tekme, a u domacem prevenstvu bi se redovno gubile gostujuce tekme, al bis e opet nekako doslo do finala a tamo naravno kanta od sirokog.....ali ovako nakon ove sramote mislim da ce s enes morat mijenjat pa ko zna mozda dodje neka nova bosna kao sto je dosla s markovicem, lance-om, kenom i dr.....I HOPE SOOOOOOOOOO
sjeca li iko one simultanke nene 35 poena ciboni u prvom poluvremenu
najbolji igrac kojeg sam ja gledo je neno markovic
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Ma ja sam mislio da će te nas u produžetku pregaziti, skoro pa juniori svi igrali...al da ti kažem jednu stvar, ne bih princ nikada pogodio oba slobodna, da vi niste tresli koš, vidi se na snimci kako pomičete koš, to je najača scenaPlakich je napisao/la:šampioni je napisao/la:Ajd netko nek stavi onu tekmu kad smo vas skinuli s VANJKOM u grotlu skenderije, uhh ono se nikada ne zaboravlja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je jedini covjek kojeg niko nije mogao da zaustavi , ovo realno govoreci...A tu noc sam plakao ko malo dijete...Sve bilo spremno za slavlje i ona Horvat pogodi dvije trice u produzetku i tada jos uvijek mali Princ pogodi dva slobodna za pobjedu...I poslije izjava Vanjka na Tv-u : " Ima ovaj mali Princ muda"....Lijepa su to vremena bila iako ste tada pobjedili....

on se oduvjek dodatno ložio protiv ovih što se kod nas nazivaju "ugroženi"tax je napisao/la:sjeca li iko one simultanke nene 35 poena ciboni u prvom poluvremenu

ukratko prije nego odem da spavam:
- imamovic odlazi sa mjesta predsjednika
- bosna dobija pozivnicu za NLB
- u ekipi ostaje sehovic od starijih igraca, ostalima noga
- parezanin ostaje
- bice bosna prvak sljedece sezone
P. S. za "slani grad" - mulaomerovicu treba zabraniti ulazak u drzavu, a vi bi se njemu klanjali
- parezanin ostaje
P. S. za "slani grad" - mulaomerovicu treba zabraniti ulazak u drzavu, a vi bi se njemu klanjali

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:ukratko prije nego odem da spavam:
- parezanin ostaje
aaaaaaaa, zato je onaj vatromet bio veceras u gradu!
hvalim te boze:)
- slani grad
- Kontakt:
jel ti problem objasnit ovo za DamiraKK_Bosna je napisao/la:ukratko prije nego odem da spavam:
- parezanin ostaje

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Pa sjecas se kako se '97-e Skenderijom orilo: Damire, Turcine ... napusi se *urcine ... znam da mi tad bi neprijatno ispred njega ... a kako li je tek njemu bilo ...slani grad je napisao/la: jel ti problem objasnit ovo za Damira

Možda je bolje da ne dobijete pozivnicu,jer ako ćemo realno,ovakvo mučenje vam ne treba ako će vam stvari u klubu biti ovakve,bolje je početi iznova makar i sa ovom ligom 12,jer mi smo imali situaciju(sjećate se)kada smo u nlb ligi bili vrlo loši u sezoni je se promijenilo čini mi se više od 25 igrača,sklapani su jednogodišnji ugovori,skupi igrači dovođeni,onda slijedi ispadanje od igokee u 1/2 i isčekivanje pozivnice,koju dobije zagreb,i naredne sezone sklapaju se višegodišnji ugovori 5-6 igrača do 20 god,reprezentativci mlađih uzrasta,špralja potpisuje 3 godine,dakle politika kluba se promijenila,iako smo na početku gubili i od mladosti,hercegovca stvari su kako je vrijeme odmicalo išli na bolje i to traje sve do sada,u ekipi nema više "nezahvalnika" tipa sesar,nego igrači koji sa srcem igraju za široki,uostalom zato je i publika uz njih,eto naveo sam primjer da je i u nas bila loša situacija(doduše ne ovako kao u vas),kad smo u nlb bili slabi,i u prvenstvu nas upravo igosi izbacili,pa smo se oporavili,pa eto možda je i vama bolje da ne dobijete tu pozivnicu..
Sto posto tacno....Jer bolje je ispocetka da valja , nego opet praviti ekipu na vrat na nos i onda opet ovakva bjedna izdanja...Treba dati priliku djeci nek se dokazu a ne dovoditi smradove poput Kojadinovica , koliko god bio dobar i koristan ovo mi je najmrzi igrac koji je dosao u bosnu zadnjih 10 godina...Dabar je napisao/la:Možda je bolje da ne dobijete pozivnicu,jer ako ćemo realno,ovakvo mučenje vam ne treba ako će vam stvari u klubu biti ovakve,bolje je početi iznova makar i sa ovom ligom 12,jer mi smo imali situaciju(sjećate se)kada smo u nlb ligi bili vrlo loši u sezoni je se promijenilo čini mi se više od 25 igrača,sklapani su jednogodišnji ugovori,skupi igrači dovođeni,onda slijedi ispadanje od igokee u 1/2 i isčekivanje pozivnice,koju dobije zagreb,i naredne sezone sklapaju se višegodišnji ugovori 5-6 igrača do 20 god,reprezentativci mlađih uzrasta,špralja potpisuje 3 godine,dakle politika kluba se promijenila,iako smo na početku gubili i od mladosti,hercegovca stvari su kako je vrijeme odmicalo išli na bolje i to traje sve do sada,u ekipi nema više "nezahvalnika" tipa sesar,nego igrači koji sa srcem igraju za široki,uostalom zato je i publika uz njih,eto naveo sam primjer da je i u nas bila loša situacija(doduše ne ovako kao u vas),kad smo u nlb bili slabi,i u prvenstvu nas upravo igosi izbacili,pa smo se oporavili,pa eto možda je i vama bolje da ne dobijete tu pozivnicu..
Koji si ti dušebrižnik. Hvala ti na tome, al majke ti, nema potrebe da nam ti pišeš šta je za naš klub najbolje, jer mi to dobro znamo, samo što nam to znanje ne pije vode. Biće kako će biti, nadamo se boljem.Dabar je napisao/la:Možda je bolje da ne dobijete pozivnicu,jer ako ćemo realno,ovakvo mučenje vam ne treba ako će vam stvari u klubu biti ovakve,bolje je početi iznova makar i sa ovom ligom 12,jer mi smo imali situaciju(sjećate se)kada smo u nlb ligi bili vrlo loši u sezoni je se promijenilo čini mi se više od 25 igrača,sklapani su jednogodišnji ugovori,skupi igrači dovođeni,onda slijedi ispadanje od igokee u 1/2 i isčekivanje pozivnice,koju dobije zagreb,i naredne sezone sklapaju se višegodišnji ugovori 5-6 igrača do 20 god,reprezentativci mlađih uzrasta,špralja potpisuje 3 godine,dakle politika kluba se promijenila,iako smo na početku gubili i od mladosti,hercegovca stvari su kako je vrijeme odmicalo išli na bolje i to traje sve do sada,u ekipi nema više "nezahvalnika" tipa sesar,nego igrači koji sa srcem igraju za široki,uostalom zato je i publika uz njih,eto naveo sam primjer da je i u nas bila loša situacija(doduše ne ovako kao u vas),kad smo u nlb bili slabi,i u prvenstvu nas upravo igosi izbacili,pa smo se oporavili,pa eto možda je i vama bolje da ne dobijete tu pozivnicu..
P.S. Mi smo oguglali na mučenje, al poslije svake kiše pojavi se duga i sunce, pa će tako i sada da bude, ne sekiraj se ti lave za nas.
potpis...to bi bila onda samo jos jedna pacenicka sezonaDabar je napisao/la:Možda je bolje da ne dobijete pozivnicu,jer ako ćemo realno,ovakvo mučenje vam ne treba ako će vam stvari u klubu biti ovakve,bolje je početi iznova makar i sa ovom ligom 12,jer mi smo imali situaciju(sjećate se)kada smo u nlb ligi bili vrlo loši u sezoni je se promijenilo čini mi se više od 25 igrača,sklapani su jednogodišnji ugovori,skupi igrači dovođeni,onda slijedi ispadanje od igokee u 1/2 i isčekivanje pozivnice,koju dobije zagreb,i naredne sezone sklapaju se višegodišnji ugovori 5-6 igrača do 20 god,reprezentativci mlađih uzrasta,špralja potpisuje 3 godine,dakle politika kluba se promijenila,iako smo na početku gubili i od mladosti,hercegovca stvari su kako je vrijeme odmicalo išli na bolje i to traje sve do sada,u ekipi nema više "nezahvalnika" tipa sesar,nego igrači koji sa srcem igraju za široki,uostalom zato je i publika uz njih,eto naveo sam primjer da je i u nas bila loša situacija(doduše ne ovako kao u vas),kad smo u nlb bili slabi,i u prvenstvu nas upravo igosi izbacili,pa smo se oporavili,pa eto možda je i vama bolje da ne dobijete tu pozivnicu..
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ovo je forum, ima čovjek pravo da iznese mišljenje svoje na bilo kojoj temu na ovom forumu..svatko to ima..Pašalić je napisao/la:Koji si ti dušebrižnik. Hvala ti na tome, al majke ti, nema potrebe da nam ti pišeš šta je za naš klub najbolje, jer mi to dobro znamo, samo što nam to znanje ne pije vode. Biće kako će biti, nadamo se boljem.Dabar je napisao/la:Možda je bolje da ne dobijete pozivnicu,jer ako ćemo realno,ovakvo mučenje vam ne treba ako će vam stvari u klubu biti ovakve,bolje je početi iznova makar i sa ovom ligom 12,jer mi smo imali situaciju(sjećate se)kada smo u nlb ligi bili vrlo loši u sezoni je se promijenilo čini mi se više od 25 igrača,sklapani su jednogodišnji ugovori,skupi igrači dovođeni,onda slijedi ispadanje od igokee u 1/2 i isčekivanje pozivnice,koju dobije zagreb,i naredne sezone sklapaju se višegodišnji ugovori 5-6 igrača do 20 god,reprezentativci mlađih uzrasta,špralja potpisuje 3 godine,dakle politika kluba se promijenila,iako smo na početku gubili i od mladosti,hercegovca stvari su kako je vrijeme odmicalo išli na bolje i to traje sve do sada,u ekipi nema više "nezahvalnika" tipa sesar,nego igrači koji sa srcem igraju za široki,uostalom zato je i publika uz njih,eto naveo sam primjer da je i u nas bila loša situacija(doduše ne ovako kao u vas),kad smo u nlb bili slabi,i u prvenstvu nas upravo igosi izbacili,pa smo se oporavili,pa eto možda je i vama bolje da ne dobijete tu pozivnicu..
P.S. Mi smo oguglali na mučenje, al poslije svake kiše pojavi se duga i sunce, pa će tako i sada da bude, ne sekiraj se ti lave za nas.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.