Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la _dreamer_ » 24 maj 2010, 01:20

nafrI82 je napisao/la:A sad znamo da nista neznamo, a dze da znamo, nista neznamo :D
:D

GOSPODA!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2010, 01:20

Dzeko garant vec unaprijed dva mjeseca zna kud ce i sta ce.
I grohotom se smije ovoj ''nacionalnoj neUrozi''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 24 maj 2010, 01:26

Njemački mediji tvrde: Džeko dogovorio transfer u Real Madrid

Dok bh. mediji špekulišu o pregovorima čelnika Liverpoola sa našim reprezentativcem Edinom Džekom, njemačke kolege tokom cijelog današnjeg dana putem elektronskih glasila navode kako je na pomolu senzacionalni dogovor između Edina Džeke i španjolskog velikana Real Madrida. Njemci pišu kako će prva akvizicija novog trenera kraljevskog kluba, Josea Mourinha biti upravo naš reprezentativac, te da će Wolfsburg dobiti punu odštetu od 40 miliona eura.

Za to vrijeme, Edin u društvu sa Emirom Spahićem i Semirom Štilićem provodi slobodno vrijeme u rodnom Sarajevu, najviše vozeći se Edinovom novom "igračkom", VW golfom r20, a večeras je pomenuti trio prisustvovao i utakmici između Željezničara i Laktaša.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 24 maj 2010, 01:32

Bosnier je napisao/la:Njemački mediji tvrde: Džeko dogovorio transfer u Real Madrid

Dok bh. mediji špekulišu o pregovorima čelnika Liverpoola sa našim reprezentativcem Edinom Džekom, njemačke kolege tokom cijelog današnjeg dana putem elektronskih glasila navode kako je na pomolu senzacionalni dogovor između Edina Džeke i španjolskog velikana Real Madrida. Njemci pišu kako će prva akvizicija novog trenera kraljevskog kluba, Josea Mourinha biti upravo naš reprezentativac, te da će Wolfsburg dobiti punu odštetu od 40 miliona eura.

Za to vrijeme, Edin u društvu sa Emirom Spahićem i Semirom Štilićem provodi slobodno vrijeme u rodnom Sarajevu, najviše vozeći se Edinovom novom "igračkom", VW golfom r20, a večeras je pomenuti trio prisustvovao i utakmici između Željezničara i Laktaša.
njemci se pozivaju na nase izvore!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 24 maj 2010, 06:05

_dreamer_ je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Njemački mediji tvrde: Džeko dogovorio transfer u Real Madrid

njemci se pozivaju na nase izvore!
A mi na neimenovane Engleske.
BosnaE

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 maj 2010, 10:49

Ne znam samo kako ce iduce sezone igrati za sve te klubove, jer je potpisao za Milan, sad za Real, a jos je igrac i Wolfsburga.
100% sportski i krajnje opušten potpis

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 24 maj 2010, 11:19

RiNo je napisao/la:Ne znam samo kako ce iduce sezone igrati za sve te klubove, jer je potpisao za Milan, sad za Real, a jos je igrac i Wolfsburga.
Hahahha,mozda su ga klonirali! :D

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 24 maj 2010, 12:19

@newton

pobrkao si loncice... englezi pricaju o transferu u liverpool, a o transferu u real u zadnjih par dana nije bilo nista iz engleske

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2010, 12:24

Ovdje svaki dan nova informacija,nijedna nije tacna,jedni spominju Milan,Chelsea,Man.Utd.,Juventus itd. Dzeko gdje god zavrsi uzece milione,a sta cemo mi,obicni narod ??? Koliko ga premjestate u razne klubove,ne bi me ni cudilo da ostane u Wolfsburgu,kao prosle sezone ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 maj 2010, 12:39

harry_90 je napisao/la:Ovdje svaki dan nova informacija,nijedna nije tacna,jedni spominju Milan,Chelsea,Man.Utd.,Juventus itd. Dzeko gdje god zavrsi uzece milione,a sta cemo mi,obicni narod ??? Koliko ga premjestate u razne klubove,ne bi me ni cudilo da ostane u Wolfsburgu,kao prosle sezone ;)
hehe i meni se cini da ce on nakon svih ovih klubova ostati u Wolfsburgu...jer o njegovm transferu se mora znati do 31.maja....ccc uzalud sve ove spekulacije kad niko nece dati 40 mil. ;) :) :) :)
-RIVALDO-

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2010, 12:44

senad_flamin je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ovdje svaki dan nova informacija,nijedna nije tacna,jedni spominju Milan,Chelsea,Man.Utd.,Juventus itd. Dzeko gdje god zavrsi uzece milione,a sta cemo mi,obicni narod ??? Koliko ga premjestate u razne klubove,ne bi me ni cudilo da ostane u Wolfsburgu,kao prosle sezone ;)
hehe i meni se cini da ce on nakon svih ovih klubova ostati u Wolfsburgu...jer o njegovm transferu se mora znati do 31.maja....ccc uzalud sve ove spekulacije kad niko nece dati 40 mil. ;) :) :) :)
Evo sad se pojavio Manchester kao kupac,ja sam maloprije rekao gdje god ode ili ostane u Wolfsburgu Dzeko kupi milione,a mi ??? Nemam nista protiv momka,drago mi je da je uspio,i gdje god zavrsi sretno mu,al brate cim otvoris ovu temu svaki post drugi klub.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 24 maj 2010, 12:51

il ostaje u wolfsbrug, il ce biti zamjena za Gomeza u Bayern, sve drugo su obicne patke, jer u Evropi samo Bayern ima kesh da ga plati. Nit englezi, nit "strashni"real imaju repa!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 24 maj 2010, 12:55

Dzeko u Realu to vam je vec 90% gotova stvar, tako da ove spekulacije koje se pisu nisu tacne. Znaci jos ljekarski pregled da uradi i to je to...Izvor info. ne bih da spominjem...sve ce se tacnije znat nakon ovih prijateljskih utakmica repke, mozda i prije
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 24 maj 2010, 12:57

harry_90 je napisao/la:
Evo sad se pojavio Manchester kao kupac,ja sam maloprije rekao gdje god ode ili ostane u Wolfsburgu Dzeko kupi milione,a mi ??? Nemam nista protiv momka,drago mi je da je uspio,i gdje god zavrsi sretno mu,al brate cim otvoris ovu temu svaki post drugi klub.
Ne kontam sta si se toliko natakario na to da on zaradjuje milione a mi, obican narod, nista? Kakve to veze ima sa tim gdje ce on ptreci ovog ljeta? Frajer je igracina i normalno je da se za njega interesuje gomila klubova. A ti mozes komotno Edinovim stopama pa i ti zaraditi milione a mi cemo, obican narod, o tebi palamuditi ovdje gdje ces i kako ces. Ha ja.

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 24 maj 2010, 12:59

hehehhe izvor: zene u brijacnici hahahah il vidovita dzemila!
stipu shuplje, kakav real, real zadnje pare daje za mourinha.
a ima benzemu, higuana, raula...
to macku o rep....

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 24 maj 2010, 13:00

juan je napisao/la:il ostaje u wolfsbrug, il ce biti zamjena za Gomeza u Bayern, sve drugo su obicne patke, jer u Evropi samo Bayern ima kesh da ga plati. Nit englezi, nit "strashni"real imaju repa!
pa u bayern nece 99%

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 maj 2010, 13:00

Džeko=Real? Sve zavisi od jednog čovjeka, Mourinha, ako on bude trener, ne vjerujem da će mu Džeko biti na listi želja, jer se nešto ne sjećam da ga je spominjao... ko zna...?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 maj 2010, 13:03

Želim mu sve najbolje a to je sad Engleska liga, da uspije...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 maj 2010, 13:04

Bosanskohercegovački "stroj za postizanje golova" Edin Džeko jedan je od najtraženijih igrača ljetnog prelaznog roka. Inostrani mediji povezuju ga sa mnogim evropskim klubovima, a danas otočki mediji donose vijest koja govori da će menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson krenuti u lov na našeg reprezentativca.

Menadžer Crvenih vragova nezadovoljan je onim što je u ovoj sezoni pokazivao Dmitar Berbatov, pa će tako u ljetnom prelaznom roku sasvim sigurno pojačadi napad.
Otočki mediji navode da je Edin Džeko prva želja škotskog stručnjaka, no problem u eventualnom transferu mogla bi prema pisanju otočkih medija biti nešto lošija financijska situacija u Manchester Unitedu.

Kao što je već poznato cijena našeg reprezentativca je 40 miliona eura, a Manchester u ovom trenutku nije spreman toliko izdvojiti za Džeku.

Međutim, Ferguson će prema pisanju otočkih medija Wolfsburgu ponuditi 32 miliona eura i bugarskog internacionalca Dmitra Berbatova.
Pa Allahu, Isuse, Buda i ostali, koje su ovo gluposti! Koji otočki mediji? Nemaju para pa daju igrača koji bi se za dan prodao za 15 miliona makar + 32 miliona = 47 miliona. Dakle, logiko moja, nemaju 40 miliona pa su spremni da daju 47. Tobejarabi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 24 maj 2010, 13:10

ma kakve su ovo gluposti vise..........ja samo cekam kada ce napisati da barcelona daje mesija i 20 miliona za dzeku hehehehheehhehe boze me sacuvaj

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: forgempp i 11 gostiju.