nafrI82 je napisao/la:A sad znamo da nista neznamo, a dze da znamo, nista neznamo![]()

GOSPODA!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
nafrI82 je napisao/la:A sad znamo da nista neznamo, a dze da znamo, nista neznamo![]()
njemci se pozivaju na nase izvore!Bosnier je napisao/la:Njemački mediji tvrde: Džeko dogovorio transfer u Real Madrid
Dok bh. mediji špekulišu o pregovorima čelnika Liverpoola sa našim reprezentativcem Edinom Džekom, njemačke kolege tokom cijelog današnjeg dana putem elektronskih glasila navode kako je na pomolu senzacionalni dogovor između Edina Džeke i španjolskog velikana Real Madrida. Njemci pišu kako će prva akvizicija novog trenera kraljevskog kluba, Josea Mourinha biti upravo naš reprezentativac, te da će Wolfsburg dobiti punu odštetu od 40 miliona eura.
Za to vrijeme, Edin u društvu sa Emirom Spahićem i Semirom Štilićem provodi slobodno vrijeme u rodnom Sarajevu, najviše vozeći se Edinovom novom "igračkom", VW golfom r20, a večeras je pomenuti trio prisustvovao i utakmici između Željezničara i Laktaša.
A mi na neimenovane Engleske._dreamer_ je napisao/la:njemci se pozivaju na nase izvore!Bosnier je napisao/la:Njemački mediji tvrde: Džeko dogovorio transfer u Real Madrid
Dok bh. mediji špekulišu o pregovorima čelnika Liverpoola sa našim reprezentativcem Edinom Džekom, njemačke kolege tokom cijelog današnjeg dana putem elektronskih glasila navode kako je na pomolu senzacionalni dogovor između Edina Džeke i španjolskog velikana Real Madrida. Njemci pišu kako će prva akvizicija novog trenera kraljevskog kluba, Josea Mourinha biti upravo naš reprezentativac, te da će Wolfsburg dobiti punu odštetu od 40 miliona eura.
Za to vrijeme, Edin u društvu sa Emirom Spahićem i Semirom Štilićem provodi slobodno vrijeme u rodnom Sarajevu, najviše vozeći se Edinovom novom "igračkom", VW golfom r20, a večeras je pomenuti trio prisustvovao i utakmici između Željezničara i Laktaša.
Hahahha,mozda su ga klonirali!RiNo je napisao/la:Ne znam samo kako ce iduce sezone igrati za sve te klubove, jer je potpisao za Milan, sad za Real, a jos je igrac i Wolfsburga.
hehe i meni se cini da ce on nakon svih ovih klubova ostati u Wolfsburgu...jer o njegovm transferu se mora znati do 31.maja....ccc uzalud sve ove spekulacije kad niko nece dati 40 mil.harry_90 je napisao/la:Ovdje svaki dan nova informacija,nijedna nije tacna,jedni spominju Milan,Chelsea,Man.Utd.,Juventus itd. Dzeko gdje god zavrsi uzece milione,a sta cemo mi,obicni narod ??? Koliko ga premjestate u razne klubove,ne bi me ni cudilo da ostane u Wolfsburgu,kao prosle sezone
Evo sad se pojavio Manchester kao kupac,ja sam maloprije rekao gdje god ode ili ostane u Wolfsburgu Dzeko kupi milione,a mi ??? Nemam nista protiv momka,drago mi je da je uspio,i gdje god zavrsi sretno mu,al brate cim otvoris ovu temu svaki post drugi klub.senad_flamin je napisao/la:hehe i meni se cini da ce on nakon svih ovih klubova ostati u Wolfsburgu...jer o njegovm transferu se mora znati do 31.maja....ccc uzalud sve ove spekulacije kad niko nece dati 40 mil.harry_90 je napisao/la:Ovdje svaki dan nova informacija,nijedna nije tacna,jedni spominju Milan,Chelsea,Man.Utd.,Juventus itd. Dzeko gdje god zavrsi uzece milione,a sta cemo mi,obicni narod ??? Koliko ga premjestate u razne klubove,ne bi me ni cudilo da ostane u Wolfsburgu,kao prosle sezone![]()
![]()
![]()
Ne kontam sta si se toliko natakario na to da on zaradjuje milione a mi, obican narod, nista? Kakve to veze ima sa tim gdje ce on ptreci ovog ljeta? Frajer je igracina i normalno je da se za njega interesuje gomila klubova. A ti mozes komotno Edinovim stopama pa i ti zaraditi milione a mi cemo, obican narod, o tebi palamuditi ovdje gdje ces i kako ces. Ha ja.harry_90 je napisao/la:
Evo sad se pojavio Manchester kao kupac,ja sam maloprije rekao gdje god ode ili ostane u Wolfsburgu Dzeko kupi milione,a mi ??? Nemam nista protiv momka,drago mi je da je uspio,i gdje god zavrsi sretno mu,al brate cim otvoris ovu temu svaki post drugi klub.
pa u bayern nece 99%juan je napisao/la:il ostaje u wolfsbrug, il ce biti zamjena za Gomeza u Bayern, sve drugo su obicne patke, jer u Evropi samo Bayern ima kesh da ga plati. Nit englezi, nit "strashni"real imaju repa!
Pa Allahu, Isuse, Buda i ostali, koje su ovo gluposti! Koji otočki mediji? Nemaju para pa daju igrača koji bi se za dan prodao za 15 miliona makar + 32 miliona = 47 miliona. Dakle, logiko moja, nemaju 40 miliona pa su spremni da daju 47. Tobejarabi.Bosanskohercegovački "stroj za postizanje golova" Edin Džeko jedan je od najtraženijih igrača ljetnog prelaznog roka. Inostrani mediji povezuju ga sa mnogim evropskim klubovima, a danas otočki mediji donose vijest koja govori da će menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson krenuti u lov na našeg reprezentativca.
Menadžer Crvenih vragova nezadovoljan je onim što je u ovoj sezoni pokazivao Dmitar Berbatov, pa će tako u ljetnom prelaznom roku sasvim sigurno pojačadi napad.
Otočki mediji navode da je Edin Džeko prva želja škotskog stručnjaka, no problem u eventualnom transferu mogla bi prema pisanju otočkih medija biti nešto lošija financijska situacija u Manchester Unitedu.
Kao što je već poznato cijena našeg reprezentativca je 40 miliona eura, a Manchester u ovom trenutku nije spreman toliko izdvojiti za Džeku.
Međutim, Ferguson će prema pisanju otočkih medija Wolfsburgu ponuditi 32 miliona eura i bugarskog internacionalca Dmitra Berbatova.