FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Znal ko sta u vezi stadiona ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
neće se graditi do proljeća !!harry_90 je napisao/la:Znal ko sta u vezi stadiona ??
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Sto to,zbog zime ili nedostatka para ?s.s.lazio je napisao/la:neće se graditi do proljeća !!harry_90 je napisao/la:Znal ko sta u vezi stadiona ??
Ma i jedno i drugo,zima je,još malo pa će i snijeg,a što se para tiče valjda je uplaćeno samo 1M 900 k,tako da su ljudi i napravili tribine za te pareharry_90 je napisao/la:Sto to,zbog zime ili nedostatka para ?s.s.lazio je napisao/la:neće se graditi do proljeća !!harry_90 je napisao/la:Znal ko sta u vezi stadiona ??

Giustizia per Gabriele Sandri !
ovaj Salihović je extra dobar igrač evo nasao sam jedan klip kada je slaven usao u prvu ligu federacije,, a pokusat cu naci i golove za velez sto je postigao , i td,, momak je ljevak i stvarno dobar igrač.
Tuzlu su selektori uvijek zaobilazili
Dževada Šećerbegovića, nogometnu legendu iz "grada soli" i neponovoljivo lijevo krilo bivše Jugoslavije iz 70-tih i 80-tih godina, kontaktirali smo povodom susreta između selekcije Tuzlanskog kantona, koju popularni Šećer trenira i FK Slobode, kluba u kojem se proslavio
Čitav članak će biti dostupan od 26-11-2010 02:00
preuzeo sa portala dnevnih novina san
a osim ovog još jedan zanimljiv članak o istoj temi na istom portalu u isto vrijeme
Dževada Šećerbegovića, nogometnu legendu iz "grada soli" i neponovoljivo lijevo krilo bivše Jugoslavije iz 70-tih i 80-tih godina, kontaktirali smo povodom susreta između selekcije Tuzlanskog kantona, koju popularni Šećer trenira i FK Slobode, kluba u kojem se proslavio
Čitav članak će biti dostupan od 26-11-2010 02:00
preuzeo sa portala dnevnih novina san
a osim ovog još jedan zanimljiv članak o istoj temi na istom portalu u isto vrijeme

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Imate na jednom portalu intervju sa Jogetom,a ovo sam ja izdvojio vezano za naredni mec BiH protiv Poljske:
Ono što je mnoge proteklih dana začudilo je izostavljanje ponajboljeg stopera domaćeg prvenstva, Samira Jogunčića sa spiska reprezentativaca sačinjenih iz Premijer lige za utakmicu protiv Poljske. I on je sam kako kaže začuđen kriterijima po kojima su igrači dobijali poziv.
Drago mi je da ste mi postavili to pitanje. Zaista sam se iznenadio kad sam vidio spisak, ne znam da li je selektor pozivao igrače ili njegovi pomoćnici, ali svejedno, sramota je da nema ni jednog igrača iz Slobode. Selektor očigledno misli da se fudbal igra samo u Sarajevu, neka dođe malo na druge stadione i pogleda neke igrače. Bez namjere da ikoga povrijedim, ono što mi bode oči je poziv stoperu Želje, Veliboru Vasiliću koji je odigrao svega četiri utakmice jesenjeg dijela prvenstva a igra na mojoj poziciji, ja sam odigrao sve, uz to postigao četiri gola i čudno je na koji su se način pozivali igrači, kaže Jogunčić te dodaje:
Ne kažem ja da sam ja trebao dobiti poziv, ja se ne ljutim ali je npr. izostavljen Denis Mujkić, jedan od najboljih golmana Premijer lige. Nepravedno je izostavljeno dosta igrača iz drugih timova, zanimljivo je to da je iz jednog tima koji je na tabeli iza nas, nekoliko igrača dobilo poziv a iz Slobode niti jedan.
Ono što je mnoge proteklih dana začudilo je izostavljanje ponajboljeg stopera domaćeg prvenstva, Samira Jogunčića sa spiska reprezentativaca sačinjenih iz Premijer lige za utakmicu protiv Poljske. I on je sam kako kaže začuđen kriterijima po kojima su igrači dobijali poziv.
Drago mi je da ste mi postavili to pitanje. Zaista sam se iznenadio kad sam vidio spisak, ne znam da li je selektor pozivao igrače ili njegovi pomoćnici, ali svejedno, sramota je da nema ni jednog igrača iz Slobode. Selektor očigledno misli da se fudbal igra samo u Sarajevu, neka dođe malo na druge stadione i pogleda neke igrače. Bez namjere da ikoga povrijedim, ono što mi bode oči je poziv stoperu Želje, Veliboru Vasiliću koji je odigrao svega četiri utakmice jesenjeg dijela prvenstva a igra na mojoj poziciji, ja sam odigrao sve, uz to postigao četiri gola i čudno je na koji su se način pozivali igrači, kaže Jogunčić te dodaje:
Ne kažem ja da sam ja trebao dobiti poziv, ja se ne ljutim ali je npr. izostavljen Denis Mujkić, jedan od najboljih golmana Premijer lige. Nepravedno je izostavljeno dosta igrača iz drugih timova, zanimljivo je to da je iz jednog tima koji je na tabeli iza nas, nekoliko igrača dobilo poziv a iz Slobode niti jedan.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
eto Ilija slobodan igrac, uh kakav bi on stoperski par cinio sa Jogetom, a i u napadu to znaci jos neki gol...sad oni iz uprave najbolje znaju u kakvim su odnosima s njim poslije finala kupa...bila je vika na Mikelinija i Iliju ,sad koliko tu ima istine ne bih znao...ali ako nije prodao kup i ako nisu previse zasrali s njim , Ilija bi bio fantasticno rjesenje na stoperu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Iskreno Ilija Prodanovic nije pojacanje za Slobodu jer cisto radi nije mi neki igrac al hajd vise bi volio da se Crnogorac vrati u tim onda bi imali extra odbranu (Nikolic,Joguncic,Crnogorac )...vidjet cemo hocel bit kakvih pojacanja al eto dobro bi nam dosao ovaj Borogovac i Salihovic u napadu...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
Velika nepravda je sto na spisku za reprezentaciju protiv Poljske nema Joguncica! Moglo se tu naci i jos jedno ima!
Al staces Pape je papak rodjen u selendri i on ima genetiku dodvoriti se gradu u kojem i koji ga je afirmisao!
On ce uvijek biti pristrasan. Igraci iz Tuzle i Zenice nece imati mjesta ni na treningu reprezentacije!
Al staces Pape je papak rodjen u selendri i on ima genetiku dodvoriti se gradu u kojem i koji ga je afirmisao!
On ce uvijek biti pristrasan. Igraci iz Tuzle i Zenice nece imati mjesta ni na treningu reprezentacije!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Velika nepravda je sto na spisku za reprezentaciju protiv Poljske nema Joguncica! Moglo se tu naci i jos jedno ima!
mislim da si sad pogrijesio iz tog razloga jer su cak 4 igraca iz Celika pozvani i to 3 napadaca ( Dzafic,Adilovic,Puric i zahirovic vezni ) tako da u ovom slucaju je zaboravljena samo FK SLOBODA ili je nsto drugo u pitanju....
A ko po tebi zasluzuje poziv iz slobode?fukara87 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Velika nepravda je sto na spisku za reprezentaciju protiv Poljske nema Joguncica! Moglo se tu naci i jos jedno ima!
mislim da si sad pogrijesio iz tog razloga jer su cak 4 igraca iz Celika pozvani i to 3 napadaca ( Dzafic,Adilovic,Puric i zahirovic vezni ) tako da u ovom slucaju je zaboravljena samo FK SLOBODA ili je nsto drugo u pitanju....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
nebi da se raspravljam s tobom ko bi trebao bit pozvan...bitno je da je Vasilic pozvan koji nema pojma o fudbalu a kamoli nesto drugo...ma j.ebes ovakvu nepravdu stvarno jer svake godine se moze vidjet sve vise mita i korupcije..toliko od nase lige i menadjera koji preko stele guraju svoje igrace...
Pa nisam se mislio ni prepirati jel mora sve biti prepiranje na ovom forumu zanimalo me sta mislis ko bi trebao biti pozvan u repku, vidim da ti smeta sto je vaslilic pozvan pa **** ga momak je i ranije vec imao poziva mislim da je vise na osnovu toga pozvan i da je dobio prednost nad nekim drugim a ne na osnovu nekih igara u toku ove sezone, slazem se da ima i guranja razno raznih igraca da bi se prodali ali reci mi realno koga bi ti stavio na spisak iz slobode i umjesto koga?fukara87 je napisao/la:nebi da se raspravljam s tobom ko bi trebao bit pozvan...bitno je da je Vasilic pozvan koji nema pojma o fudbalu a kamoli nesto drugo...ma j.ebes ovakvu nepravdu stvarno jer svake godine se moze vidjet sve vise mita i korupcije..toliko od nase lige i menadjera koji preko stele guraju svoje igrace...
Sve si dobro rekao i slazem se stobom u potpunosti, al evo realno Joguncic je u boljoj formi od Vasilica igrao svih 15 utakmica i postigao 4 gola...a sad kad gledas napadace poput Dzafica i Adilovica pa ako si primjetio njih dvojica nisu dala ni 3 gola ukupno znaci Joguncic stoper ima vise golova od njih, mislim da je trebao Jusuf Dajic bit pozvan i ako on nije bas u nekoj formi al realno igrao je u mladoj repki i bolji je od ovih navedenih gore...al dodat cu jos da su zaboravljeni (Fajic i Tosunovic) i zajko Zeba po meni dosta dobar igrac...govorim ti sve kako je realno pozzpile87 je napisao/la:Pa nisam se mislio ni prepirati jel mora sve biti prepiranje na ovom forumu zanimalo me sta mislis ko bi trebao biti pozvan u repku, vidim da ti smeta sto je vaslilic pozvan pa **** ga momak je i ranije vec imao poziva mislim da je vise na osnovu toga pozvan i da je dobio prednost nad nekim drugim a ne na osnovu nekih igara u toku ove sezone, slazem se da ima i guranja razno raznih igraca da bi se prodali ali reci mi realno koga bi ti stavio na spisak iz slobode i umjesto koga?fukara87 je napisao/la:nebi da se raspravljam s tobom ko bi trebao bit pozvan...bitno je da je Vasilic pozvan koji nema pojma o fudbalu a kamoli nesto drugo...ma j.ebes ovakvu nepravdu stvarno jer svake godine se moze vidjet sve vise mita i korupcije..toliko od nase lige i menadjera koji preko stele guraju svoje igrace...
Kada u ovom mecu sansu ne moze dobit jedan Denis Mujkic,koji je najbolji golman lige,Samir Joguncic koji je medju najacim stoperima lige,odradjuje zadatke kako treba,jos usput zabije koji gol,jedan Gavaric koji ubija na sredini terena,bori se svih 90 minuta..Neki Torlak dobije poziv,jos Vasilic koji nije odigrao posteno 3 meca sve mi je jasno. 

Nemoj vise sviju tiharry_90 je napisao/la:Kada u ovom mecu sansu ne moze dobit jedan Denis Mujkic,koji je najbolji golman lige,Samir Joguncic koji je medju najacim stoperima lige,odradjuje zadatke kako treba,jos usput zabije koji gol,jedan Gavaric koji ubija na sredini terena,bori se svih 90 minuta..Neki Torlak dobije poziv,jos Vasilic koji nije odigrao posteno 3 meca sve mi je jasno.

Ne mogu se pozvati 6 golmana,pa logicno je da ce pozvati golmana iz aktuelnog prvaka i jesenjeg prvaka koji je primio najmanje golova.Kakav bolan crni Gavaric,pa jednog Zebu nije zvao koji je najbolji igrac lige ti hoces Gavarica
Mozda je trebao pozvati plavusana Joguncica,prosle godine je dobro igrao a i ove je nastavio....ostali su svakako taraba,bez uvrede....
1921-2011
Dajic je postigao dva gola nije se bas proslavio i mislim da su i torlak i kerla bolji od joguncica a iskreno meni se svidja kao igrac onaj Bekic ili tako nesto...fukara87 je napisao/la:
Sve si dobro rekao i slazem se stobom u potpunosti, al evo realno Joguncic je u boljoj formi od Vasilica igrao svih 15 utakmica i postigao 4 gola...a sad kad gledas napadace poput Dzafica i Adilovica pa ako si primjetio njih dvojica nisu dala ni 3 gola ukupno znaci Joguncic stoper ima vise golova od njih, mislim da je trebao Jusuf Dajic bit pozvan i ako on nije bas u nekoj formi al realno igrao je u mladoj repki i bolji je od ovih navedenih gore...al dodat cu jos da su zaboravljeni (Fajic i Tosunovic) i zajko Zeba po meni dosta dobar igrac...govorim ti sve kako je realno pozz
I Seha i golman borca su trenuti ispred golmana slobode koji je isto tako kvalitet za ovu ligu ...
SADIKOVIĆ: NA TUŠNJU JE DOSTA RADNO
"Evo upravo završavamo sa podjelom premija igračima, te radimo na tome da se nekim igračima produže ugovori. Dakle, ovdje na Tušnju je dosta radno, želimo spremni dočekati proljetni dio sezone. Atmosfera u klubu se nekako znatno popravila nakon one pobjede u Gradačcu. Imali smo dobre rezultate u finišu jesenjeg dijela sezone, sada želimo istu nastaviti i u drugom dijelu sezone", rekao je trener Slobode Denis Sadiković za SportSport, potom i dodao:
"U ponedjeljak, u Devetaku (nedaleko od Tuzle) igramo jednu prijateljsku utakmicu sa selekcijom Kantona, što će biti dobra prilika da igrači ostanu u formi, a možda i upratimo nekog zanimljivog igrača. Od 5. do 10. januara su planirane pripreme, no o tome ćemo za nekoliko dana. Nismo još odlučili destinaciju, ali postoji mogućnost da odemo na more".
Kako kod većine bh. premijerligaša, tako i na Tušnju očekuju promjene u igračkom kadru.
"Pa, imamo listu igrača koji nas zanimaju, ali to zaista ne bismo iznosili u javnost, prije nego li sve bude službeno", kazao nam je Sadiković za kraj razgovora.
"Evo upravo završavamo sa podjelom premija igračima, te radimo na tome da se nekim igračima produže ugovori. Dakle, ovdje na Tušnju je dosta radno, želimo spremni dočekati proljetni dio sezone. Atmosfera u klubu se nekako znatno popravila nakon one pobjede u Gradačcu. Imali smo dobre rezultate u finišu jesenjeg dijela sezone, sada želimo istu nastaviti i u drugom dijelu sezone", rekao je trener Slobode Denis Sadiković za SportSport, potom i dodao:
"U ponedjeljak, u Devetaku (nedaleko od Tuzle) igramo jednu prijateljsku utakmicu sa selekcijom Kantona, što će biti dobra prilika da igrači ostanu u formi, a možda i upratimo nekog zanimljivog igrača. Od 5. do 10. januara su planirane pripreme, no o tome ćemo za nekoliko dana. Nismo još odlučili destinaciju, ali postoji mogućnost da odemo na more".
Kako kod većine bh. premijerligaša, tako i na Tušnju očekuju promjene u igračkom kadru.
"Pa, imamo listu igrača koji nas zanimaju, ali to zaista ne bismo iznosili u javnost, prije nego li sve bude službeno", kazao nam je Sadiković za kraj razgovora.
-
- Kontakt:
fukaro87 tako je zboravili su Tosunovica ,Joguncica koji je bolji od vasilica vaslic doso u zelju i skakuce po terenu!!!Pa i fajica ...torlak i kos onaj jos jedan ima kaze onaj bolji od joguncica ma ti si puko bolan joguncic je za mene naj bolji stoper slobode a mozda i PL...!!!
Zadnja izmjena: zmaj gradacac, dana/u 26 nov 2010, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.