To će zlatnim slovima ostati upisano u historiji Clevelanda. Da je James doveo Cleveland do prvog finala.adriano_leite je napisao/la:I popusio metlu? Da nas bogdom nije ni doveo...ManiacsThe je napisao/la:Pa zar James nije prvi put doveo Cleveland do finala? I to sa 4 levata u ekipi?adriano_leite je napisao/la:ali poenta je u tome da nista James nije uradio sto nisu uradili neki prije njega.
Chicago Bulls
-
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Vjeruj pojma nemam sto sam napisao fransiza, mislio sam ima mladu ekipu jbga. Mozak na livadi.Donnie Darko je napisao/la:ne znam sta si htio reci sa tim mlada fransiza. cavaliersi postoje vec 41 sezonu, dakle samo 4 sezone manje od bullsa, i jednu sezonu manje od spursa.
@bimbrlica
Hvala ti, prosvjetlio si me. Puno mi znaci tvoja rjec.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Donnie Darko
- Kontakt:
i zasto se uopste o jamesu i clevelandu prica na temi chicago bulls? 

- adriano_leite
- Kontakt:
Sta ce biti od tih zlatnih slova? Kako ti kazes odveo nas do finala tada sa 4 levata, nakon toga je imao mnogo bolje saigrace pa nije bio sposoban da nas dovede tu gdje nas je vec jednom doveo. Na kraju nas je prodao, izdao, popljuvao, naravno da ce to ostati zabiljezeno u historiji.ManiacsThe je napisao/la: To će zlatnim slovima ostati upisano u historiji Clevelanda. Da je James doveo Cleveland do prvog finala.
Edit: Donnie, ja ubacio tekst koji povezuje chicago i cavse radi jamesa i sto je on izjavio nakon serije sa chicagom, nakon toga dosli ljudi da brane jamesa, kako je on sve dobro rekao...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
nema na cemu uvijek sam tu za tebeBIHfan je napisao/la:Vjeruj pojma nemam sto sam napisao fransiza, mislio sam ima mladu ekipu jbga. Mozak na livadi.Donnie Darko je napisao/la:ne znam sta si htio reci sa tim mlada fransiza. cavaliersi postoje vec 41 sezonu, dakle samo 4 sezone manje od bullsa, i jednu sezonu manje od spursa.
@bimbrlica
Hvala ti, prosvjetlio si me. Puno mi znaci tvoja rjec.

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
znaci ako sam dobro racunao za 33 godina igrali 2 finala konferencije a za Jamesovo vrijeme, znaci 8 godina igrali veliko finale, finale konferencije, bili redovan ucesnik PO, obarali rekorde u regularnoj sezoni ali i u PO a gdje su prije toga bili? Pametnom dostaadriano_leite je napisao/la: Znas li ti da je Cleveland u eri Jordana (1989. godine) igrao protiv Bullsa u finalu istoka? Da ih je Jordan u zadnjoj sekundi posljednje utakmice sprijecio da udju u veliko finale? Da se to pominje kao jedan od najboljih poteza velikog Jordana? Znas li da je Cleveland u sezoni 92-93 takodjer u finalu istoka ispao od Chicaga? Znaci prije LeBitcha ili ti ga LeQuittera smo imali eto 2 finala istoka, nismo prosli u veliko finale samo zahvaljujuci velikom Jordanu, a u eri LeQuittera gdje smo to se nasli? Gdje nas je odveo? Doveo nas do titule? Da kojim slucajem nije bilo Jordana i tako mocnog Chicaga, Cleveland bi mozda imao dvije titule i bio bi poznata fransiza, ali poenta je u tome da nista James nije uradio sto nisu uradili neki prije njega. Koliko je on Clevelandu pomogao toliko je i Cleveland njemu pomogao.
i za ovo zadnje se apsolutno slazem, niti on duguje Clevelandu nesto niti Cleveland njemu on je pruzao odlicne partije u njihovom dresu ali je zato bio i debelo placen
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 09 jun 2011, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Pa tako ti je kad pisu ljudi koji prate NBA zadnju deceniju ili manje Cavsi su nekad za jednog Jordana bili tezak zalogaj ,jer u toj ekipi Cavsa je bio trener koliko se sjecam legendarno Wilkins i nisu bili lako za proc
-1988 Bulls-Cavs 3-2
-1989 Bulls-Cavs 3-2
-1992 Bulls-Cavs 4-2
tih godina su Cavsi bili redovno u play offu a tad su Boston,Detroit,Chicago bili prejaki za njih ali finale lige je najveci uspjeh ali onda se borit onako s Jordanom to nije mogao svako
-1988 Bulls-Cavs 3-2
-1989 Bulls-Cavs 3-2
-1992 Bulls-Cavs 4-2
tih godina su Cavsi bili redovno u play offu a tad su Boston,Detroit,Chicago bili prejaki za njih ali finale lige je najveci uspjeh ali onda se borit onako s Jordanom to nije mogao svako
- Titova-Juga
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Jbg. Dema care, tako ti je to. Vjerujem da ce ubrzo opet biti "navijaca" Cavsa, kada dodje Irving, pa kad se pocne graditi ekipa oko njega, a vec imamo 2 picka u prvih 5, tako da je to lijepa buducnost, e onda ces vidjeti imigrante na temi Cavsa haha.dema je napisao/la: ma ozivi temu pisat cemo i na Cavs tema sto da ne,a vjeruj da ce se javit jos koji navijac e kad se sjetim koliko ste navijaca imali a sad samo ti e ja odanosti.Nije mi jasno kako ljudi navijaju za igrace jer oni su tu i odu a klub ostaje isto da ja sad za Wizardse navijam
Ma sta ce ti takvi navijaci.
Zalosno je da ih ima toliko koji radi pojedinca navijaju za jednu ekipu.
Ja sam iskreno eto kada je Jordan igrao u Wizardsima htio da sto dalje odu, ali kada bih igrali sa Bullsima, to je druga prica !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vi i dalje se zamarate takvim...ma batalio sam ovo nemam više namjere pisat i beze se nervirat...vidim spominjali su me i na temi Miamia i to zbog toga sto sam u smjehu napisao Noah All star
... upravo ovako nasmijano napisano, ali spamer to želi prikazati kao da je to toliko ozbiljno napisano..naravno na kraju krajeva i pored poraza bio je blizu, a ko zna mozda da nije bilo te povrede ipak bi preskocio Horforda kojeg je inaće stavio u đep u playoff seriji
Pazi to su ti ljudi kojima je bitnije se samo oglasiti, pa na bilo koji način to bio.--- upravo taj koji me spominje služi se tim spamanjem spominjajući me bez obzira što ja nisam više aktivan ovdje...dovoljno ti je vratiti par stranica unazad na temi playoff i vidjet ćes kad je Ibiševic pitao dali ima neki stari igrač PG u NBA a da je starter.
Prvo mu je odgovorio KK Bosna, zatim mu odgovara donne koji nabraja jos nekoliko igrača,a zatim stranicu poslije taj lik ili nije želio da vidi da su ljudi vec odgovorili ili ipak ne može bez spama....Donne je ipak objasnio neke stvari u svom postu i da nije ovdje da bi spamako,kao što jedan od spamera na slijedećoj stranici dokazuje zbog ćega je ovdje....uglavnom koliko god se ti trudio brate to nepije vode...zato ti je bolje da ne obraćas pažnju na takve...ni ja nisam željeo ovo ni citirati, ali kad vidim da i na drugim temama me mora lik spomenut, onda zasto i ne dokazat kako igleda kad čovjek želi biti spamer i nista vise
uglavnom to je ovako izgledalo:
To ti je to brate moj, ja bi reko da ipak ovakve stvari govore mnogo, jer takvi postovi su ovdje bili zastupljeni tih par forumasa, koji su otjerali prvo mene ,a i jos veliki broj forumasa koji su konstantno komunicirali na ovoj temi..mislim mene nije niko otjerao, ali jednostavno nema covjek vise volje citat ni oglasavat se...eto neki dan spomenes Boozera tek onako zajedno uz Gasola , ali opet dobijes kritiku.
Toliko od mene od sad samo citam i javit cu se pokoji put ako sta bude zanimljivo sto se tice Bullsa... ako cujem neke novine vi cete prvi saznati naravno

Pazi to su ti ljudi kojima je bitnije se samo oglasiti, pa na bilo koji način to bio.--- upravo taj koji me spominje služi se tim spamanjem spominjajući me bez obzira što ja nisam više aktivan ovdje...dovoljno ti je vratiti par stranica unazad na temi playoff i vidjet ćes kad je Ibiševic pitao dali ima neki stari igrač PG u NBA a da je starter.
Prvo mu je odgovorio KK Bosna, zatim mu odgovara donne koji nabraja jos nekoliko igrača,a zatim stranicu poslije taj lik ili nije želio da vidi da su ljudi vec odgovorili ili ipak ne može bez spama....Donne je ipak objasnio neke stvari u svom postu i da nije ovdje da bi spamako,kao što jedan od spamera na slijedećoj stranici dokazuje zbog ćega je ovdje....uglavnom koliko god se ti trudio brate to nepije vode...zato ti je bolje da ne obraćas pažnju na takve...ni ja nisam željeo ovo ni citirati, ali kad vidim da i na drugim temama me mora lik spomenut, onda zasto i ne dokazat kako igleda kad čovjek želi biti spamer i nista vise
KK_Bosna je napisao/la:nashIbisevic82 je napisao/la:kidd vs bibby.Jeli ima neki stariji play u NBA a da je starter
Donnie Darko je napisao/la:Billups, Miller, Fisher su svi stariji od Bibija, i svi su starteri. Naravno i Nash, ali je vec napisan.
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Ibisevic82 je napisao/la:kidd vs bibby.Jeli ima neki stariji play u NBA a da je starter
nash
To ti je to brate moj, ja bi reko da ipak ovakve stvari govore mnogo, jer takvi postovi su ovdje bili zastupljeni tih par forumasa, koji su otjerali prvo mene ,a i jos veliki broj forumasa koji su konstantno komunicirali na ovoj temi..mislim mene nije niko otjerao, ali jednostavno nema covjek vise volje citat ni oglasavat se...eto neki dan spomenes Boozera tek onako zajedno uz Gasola , ali opet dobijes kritiku.
Toliko od mene od sad samo citam i javit cu se pokoji put ako sta bude zanimljivo sto se tice Bullsa... ako cujem neke novine vi cete prvi saznati naravno

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:vi i dalje se zamarate takvim...ma batalio sam ovo nemam više namjere pisat i beze se nervirat...vidim spominjali su me i na temi Miamia i to zbog toga sto sam u smjehu napisao Noah All star... upravo ovako nasmijano napisano, ali spamer to želi prikazati kao da je to toliko ozbiljno napisano..naravno na kraju krajeva i pored poraza bio je blizu, a ko zna mozda da nije bilo te povrede ipak bi preskocio Horforda kojeg je inaće stavio u đep u playoff seriji
KK_Bosna je napisao/la:nashIbisevic82 je napisao/la:kidd vs bibby.Jeli ima neki stariji play u NBA a da je starterDonnie Darko je napisao/la:Billups, Miller, Fisher su svi stariji od Bibija, i svi su starteri. Naravno i Nash, ali je vec napisan.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Ibisevic82 je napisao/la:kidd vs bibby.Jeli ima neki stariji play u NBA a da je starter
nash
kad me već prozivaš,ja tad nisam vidio da je neko napisao to u vezi nasha,pa sam napisao taj post,jednostavno,možda je to nekome teško skontati,ali je tako
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma dobro nema veze i ako su sva tri posta bila jedan ispod drugog..ja i nisam zelio svakako ovo spomenuti, ali procita slucajno da me na temi Miamia spominjete, pa eto da se i ja oglasim i ako slabije pisem ...nego da vise ne skrecemo sa teme vratimo se sad njoj
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ponasas se kao uvrijedjena mlada. Ja sam rekao istinu. I?To ti je to brate moj, ja bi reko da ipak ovakve stvari govore mnogo, jer takvi postovi su ovdje bili zastupljeni tih par forumasa, koji su otjerali prvo mene ,a i jos veliki broj forumasa koji su konstantno komunicirali na ovoj temi..mislim mene nije niko otjerao, ali jednostavno nema covjek vise volje citat ni oglasavat se...eto neki dan spomenes Boozera tek onako zajedno uz Gasola , ali opet dobijes kritiku.
Nikom nista.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ali na kraju izgubio protiv Spurs(fail)ManiacsThe je napisao/la:Pa zar James nije prvi put doveo Cleveland do finala? I to sa 4 levata u ekipi?adriano_leite je napisao/la:ali poenta je u tome da nista James nije uradio sto nisu uradili neki prije njega.
Ako se dobro sjecam onaj francuski klaun uzeo MVP titulu..
Mislim da je to bilo 2007...
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- Donnie Darko
- Kontakt:
bolje popusit od spursa u finalu nego u prvoj rundi.
ako ovako nastave pucat nece moc Heeat nista koji suteridema je napisao/la:Mavsi imaju iskustvo vidis kako se vracaju a Bullsi su prosipali vodstvo,ja ocekujem jednu tekmu u koojoj ce se Dallas raspucat i povest vidjeces da oni nece dopustit sebi da im se vrate kao sto su Bullsi,jer kad su Lakerse onako poderali ne smije ih niko podcjenit
32-21 skok za Heat i rezlutat 95-90 za Dallas,oni su mozda i jedina NBA ekipa koja na ovom nivou moze dobijat kad slabije skace,ovo im je ko zna koji put u play offu ove sezoone da lose skacu a imaju dobar rezultat
Jason Terry 108-101,kako je ovaj Dallas luda ekipa,James u najvecoj utakmici zivota 17 poena,0-4 za 3 poena i to su 2 bile otvoreni sutevi.Inace ima triple-double sjajna alll round igra,u odbrani opet onako,covjek je strucnjak za nabijanje statsa ali cohones nema,psihicki nije stabilan i veceras u 4/4 samo 2 poena.
Ali moras da priznas da igra strpljivo, veceras im je dosta ludih suteva ulazilo, ali je zato u prethodnim utakmicama izlazio dosta otvorenih. Maltene su Terry, Kidd dosta puta otvorenu situaciju masili. Pa cak i Nowitzki u par navrata.dema je napisao/la:Jason Terry 108-101,kako je ovaj Dallas luda ekipa,James u najvecoj utakmici zivota 17 poena,0-4 za 3 poena i to su 2 bile otvoreni sutevi.Inace ima triple-double sjajna alll round igra,u odbrani opet onako,covjek je strucnjak za nabijanje statsa ali cohones nema,psihicki nije stabilan i veceras u 4/4 samo 2 poena.
A za Jamesa ja stvarno nemam rijeci. Pa taj covjek jednostavno NE MOZE da igra na kraju. Da sada pobijedi Dallas sam prakticno, da lupa po 4o+ poena, ne moze da se opere sta je uradio u ove 4 utakmice.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Titova-Juga
- Kontakt:
Drago mi je zbog Mavsa sto ipak na kraju nisu ispustili vodstvo jer su cijelu tekmu bili bolji.
Jedna jako cudna napadacka utakmica bez nekih odbrana sto je jos cudnije za finale lige, ali vrijedilo je pogledati opet. DaBogda Mavsi vec sljedecu uzeli na Floridi !
Jedna jako cudna napadacka utakmica bez nekih odbrana sto je jos cudnije za finale lige, ali vrijedilo je pogledati opet. DaBogda Mavsi vec sljedecu uzeli na Floridi !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nevjerovatan sut za 3 poena Dallasa. 13-19. Skoro pa 70%. Impresivno, nema sta.
Dallas, opet odlicna zavrsnica (15:3), kao i 4toj tekmi. Prije toga Miami, imao seriju od 9:0, sto ga je dovelo u vodstvo.
James, u ovih 5 utakmica, u 4/4 postigao samo 11 poena ukupno. Nocan samo 2, uz sut 1-4. Wade se vrnuo nakon povrede kuka, i u 4/4 zabio 10 poena. Bas sam odgledao i presicu, i kad su ga pitali za povredu, kaze da to nemoze biti nikad izgovor, i da ce biti na terenu u nedjelju.
Dallas, opet odlicna zavrsnica (15:3), kao i 4toj tekmi. Prije toga Miami, imao seriju od 9:0, sto ga je dovelo u vodstvo.
James, u ovih 5 utakmica, u 4/4 postigao samo 11 poena ukupno. Nocan samo 2, uz sut 1-4. Wade se vrnuo nakon povrede kuka, i u 4/4 zabio 10 poena. Bas sam odgledao i presicu, i kad su ga pitali za povredu, kaze da to nemoze biti nikad izgovor, i da ce biti na terenu u nedjelju.
Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.