Sad psuješ,što sinoč nisi psovo

Moderator/ica: GracanicaAA
Sad psuješ,što sinoč nisi psovo
To je reealnost za Slobodu i mora vas bit strah i treba vas bit strah .fukara87 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:24Sve sto si napisao to misli svaki navijac Slobode, ne boli me poraz ekipe sinoc koliko me boli neozbiljnost pojedinaca na terenu, ok je izgubit al na onakav nacin je ravno amaterizmu.BatistutA19 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:11Sinoc opet kazem najrealnije nerijeseno i Sloboda je dosla po bod ali et vidjeli smo kraj i greska katastrofalna.
Sloboda ako se ne uozbillji moze imat problema,po meni neki glume zvijezde jer nista nisu pokazali protiv pola igraca juniora Celika sinoc a Said ,Dilaver nemaju sta trazit u ekipi.
Ovo ako im savez odbije zamjenu jer ne znam pravila tu .Sloboda 15 kolo ide u Maglaj a prva 2 kola Kakanj i Bihac a mi zadnje Zvijezda kuci i prvo opet kuci Olovo i plus dvije vezane kuci Rahic i Rudar a danas ovi ako dobiju 4 boda samo.
Sad dodas kako ce klub iznutra funkcionisat i tu moze bit problema ,nece bit lahko Slobodi,mada bi ja volio da Sloboda udje u PL i zbog nas.
Nemojte smatrat ovo nekom ljubomorom,provokacijom. ,ovo je samo realnost.Na stranu sva podyebavanja tako je to!!Vecina ce vas se slozit sa ovim i sto ostali pisu.
Zahvalio bi se doceku i ispracaju policije sinoc jer su bili korektni i tako i treba da bude bez obzira volili mi se mi ili ne, jedina mrlja sto nam nisu dali unijet parolu al nema veze, misli ste da ce nas doci 20 ali dosla je ekipa koja vecina voli vise gostovanje dobro odradit.
zar nije lijepo imat svoje navijace u drugom gradu. Pa vi u Tuzli niste broj1
Pricamo ti i ja. Cuj traze se linkovi...antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:39Bitno je ti da idesAllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:32Ma top argumente imas![]()
Veca ja budala sto se sa navijacem slobode raspravljam o ozbiljnosti grupa, jos frajer i ne ide na utakmice...
@hp ne sikiraj se za potrosnju, nije to tvoj problem. Bolje ti je da se malo presaberes i skontas o cemu pises.![]()
Toliko si inteligentan da dajes zakljucak na osnovu jedne utakmice.
Zenićka logika, krajnje zanimljiva.
A traze se linkovi za domace utakmice, toliko o vama.
Znaci ovaj mjesec su protiv andjela sa neba?Tuzla City će ugostiti FK Velež, ali već u najavi mogući su problemi pred navedeni meč. Naime, navijači Slobode, popularne Fukare, zamjeraju rukovodstvu FK Tuzla City jer, kako navode, isti dozvoljavaju gostujućim navijačima ulazak na sjevernu tribinu, gdje budu smješteni oni u domaćim susretima Slobode.
Smatraju da je to uvreda za njih i u 12 sati će se okupiti ispred Tušnja, što su najavili putem svoje facebook stranice.
Jesi dobar s glavom mozda? Ovo je bilo dok smo bili u dobrim odnosima, cak ste bili i na Kapiji zbog odavanja pocasti, tad si mogao slobodno kretati jer vas niko nije ni htio dirati...
Ni blizu nismo bili tad u dobrim odnosima. Ovo je puno nakon toga. Šetnja od Binga do stadiona. Zapamćeno po ogromnoj represiji policije.
Netacno. Ovo je kad ste pokusali ceku napravit, nakon "dobrih odnosa". Na kapiji se bilo dosta godina ranije, u ljetnom periodu.
Nemoj da lazete bezveze, dugo godina niste bili u Premijer ligi, kakva ceka i te fore to mozete reci i lagati nekom drugom, da vas je ko htio dirati tad ne bi sigurno slobodno hodaliTofiTofita je napisao/la: ↑23 okt 2023, 09:38Netacno. Ovo je kad ste pokusali ceku napravit, nakon "dobrih odnosa". Na kapiji se bilo dosta godina ranije, u ljetnom periodu.
Manipulatori ste pravi.fukara87 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 09:51Nemoj da lazete bezveze, dugo godina niste bili u Premijer ligi, kakva ceka i te fore to mozete reci i lagati nekom drugom, da vas je ko htio dirati tad ne bi sigurno slobodno hodaliTofiTofita je napisao/la: ↑23 okt 2023, 09:38Netacno. Ovo je kad ste pokusali ceku napravit, nakon "dobrih odnosa". Na kapiji se bilo dosta godina ranije, u ljetnom periodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.