Sto se Filipa tice, sve sam vec rekao, nama treba zamjena za Wrighta koja ce da sigurno prevede loptu, uz puni presing playmakera "radise", ja od Pasalica to jednostavno ne ocekujem.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
I osim te, sta josMuumii je napisao/la:http://www.stat.co.rs/partizan/ser/box.php?id=105" onclick="window.open(this.href);return false; ove sam se prve utakmcie sjetio koje gledao utakmicu zna da je gordic imao u kljucnim trenutcima 2 dobra prodora i polaganje koje je razbudilo partizanneno#4 je napisao/la:Sta li si ti gled'o ove sezone od Gordica kada je sam donosio pobjede Partizana![]()
imas neno nekih pametnih ovako koje su na mjestu al bgm imas duplo vise onih suprotnih
kao sto npr dizes previse adamovica u nebesa,a kakav on stav ima o drzavi bosni i repki bosni i kompletnoj bosni to ne bitno nista to
dobro uredu postujem tvoje misljenje najvise na ovom forumu stvarno najvise te cijenim od svih ostalih na forumuneno#4 je napisao/la:I osim te, sta josMuumii je napisao/la:http://www.stat.co.rs/partizan/ser/box.php?id=105" onclick="window.open(this.href);return false; ove sam se prve utakmcie sjetio koje gledao utakmicu zna da je gordic imao u kljucnim trenutcima 2 dobra prodora i polaganje koje je razbudilo partizanneno#4 je napisao/la:Sta li si ti gled'o ove sezone od Gordica kada je sam donosio pobjede Partizana![]()
imas neno nekih pametnih ovako koje su na mjestu al bgm imas duplo vise onih suprotnih
kao sto npr dizes previse adamovica u nebesa,a kakav on stav ima o drzavi bosni i repki bosni i kompletnoj bosni to ne bitno nista to
![]()
![]()
Ja nigdje nisam rekao za Adamovica da je Chris Paul, nego kazem da je dobar igrac za ono sto nama fali i to je to. Ko se jos nije uvjerio u to, imat ce priliku ako Bog da.
Gordic igra ispodprosjecnu kosarku kao i cijeli Partizan u ovom trenutku.
jaoo neno premazan si svim bojamaneno#4 je napisao/la:Suvise je rano pricati o sastavu koji bi mogao igrati u Sloveniji. Mnogo je nepoznanica i slatkih muka.
TO je to slažemo se, a i nema puno alternativa. Slažem se sa tobom da treba i mlade dovesti na pripreme. ALi Demić, NUrkić, Buza, SUlejmanović i sl. Mitrović također. Jeftić ne znam gdje igra- Pokušavao sam tražiti nema ga ni u SLovenačkoj ligi više, prosto na internu u ovoj sezoni ne mogu da ga nađem. Miljan Marković mi se svidio prošle sezone u ABA, ali sad igra u Austriji. Govorim također da se ne smijemo odreći ni onog Kurtića itd. Ne bi bilo loše ako ne uspije sa Savovićem, da se proba dovesti Suton ili čak Kuridža. I ja bi volio da je Bavke onaj stari da nemoram sad dumati ko bi to mogao ali teško sve ide u gore ekpie i po sve gore igra.nerminh74 je napisao/la:po mom misljenju gore navedeni, uz mozda jednu promjenu ce, ciniti 12 igraca koji idu u sloveniju sljedece godine
Uostalom gdje oje on sad? Jel još u NJemačkoj? Slažem se da nema mjesta u repci ne samo zbog Acinog sistema nego i zbog kvaliteta na EP. Mogao je možda igrati kvalifikacije i to kao Mitrović otprilike.storm_raider je napisao/la:Hodzica ne ocekujte u reprezentaciji. To sto je "jak i krupan" nista ne znaci, jednostavno se ne uklapa u Acin sistem. Jeste on napredovao, istina, ali i Bavcic ovakav mora biti ispred njega. Eh, da, post-centar uopste ne mora biti "krupan", mnogo je bitnije da zna dati kos.![]()
Sto se Filipa tice, sve sam vec rekao, nama treba zamjena za Wrighta koja ce da sigurno prevede loptu, uz puni presing playmakera "radise", ja od Pasalica to jednostavno ne ocekujem.
Pomislit ću da ste ti i onaj @DUnfersne ili kako se već zpve isti likovi. Sve isto pišete. Nermin i ja smo ti dali trenutni sastav i to je to. @neno neće da piše jer je upućen u to ko bi još mogao biti u repci a ne želi da još uvijek otkriva tj savez ne želi da se priča. Pretpostavljam.Muumii je napisao/la:jaoo neno premazan si svim bojamaneno#4 je napisao/la:Suvise je rano pricati o sastavu koji bi mogao igrati u Sloveniji. Mnogo je nepoznanica i slatkih muka.odlican si politicar
treba te postavit za nekog glasnogovornika u savezu
i bas me zanima kako izgleda u tvojoj glavi tih 12 "velicanstvenih"
Pa nisam politicar, ali je jos suvise daleko pricati o idealnih 12 igraca. Ja prizeljkujem 15 dobrih i spremnih igraca na pripremama, da bude krvi do koljena na treninzima za mjesto u timu. A ne kao prethodna prvenstva, skupimo 12 igraca, cetvorica ne igraju, a osam cini rotaciju. Npr. Omic dobije odobrenje da igra za nas i ne ode na prvenstvo? Sta onda? Bice tu posla za Acu itekako.Muumii je napisao/la:jaoo neno premazan si svim bojamaneno#4 je napisao/la:Suvise je rano pricati o sastavu koji bi mogao igrati u Sloveniji. Mnogo je nepoznanica i slatkih muka.odlican si politicar
vjeruj mi da nikoga sa ovog foruma ne poznajem ako te toliko zanima dal smo isti likovi ja i on mogu ti poslat podatke svoje u poruci ako zeliszaboljisportuBiH je napisao/la:Pomislit ću da ste ti i onaj @DUnfersne ili kako se već zpve isti likovi. Sve isto pišete. Nermin i ja smo ti dali trenutni sastav i to je to. @neno neće da piše jer je upućen u to ko bi još mogao biti u repci a ne želi da još uvijek otkriva tj savez ne želi da se priča. Pretpostavljam.Muumii je napisao/la:jaoo neno premazan si svim bojamaneno#4 je napisao/la:Suvise je rano pricati o sastavu koji bi mogao igrati u Sloveniji. Mnogo je nepoznanica i slatkih muka.odlican si politicar
potpuno se slazem sa tobom i zbog ovakvih izjava i postova te i cijenim na ovom forumu,samo je bitno da svih 12 igraca koji odu na euro igraju koliko-toliko,i naravno samo rad i rad na treninzima aa imat cemo jake pripreme koliko sam upoznat sa tim i niko nece moci reci nije bilo prave provjere da se odredi ko ce igrat a ko neneno#4 je napisao/la:Pa nisam politicar, ali je jos suvise daleko pricati o idealnih 12 igraca. Ja prizeljkujem 15 dobrih i spremnih igraca na pripremama, da bude krvi do koljena na treninzima za mjesto u timu. A ne kao prethodna prvenstva, skupimo 12 igraca, cetvorica ne igraju, a osam cini rotaciju. Npr. Omic dobije odobrenje da igra za nas i ne ode na prvenstvo? Sta onda? Bice tu posla za Acu itekako.Muumii je napisao/la:jaoo neno premazan si svim bojamaneno#4 je napisao/la:Suvise je rano pricati o sastavu koji bi mogao igrati u Sloveniji. Mnogo je nepoznanica i slatkih muka.odlican si politicar
Hodzic je u Svicarskoj. Ne znam za ime kluba ..zaboljisportuBiH je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Uostalom gdje oje on sad? Jel još u NJemačkoj? Slažem se da nema mjesta u repci ne samo zbog Acinog sistema nego i zbog kvaliteta na EP. Mogao je možda igrati kvalifikacije i to kao Mitrović otprilike.
Jasta si nego premazan, citav dan te pitam da mi nabrojis tvoju idealnu ekipu od 12 igraca (i to kad bi se sve stvari pokolopile) i jos uvijek je nisi napisao, sto mi je jako zanimljivo...neno#4 je napisao/la:Pa nisam politicar, ali je jos suvise daleko pricati o idealnih 12 igraca. Ja prizeljkujem 15 dobrih i spremnih igraca na pripremama, da bude krvi do koljena na treninzima za mjesto u timu. A ne kao prethodna prvenstva, skupimo 12 igraca, cetvorica ne igraju, a osam cini rotaciju. Npr. Omic dobije odobrenje da igra za nas i ne ode na prvenstvo? Sta onda? Bice tu posla za Acu itekako.Muumii je napisao/la:jaoo neno premazan si svim bojamaneno#4 je napisao/la:Suvise je rano pricati o sastavu koji bi mogao igrati u Sloveniji. Mnogo je nepoznanica i slatkih muka.odlican si politicar
muha pasalic je igracina za adamovica, kakav taj igrac, nidje veze, imamo mi playmakera dovoljno, gordic-muha-wrightDufresne je napisao/la:Ja predpostavljam da ti uzivo gledas utakmice Igokee...Ja cu samo zamolit jednu stvar, nek se odgledaju dvije utakmice Igokee i da mi se objasne kvalitete Filipa Adamovia....
![]()
Sto se mene tice, dabogda on za Lakerse zaigrao, a ne za BiH reprezentaciju, ja protiv njega apsolutno nemam nista, osim sto mislim da nema kvalitet za reprezentaciju BiH, i to misljenje necu promjeniti dok se ne pokaze drugacije...
Ja vise Adamovica necu spomenut, barem dok se ne zavrsi EP...