FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
25 min posjed lopte 83-17 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Haha,da,i meni je to 'zapalo za oko'.miky_hz je napisao/la:25 min posjed lopte 83-17
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
sta se zayeb.ye i ovaj max. - umjesto da doda Ibri da damo drugi on uyeba napad 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
E Maxwella sto ga zelja za golom odvuce mjesto da doda on puca Ibra sam bio metar od gola 
E jbg Puyol
E jbg Puyol
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 maj 2010, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
eto ga sad 1:1
max ???
max ???
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Maxwell ispao veliki šupak kad nije želio dodati Zlatanu za 2-0...sad kazna ,iz jedine šanse Tenerifa primamo smijašan gol...Puyol ispao i zakasnio i ovi zabiše ni krivi ni dužni cccc.
Keita je gotov igrac za Barcine igre ,mori citavo vrijeme i štopa igru- ne može napraviti višak, nevezano za ovu utakmicu.
Keita je gotov igrac za Barcine igre ,mori citavo vrijeme i štopa igru- ne može napraviti višak, nevezano za ovu utakmicu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nisu centra presli kako treba,al opet nam zabiju gol.Mislio sam da ce ovo biti rijeseno u prvom poluvremenu,ali sad se valja cupat.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
jel se meni cini il alvesa danas idu ubacaji
nisam gledao cijeli mec.
joj maxwela sta radi. najboljem prijatelju nece dodat za gol.
joj maxwela sta radi. najboljem prijatelju nece dodat za gol.
Teško ce sa Tenerifama ici danas...hajd bunker je bunker **** ga, ali dobro su organizovani gosti ,plus što lijeve strane gotovo nema jer Maxwell i Keita slabo tu šta rade,nema aktivnog napadanja ,slabo probijaju i ne znaju napraviti višak ,plus što je Zlatan svakako spor i ne protrcava i ubacuje se iza leđa odbrane...e onda dolazi do ovakve patnje kad zapekne oko 16 metara i nema prolaza.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- -Barcelona-
- Kontakt:
nisam dobro vidio al jel ono toure izgubio loptu kod gola,a i puyola brate otiso mu igrac u picku materinu a on bogu iza ledja.......i max djubre nece doda ibri 
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Mogu misliti kako sad max razmislja...
Opeko se do boli i Boga moli da Barsa povede jer sve sad lezi na njegovim ledzima.
Vjerujem dok je u Barsi nikad vise onu ludost i skrtost nece ponoviti. I kamerman ga poslije stalno drzi u gro planu.
Opeko se do boli i Boga moli da Barsa povede jer sve sad lezi na njegovim ledzima.
Vjerujem dok je u Barsi nikad vise onu ludost i skrtost nece ponoviti. I kamerman ga poslije stalno drzi u gro planu.
ma ja neam brige za veceras, jesmo opet bezze gol primila al sta je tu je... sad su ih razljutili i kantare ocekujem u dr. poluvremenu samo problem je sto mi u zadnje vrijeme pocinje ici na zivce nemotiviranost igraca-zadovoljavaju se sa 1-0(mapadaju oni, ali nema te svjezine i zelje sa drugim golom kao prosle sezone)...
bojim se da je max pokazao nesto od svog "karaktera" koje sigurno nije dobrodoslo u Barsi

Pedro umjesto Pique...ma Maxwell je pokazao da je šupčić i ništa više...ono se dodaje bolje postavljenom igracu i zabija se gol, ali joookk papak hoce da se upiše u strijelce i zapostavlja timsku igru.
- -Barcelona-
- Kontakt:
http://atdhe.net/18716/watch-barcelona-vs-tenerife-Barcelona- je napisao/la:ima li neko link,nijedan mi ne radi
Por que ? Por que somos los mejores...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
http://www.iraqgoals.tv/ch1.html-Barcelona- je napisao/la:ima li neko link,nijedan mi ne radi
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Alves za Bojana. Dobro je, prepao sam se da će biti offside.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
BoŽan kao sto kaze moj portugalski komentator
2-1
2-1
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Ljudi moji Ibraka predobar...Izvlaci se trazi loptu....pravi visak pomaze veznom redu....s Puyolom razmijeni pasove...svaka cast i Bojanu!!!! 
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.