Asmir Begovic @asmir1 2h2 hours ago
Dobar bod za nas veceras, bolje smo igrali i sa malo srece smo i mogli dobiti sve 3 boda. Ali idemo dalje na Belgiju! Navijace su bili super
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Obožavam citati ovu temu od prve stranice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Sutra ce morati da bude na nivou Tim Howarda protiv Belgije. Imam osjecaj da ce imati jako puno posla.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- King_James
- Kontakt:
Gdje su sad oni sto kazu da je Bega tanak i da je u velikom padu... Kazem ja malo forma pala pocetkom sezone, al Bega je klasa 
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Ministar odbrane postaje smiješna funkcija, ja mu dajem Vrhovni zapovjednik OS BiH

Da nam nije njega primili bi bar 2 gola
majstore, nemoj ga primit do kraja i popušit' ću ti 
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Vrhunski je golman, ali mislim da je vec do sad primio vise jeftinih golova nego Hasagic u svim nastupima za reprezentaciju.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
@lolcina
Jedino šta mogu reći na tvoj komentar jeste citirati tvoj nick lolcina, pa danas nam je prije ove greške spasio sigurna 3 gola. Dešava se i najboljim i dešavati će se, Bože moj Asmire drži se!
Jedino šta mogu reći na tvoj komentar jeste citirati tvoj nick lolcina, pa danas nam je prije ove greške spasio sigurna 3 gola. Dešava se i najboljim i dešavati će se, Bože moj Asmire drži se!
Jeftin gol,prejak golman ali sto zna kiksat to je nevjerovatno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Ovo je njegov vec drugi gol u ovim kval...Odbranit ce sve ali ce i primit glupave golove..Ne znam sta da vise mislim o njemu
Greške se dešavaju Asmire, glavu gore, nema veze.
2 od 3 gola u kvalifikacijama smo primili njegovom krivicom, međutim imao je i par dobrih odbrana, moze i mora to bolje i sigurnije.
A kada Spaha pogrijesi hoce da ga lincuju...koje licemjerje
nažalost, bio je na nivou HowardaDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sutra ce morati da bude na nivou Tim Howarda protiv Belgije. Imam osjecaj da ce imati jako puno posla.
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Yebiga, Asmire. Odlican u prvom, ali ono je nedopustivo. Pisao sam ranije ove sezone, nije na nivou od prosle sezone. Bojim se da mu treba jaca konkurencija u klubu da bi drzao nivo. Vrijeme je za transfer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zbog Begovića ode pobjeda i 2 boda, zbog Spahe smo izgubili mnoge bodove i velika takmičenja.hurem je napisao/la:A kada Spaha pogrijesi hoce da ga lincuju...koje licemjerje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.