FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
idemo dalje...Sloboda slijedeca 

Prijatelju nemoj pogresno shvatiti ali netreba sad odmah govoriti da se vec zna prvak zbog nacionalnog kljuca,pa Hrvati su znali uzimati tri titule za redom kako to onda objasniti,treba priznati da je Siroki odkako se igra liga u ovom formatu najstandarniji i najuspjesniji iako ih ja ocima nemogu smisliti ali moram postovati ono sto su do sda postigli,pravo da ti kazem krivo mi je sto su dobili komsije jer ni oni kao i ovi u Banja luci nemogu smisliti ni ovaj grad ni ovu nasu BiH ali mogu samo svoja jaja jesti uvjek ce biti u sastavu BIH na njihovu zalost.A sto se tice titule ima jos dosta do kraja da bi se nesto sda sa sigurnoscu govorilo.najbitnije od svega je da su veceras Amar,celnici i igraci bili istrajni u odluci da ne igraju i da su guslarskim primitivcima pokazali da se nece igrati po njihovim pravilima.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ja kažem , sada su Hrvati na reduSamoZeljo je napisao/la:Najzalosnije je sto je i Siroki pobijedio u gostima, a to ce nam biti najveci konkurent za titulu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nije nego Olimpic!TM87visnjik je napisao/la:idemo dalje...Sloboda slijedeca

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
naravno, alii boli nepravda prema BiH..Iker C je napisao/la:Moja greška, sve je ovo odraz trenutne političke situacije u BiH. Ali ovdje se o tome ne smije pričati.AlemC85 je napisao/la:nije 1991. već 1990., mjesec maj, ali da je to cilj, ko će ga znati ali ovo neće izaći na dobro........Iker C je napisao/la:Ja mislim da je krajnji cilj bilo ponavljanje Maksimira 91 godine. Jer drugog logičkog objašnjenja nema.
-
- Kontakt:
mislio na prvenstvo..Bianconeri1988 je napisao/la:Nije nego Olimpic!TM87visnjik je napisao/la:idemo dalje...Sloboda slijedeca
Kad bi se odprilike trebala donjet odluka (od 0-3)??
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mogli ste i vi ovako na teren da i mi pokupimo bodoveTM87visnjik je napisao/la:idemo dalje...Sloboda slijedeca

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I na kraju vrhunac ce biti ako borac dobije 3 boda 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
samo dami je znati sto idete na takva putovanja????zar treba da se dogodi masakr da se opametite.
sarajevo je puno cura,kafica i zivota.rizikujete svoj zivot zbog gluposti!!!!
zeljeznicar ce ziviti i igrati sa vama ili bez vas,a sta ce da rade vasi roditelji,braca,sestre kada se vama nesto desi????
znam mnogi ce reci VOLIM ZELJU,ZELJO JE MOJ ZIVOT, ITD.ITD.............kada budnete imali svoju djecu drugacije ce te razmisljati
moj jedini savjet je: zivi bili vi 1000000 godina,ali vrijeme je da se SALOVI I ZASTAVE OKACE NA ZID. nema tu vise navijanja.
sarajevo je puno cura,kafica i zivota.rizikujete svoj zivot zbog gluposti!!!!
zeljeznicar ce ziviti i igrati sa vama ili bez vas,a sta ce da rade vasi roditelji,braca,sestre kada se vama nesto desi????
znam mnogi ce reci VOLIM ZELJU,ZELJO JE MOJ ZIVOT, ITD.ITD.............kada budnete imali svoju djecu drugacije ce te razmisljati
moj jedini savjet je: zivi bili vi 1000000 godina,ali vrijeme je da se SALOVI I ZASTAVE OKACE NA ZID. nema tu vise navijanja.
sto se ismija Boze dragi, svaka castnicaze_072 je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bravo, trcite policiji, tm, koja zdrava logika, samo me zanima sta bi ti ili bilo ko drugi u onoj situaciji uradio, cekao da te kamen pogodi u glavu, pardon nije kamen, vec cigla ?aguero88_ je napisao/la:i po ko zna koji put, trcite policiji ili miliciji, zato je TM ?
Ja bi se trudio uhvatiti sto veci kamen, onda tim kamenom uzvratiti i bar trojicu od jednom onesposobiti za daljni fajt. U toku te akcije onda bih savladao policajca i oduzeo mu municiju i pistolj. Municiju bi bacio, a drskom bi udarao po tribini dok ne bih prebio bar 2000 lesinara. Kad me uhapse, onda bi u istraznom zatvoru na ogledalu precrtao plan zatvora sa tetovaze koju sam istetovirao prije utakmice, pobjegao i dosao vama dvojici na vrata opaliti po sljagu jer on pise gluposti, a ti se ko klen hvatas na to!

NO PYRO NO PARTY
Kao prvo pravo mi je krivo sto je utakmica prekinuta imam utisak da bi im zabili bar dva jos, slaninari su pokazali nemoc ekipe borca ulijetanjem u teren, da se razumijemo nije neka hrabrost dotrcati do druge tribine i gadjati kamenjem, u prvih pola sata smo pokazali kako se igra i jednostavno bili bolji, sto je navijacima zvezde i partizana bilo jasno zatim je uslijedilo ulijetanje.Malo se toga moze uopste napisati o sportu i igri jer je bilo samo 30 minuta Zeljine dominacije.Nadam se iskrenoj kazni za borac i par utakmice bez navijaca zvezde i partizana.Isto tako se radujem uzvratnoj utakmici u Sarajevu.Savaka cast igracima na svemu a pogotovo nasem Brki i naravno ocekujem tri boda koja toliko i ne znace vise koliko to da smo pokazli da nismo bilo ko istini za volju igramo sa vasarkim ekipama kao sto je borac i njima je ovo normalno i svakodnevnica.Adilovicu halal ti sve od mene do kraja sezone taman se ispromasivao ko niko do sad.
Neutralnoj gospodi sa BH TV se naserem usta i dobro natrpam nogom da sve stane.
Daboga se ruke osusila svakome ko bude pljeskao bilo kojoj drugoj ekipi na Grbavci sto je bio sklucaj protiv govana kada su pobjedili na nasem stadionu.
Iz ovoga treba izvuci pouku, maximalna podrska u svakoj tekmi i jos jace.SIPU GA SIPOVAC
VOLIM TE ZELJO!!!
Neutralnoj gospodi sa BH TV se naserem usta i dobro natrpam nogom da sve stane.
Daboga se ruke osusila svakome ko bude pljeskao bilo kojoj drugoj ekipi na Grbavci sto je bio sklucaj protiv govana kada su pobjedili na nasem stadionu.
Iz ovoga treba izvuci pouku, maximalna podrska u svakoj tekmi i jos jace.SIPU GA SIPOVAC

VOLIM TE ZELJO!!!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 25 sep 2011, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Tvoj problem sto ne mozes!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ne mogu tih prica nikako
I na kraju krajeva, palis se bezze. Ocigledno ne kontas ili volis da citiras ljude.
Nije toliko lose i sve da sam ozbiljno mislio pokrenuti pricu o tituli. Puno bolje pricati o tome nego naglabati hocemo li i kada dobiti veceras 100% sigurna tri boda!
ZIVIO!
Šta se palite na ove jeftine i djecije provokacije Aguera, Blazinga i ostalih smogovaca....vi gori od njih dok se primate na to.
Što se tice utakmice , sve se vidjelo...cim je Željo poveo pocelo je sranje
malo su preofirni leševi ali su se zayebali u procjeni.
Ovako ce biti brutalno kažnjeni, što novcano, što bodovno, što suspenzija stadiona itd.
Što se tice utakmice , sve se vidjelo...cim je Željo poveo pocelo je sranje

Ovako ce biti brutalno kažnjeni, što novcano, što bodovno, što suspenzija stadiona itd.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma i vrijeme je da malo popričamo o samoj utakmici, iako smo odigrali samo trećinu iste, drago mi je što su svi igrači pa i trenrer Borca drobili praznu slamu, govorili su da su bolji, kao će nas pobjediti itd, a Osim je to mudro iskoristio, primjenio je taktiku iz šampionske generacije i ubacivanje Jamaka i Svrake iz drugog plana, što je iz trećeg pokušaja rezultiralo golom, a pretdhno smo imali korner i dobru priliku Zebe (da je kojim slučajem bio umjesto Zebe Adilović, znamo kakve bi bile reakcije, zato mi je drago što se sav trud Adiloviću vratio našoj presudnoj utakmici ove polusezone). Igra u odbrani je bila odlična, iznenadili su me i Čolić i Kvesić koji su odlično zatvarali krila Borca, isto tako smo zatvorili i Krunića, imam osjećaj da bi ova utakmica završila isto kao ona u Zenici i finalu Kupa.
Vidi se da imamo dobar tim, našim igračima je samo potrebna dobra motivacija i pravi izazov da pokažu koliko smo jaki i dobri.
Drago mi je što smo ušutkali banjalučane i da smo ih konačno pobjedili u Banja Luci, valjda će shvatiti da nisu tako dobri za kakve se smatraju.
Gušo i dalje nije primio gol.
Vidi se da imamo dobar tim, našim igračima je samo potrebna dobra motivacija i pravi izazov da pokažu koliko smo jaki i dobri.
Drago mi je što smo ušutkali banjalučane i da smo ih konačno pobjedili u Banja Luci, valjda će shvatiti da nisu tako dobri za kakve se smatraju.
Gušo i dalje nije primio gol.

Ž '21!
Dugo ne pratim ovaj forum. Zbog cega? Zbog velikog broja klinaca koji kao po nekoj komandi u nekom totalnom transu vole da pljuju po svemu onome sto je uradjeno u posljednjih par godina u voljenom klubu.
J-e-b-o Borac, j-eb-o Banja Luku! Ne zelim da se osvrcem na tu vrstu nacionalizma i malogradjanstva!
Ono sto je bitno je da smo pokazali da smo dobra ekipa koja se moze nadigravati sa svakim timom u ligi (kuci ili na strani) i da na kraju mozemo izaci i kao pobjednici!!!
Jedva cekam da cujem iste te pljuvace nakon nekoliko narednih kola, kada napokon i mi imamo ekipe za protivnike kao sto su Kozara ili Gosk!
Volim te Zeljo!!
J-e-b-o Borac, j-eb-o Banja Luku! Ne zelim da se osvrcem na tu vrstu nacionalizma i malogradjanstva!
Ono sto je bitno je da smo pokazali da smo dobra ekipa koja se moze nadigravati sa svakim timom u ligi (kuci ili na strani) i da na kraju mozemo izaci i kao pobjednici!!!
Jedva cekam da cujem iste te pljuvace nakon nekoliko narednih kola, kada napokon i mi imamo ekipe za protivnike kao sto su Kozara ili Gosk!
Volim te Zeljo!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne volim brku , ali svaka mu dala za ovaj potez. Objasnio je neke stvari . 

Zanimljivo kako mnogi pitari pocinju svoje komentare sa "ne volim brku" ?!HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne volim brku , ali svaka mu dala za ovaj potez. Objasnio je neke stvari .
Mislim, nisam iznenadjen ali mi upalo u oko.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ima i onih koji ga mrze! 

Ž '21!
Nije ni meni onako neotesan drag ali svaka cast na nocasnjom potezu i odlucnoscu. Cuj trebali nastavit. Pustis budale da napadnu protivnicku ekipu i onda hajd nastavi. Ja ti puknem samar, izvini pa hajd dalje. Neka je Zeljo istrajo tako i treba - nek igraju oni primitivci s tribina. pozzSamoZeljo je napisao/la:Zanimljivo kako mnogi pitari pocinju svoje komentare sa "ne volim brku" ?!HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne volim brku , ali svaka mu dala za ovaj potez. Objasnio je neke stvari .
Mislim, nisam iznenadjen ali mi upalo u oko.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 37 gostiju.