Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Asistencija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovu Romu tačno treba zakonom zabraniti da se gleda.To je toliko sterilan,nezanimljiv,dosadan fudbal da teško u bilo kojoj ligi može imati konkurenciju.Tačno čovjeku omrzne fudbal i da nema Džeke pitaj boga da li bi je ikad pogledao...Džeksonu bi bilo bolje da dok još ima kuveta u sebi bilo gdje nego još sezonu dvije u ovom odronu
- Bazinga12345
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
GOL GOL GOL
2:0

Nije ni proslavio sto znaci.Vozdra Roma vozdra Rim u Sarajevu poskupio plin.
Drži ih u igri za LP, mada šanse su im dosta dosta male.
Inače ove sezone 14 golova i 11 asistencija u svim takmičenjima, da li mu je ovo prvi "double-double" u karijeri?
Inače ove sezone 14 golova i 11 asistencija u svim takmičenjima, da li mu je ovo prvi "double-double" u karijeri?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vjerovatno ne u karijeri ima 111 asistencija sa klubom,jos 20 sa repkom,sveukupno 131.Stavise mozda jedan od najboljih asistenata 21.vijekaRaonffa je napisao/la:Drži ih u igri za LP, mada šanse su im dosta dosta male.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovaj komentator na Areni sport kod prvog gola Rome ni jednom nije spomenuo Džeku i majstorsku asistenciju, tačno bih ga macolom u koljeno! Koji idiotizam.
Nije, imao je 29-12 pretprošle sezoneRaonffa je napisao/la:Drži ih u igri za LP, mada šanse su im dosta dosta male.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- kontrasviju
- Kontakt:
Ovo je Edinu čak 5 sezona sa "double-double" učinkom, što je za jednog klasičnog napadača i više nego odlično.
Znači u ovoj 14g i 12a(za sada),a uradio je još to i u sezoni 16/17(39g,15a), 13/14(26g,16a), 09/10(29g,13a), 08/09(36g,12a).
Klasa.
Znači u ovoj 14g i 12a(za sada),a uradio je još to i u sezoni 16/17(39g,15a), 13/14(26g,16a), 09/10(29g,13a), 08/09(36g,12a).
Klasa.
1921
Rekao je nakon par minuta da je zaboravio reći da je Džeko uputio odličan pas prema Florenzijutoolyo je napisao/la:Ovaj komentator na Areni sport kod prvog gola Rome ni jednom nije spomenuo Džeku i majstorsku asistenciju, tačno bih ga macolom u koljeno! Koji idiotizam.

nije spomenuo odmah jer je ocito bio fasciniran reakcijom florenzia...nakon minut vremena je skontao da je to propustio i rekao je da ne smije da se zaboravi edinova asistencija.toolyo je napisao/la:Ovaj komentator na Areni sport kod prvog gola Rome ni jednom nije spomenuo Džeku i majstorsku asistenciju, tačno bih ga macolom u koljeno! Koji idiotizam.
korektni su momci na arenama kad je dzeko u pitanju, osim kada je onaj levat, gost komentator, tu uz ligu sampiona.
trpaj
Nemoj tako za Bobeta Pavkovića, ja se sjećam kada je Roma izbacila Šahtara prošle sezone i poslije emisije ga pita onaj voditelj kao "dokle može Roma ove godine u LP?" a Bobe govori "Imaju vrhunskog golmana Alisona i vrhunskog golgetera Džeku, dakle mogu daleko".babino je napisao/la:nije spomenuo odmah jer je ocito bio fasciniran reakcijom florenzia...nakon minut vremena je skontao da je to propustio i rekao je da ne smije da se zaboravi edinova asistencija.toolyo je napisao/la:Ovaj komentator na Areni sport kod prvog gola Rome ni jednom nije spomenuo Džeku i majstorsku asistenciju, tačno bih ga macolom u koljeno! Koji idiotizam.
korektni su momci na arenama kad je dzeko u pitanju, osim kada je onaj levat, gost komentator, tu uz ligu sampiona.
kad prodje 10 godina

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kose su nam osijedile, a srca nam mlada...ItsRamiz je napisao/la:
kad prodje 10 godina
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
...................Dzeko...................
Perisic........Radja........Dybala
I sto je najbitnije, Handanovic...od Olsena sam osip dobijao.
Perisic........Radja........Dybala

I sto je najbitnije, Handanovic...od Olsena sam osip dobijao.
Dybala na toj poziciji znaci propast.
nema ni od radje nista na toj poziciji:-)