to je samo tvoja zelja!koja se na tvoju zalost nece ispunit!soba 39 je napisao/la:Trebalo je ispraznit stadion i nastaviti utakmicu.Ovako,3:0 za Borac i drakonska kazna za isti

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
to je samo tvoja zelja!koja se na tvoju zalost nece ispunit!soba 39 je napisao/la:Trebalo je ispraznit stadion i nastaviti utakmicu.Ovako,3:0 za Borac i drakonska kazna za isti
Pa ako si ikad gledao slične situacije,prazni se ili dio tribine ili kompletan stadion i utakmica se nastavlja.Nema čekanja,mobilnih telefona,razvlačenja...nick je napisao/la:poslije sat vremena nastavit utakmicusoba 39 je napisao/la:Trebalo je ispraznit stadion i nastaviti utakmicu.Ovako,3:0 za Borac i drakonska kazna za isti
poslije sat vremena se i grah ohladi a ne igracisoba 39 je napisao/la:Pa ako si ikad gledao slične situacije,prazni se ili dio tribine ili kompletan stadion i utakmica se nastavlja.Nema čekanja,mobilnih telefona,razvlačenja...nick je napisao/la:poslije sat vremena nastavit utakmicusoba 39 je napisao/la:Trebalo je ispraznit stadion i nastaviti utakmicu.Ovako,3:0 za Borac i drakonska kazna za isti
Aco budi blag prema nama, ne salji nas u Banovice neka se raja ispuca za veceras.aleksandar_veliki je napisao/la: Nista, samo da obradujem navijace Zelje koji jos imaju dileme. 3:0 je za Plave, sudija je napisao u zapisniku da se utakmica prekinula zbog ulaska navijaca Borca, te zbog nacionalistickog divljana, te da ni nakon sat vremena nije bilo uslova za nastavak iste. Znate da Aca ima uvijek izvore iz prve ruke.
ne znam sta se ovim anonimusom raspravljate...vue vu fransoa..zahte la vi bueon sa vi?soba 39 je napisao/la:Pa ako si ikad gledao slične situacije,prazni se ili dio tribine ili kompletan stadion i utakmica se nastavlja.Nema čekanja,mobilnih telefona,razvlačenja...nick je napisao/la:poslije sat vremena nastavit utakmicusoba 39 je napisao/la:Trebalo je ispraznit stadion i nastaviti utakmicu.Ovako,3:0 za Borac i drakonska kazna za isti
ocito ti nemas blageveze sa pravilimasoba 39 je napisao/la:takva su pravila,jbgaDANDY je napisao/la:aJD BA MALO **** U TROSKOKU.............soba 39 je napisao/la:Trebalo je ispraznit stadion i nastaviti utakmicu.Ovako,3:0 za Borac i drakonska kazna za isti
Ovo se u Sarajevu nebi moglo ni dogoditi.Nekazem da se nebi pokusalo i to bi bilo to.Policija ovdje puno bolje radi svoj dio posta.Ono veceras je cisti amaterizam od obezbjedjenja.Elegant je napisao/la:Mislim da bi trebalo zabranit putovanje Lesevima na Grbaviciu kada se bude igrala utakmica, cisto da ne bude problema.
trebao je amar nastaviti tekmu čisto zbog gol razlike,ovako če biti 0-3 a da je nastavio možda bih bilo 0-5.Znao sam ja da neće na dobro ćim je adilović zabio,hoće li mu biti priznat gol ako bude 0-3.KB-TM87 je napisao/la:0-3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.