FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shkembe990
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shkembe990 » 24 sep 2011, 23:13

soba 39 je napisao/la:Trebalo je ispraznit stadion i nastaviti utakmicu.Ovako,3:0 za Borac i drakonska kazna za isti :(
to je samo tvoja zelja!koja se na tvoju zalost nece ispunit! :D

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 24 sep 2011, 23:13

nick je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:Trebalo je ispraznit stadion i nastaviti utakmicu.Ovako,3:0 za Borac i drakonska kazna za isti :(
poslije sat vremena nastavit utakmicu :mrgreen:
Pa ako si ikad gledao slične situacije,prazni se ili dio tribine ili kompletan stadion i utakmica se nastavlja.Nema čekanja,mobilnih telefona,razvlačenja...
"Indija,Pakistan..."

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 sep 2011, 23:14

soba 39 je napisao/la:
nick je napisao/la:
Pa ako si ikad gledao slične situacije,prazni se ili dio tribine ili kompletan stadion i utakmica se nastavlja.Nema čekanja,mobilnih telefona,razvlačenja...
poslije sat vremena se i grah ohladi a ne igraci :mrgreen: nije 5 minuta prekinuta nego sat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 sep 2011, 23:15

aleksandar_veliki je napisao/la: Nista, samo da obradujem navijace Zelje koji jos imaju dileme. 3:0 je za Plave, sudija je napisao u zapisniku da se utakmica prekinula zbog ulaska navijaca Borca, te zbog nacionalistickog divljana, te da ni nakon sat vremena nije bilo uslova za nastavak iste. Znate da Aca ima uvijek izvore iz prve ruke.
Aco budi blag prema nama, ne salji nas u Banovice neka se raja ispuca za veceras.

P.S. 3:0 za Zelju bez sumnje !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 24 sep 2011, 23:15

soba 39 je napisao/la:
nick je napisao/la:
ne znam sta se ovim anonimusom raspravljate...vue vu fransoa..zahte la vi bueon sa vi?
pa-pa
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 sep 2011, 23:15

soba 39 je napisao/la:
DANDY je napisao/la:
aJD BA MALO **** U TROSKOKU.............
takva su pravila,jbga
ocito ti nemas blageveze sa pravilima

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 sep 2011, 23:15

0-3 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 sep 2011, 23:15

ovo je 0-3 jasno ko dan.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 24 sep 2011, 23:16

Pazite, ista stvar se Borcu i prije desavala. Nije prvi put. Dakle visestruki povratnici cinjenju "krivicnih djela".. :lol: Jedva cekam sta ce Ljubojevic reci, i kakva ce biti kazna na koncu. :mrgreen: :mrgreen:
Banjaluka kultura folovi.. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 sep 2011, 23:16

Bolje Del Trotter priča francuski od tebe :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Boga mi Aco je za muštuluka, treba ga jednom počastiti na treningu ono ljudski :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 24 sep 2011, 23:17

Do kada će se znati kome su bodovi pripali ?

OVO JE DALEKO OD SPORTA !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 sep 2011, 23:27

" onclick="window.open(this.href);return false; malo belaja

Mislim da bi se najkasnije u roku od 2-3 sedmice trebalo znati odluka o bodovima i novcanoj kazni za Borac.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 sep 2011, 23:29

Ma kakve 2-3 sedmice, to se rješava već sljedeće sedmice, mislim sve je ovdje kristalno jasno...

Ali tačno ostaje velika žal za prosutim bodovima protiv Širokog i Zrinjskog, sa 3 boda iz dva meča bi sad bili prvi na tabeli, a ovako kasamo za Širokim 5 bodova koji ima lagan raspored do kraja kao i mi...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 sep 2011, 23:30

Mislim da bi trebalo zabranit putovanje Lesevima na Grbaviciu kada se bude igrala utakmica, cisto da ne bude problema.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 sep 2011, 23:31

cestitke na zasluzenoj pobjedi od 3 0....nek ste zajebali seronje .. :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 24 sep 2011, 23:32

Elegant je napisao/la:Mislim da bi trebalo zabranit putovanje Lesevima na Grbaviciu kada se bude igrala utakmica, cisto da ne bude problema.
Ovo se u Sarajevu nebi moglo ni dogoditi.Nekazem da se nebi pokusalo i to bi bilo to.Policija ovdje puno bolje radi svoj dio posta.Ono veceras je cisti amaterizam od obezbjedjenja.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 24 sep 2011, 23:34

Ja doista ne znam što ste vi gledali, ali tribina u Banja Luci nije bila ispražnjena niti sat vremena nakon objave da mora biti ispražnjena. Nitko nije radio na pražnjenu tribine, nego su simpatizeri Kosova, pardon Borca, krenuli da izlaze u trenutku kada je oficijalni spiker objavio službenu odluku o pražnjenju tribina. Očito da je postojala dobra volja predstavnika Željezničara da se isprazni i tribina sa Manijacima, mada za to nije bilo potrebe, no večeras je sigurnost bila na prvom mjestu, pa bi to bilo dosta teže sa Leševima na cesti (dakle, da Manijaci krenu poslije tekme). Ni sat vremena nakon, dakle kada je službena osoba iz Borca razgovarala sa Kristićem, sigurnosne službe/policija, nisu krenule da isprazne tribinu. Na njoj je ostalo možda stotinjak osoba i "kornjače" su samo stajale na stazi. Dakle, istočna tribina nije uopće bila ispražnjena u trenutku kada je Kristić saopćio odluku sudca.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 sep 2011, 23:41

Derbi susret 8. kola Premijer lige BiH između Borca i Željezničara prekinut je u 32. minuti nakon što su banjalučki huligani koji sebe nazivaju navijačima Borca utrčali na teren, te bakljama i kamenjem napali navijače sarajevske momčadi.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:

"Mi se u Banja Luci uvijek osjećamo ugodno, to je jedan lijepi bosanskohercegovački grad u koji uvijek rado dolazimo. Međutim, ovo večeras je za svaku osudu. Željezničar kao klub nije zaslužio ovakav doček od 'navijača' Borca", za SportSport.ba govori team menadžer Plavih, Rusmir Cviko.

"U Banja Luku smo došli odigrati jednu lijepu utakmicu. Sve je počelo onako kako smo i zamislili. Poveli smo, bolje smo stajali na terenu, a onda prekid. Sve ste vidjeli, nemam vam potrebe ništa govoriti", dodao je Cviko, a na priče koje se već pomalo plasiraju iz Banja Luke i koje govore da su se stekli uslovi za igru Cviko govori:

"Kakvi uslovi? Niti nakon sat vremena nije bilo nikakvih uslova za igru, pa nigdje nije bilo ni osiguranja ni policije. Sve je ovdje jasno kao dan, samo sam pomalo tužan što se zaboravlja kako su igrači Borca dočekani na Grbavici. Osvojili su Kup na našem terenu, igrače Borca je 15.000 ljudi ispratilo sa stadiona aplauzom. Zatim na Grbavici proslavljaju titulu, pa opet budu ispračeni aplauzom, a nama se ovo dešava. Međutim, ne želim upirati prstom ni u koga, samo ću ponoviti da mi volimo doći u Banja Luku, i da se uvijek tu dobro osjećamo".

Cviko potom osvrnuo i na izjave direktora Borca Radmila Šipovca, koji je sarajevske plave nazvao "kukavicama"?!

"Možda smo trebali ostati i ratovati na terenu? Možda je on (Radmilo Šipovac op.a.) trebao pojačati obezbjeđenje utakmice sa 20 ili 30 policajaca više. Kada u pitanje dođe sigurnost igrača i stručnog štaba priče nema. Da je to rekao Darko Ljubojević, možda bih i reagovao nekako, jer je Darko čovjek iz fudbala, kao i ja, ali Šipovac je samo prolaznik u fudbalu, tako da to ne treba nešto posebno komentarisati", dodao je Cviko.
NO PYRO NO PARTY

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 sep 2011, 23:43

Znate sta je najzalosnije ovdje? Sto je Adilovic napokon zabijo a nece mu se vazit jer ce biti 0-3 za nas hahaha! :D :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 24 sep 2011, 23:43

KB-TM87 je napisao/la:0-3 8-)
trebao je amar nastaviti tekmu čisto zbog gol razlike,ovako če biti 0-3 a da je nastavio možda bih bilo 0-5.Znao sam ja da neće na dobro ćim je adilović zabio,hoće li mu biti priznat gol ako bude 0-3. :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.