Malo da se pohvalim svojom limuzinom

Danas sredjena

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hoces na more sa njom ??Buducnost je napisao/la:
Malo da se pohvalim svojom limuzinom
Danas sredjena
Ja mislim da si ti neki besposlicar teški. Izadji covjece malo na zrak, prošetaj do grada,mani se kompjutera i FK Sarajeva, samo komplekse jače sebi stvaraš..Grokok je napisao/la:Ja mislim da su svi protiv vas. Savez vam ne da da osvojite titulu.
Do neki dan niko nije isao na gostovanja, po 50 momaka islo, sad fol svi hoce da idu, zakon im ne moze nista i to.
Ma svima je najteže palo zbog Zenice. Ze je najbolje gostovanje. Uvijek odlična atmosfera, nerijetko dobra utakmica, uslovi na gostujućoj tribini najbolji u državi...KenoRob je napisao/la:opet se moze doci pogledat utakmica ko god hoce bez obiljezja itd...u najgorem slucaju bice tekma i na TVu. znam da je gust putovat navijat ali eto tako je
Grokok je napisao/la:@MARON
Ako nemas sta pametno napisati, nemoj nikako majke ti. Pisem vezano za temu i zabranu koja je na snazi.
Nemoj da lijepim slike s gostovanja ove polusezone nema ni 50 -100 momaka sto idu svaku tekmu. Ovi sto fol placu po forumu nisu vidjela gostovanja ocima.
Vjeruj legendo, da smo mi odradili gostovanje u Zenici i na derbiju niko se ne bi bunio oko ove odluke, koliko god ona bila "gruba" prema navijačima ona je najlogičnija u vremenu u kojem se nalazimo, samo što mi to ne želimo priznati.Grokok je napisao/la:@MARON
Ako nemas sta pametno napisati, nemoj nikako majke ti. Pisem vezano za temu i zabranu koja je na snazi.
Nemoj da lijepim slike s gostovanja ove polusezone nema ni 50 -100 momaka sto idu svaku tekmu. Ovi sto fol placu po forumu nisu vidjela gostovanja ocima.
Ti il' ne zivis u Sarajevu il' ne izlazis iz kuce, i sam znas koliko ova promjena u upravi i dolazak dobrih igraca uticu na navijace FKS, tih 50-100 ce ici uvijek, al' sada i pored njih bi bilo dosta više "manje redovnih" navijaca koji su se "probudili" nakon ovih promjena u FKS, dodaj još tome da nam idu gostovanja na kojima tradicionalno imamo veliki broj navijaca(Zenica, Travnik, Grbavica, BL...) pa sam skontaj kako utice ova odluka na nase navijace...Grokok je napisao/la:@MARON
Ma na derbi će se doći kao i uvijek. Nema tu nekih zabrana. Ali je logičan slijed da se zabrani zbg situacije kakva jeste.hilmo je napisao/la:Vjeruj legendo, da smo mi odradili gostovanje u Zenici i na derbiju niko se ne bi bunio oko ove odluke, koliko god ona bila "gruba" prema navijačima ona je najlogičnija u vremenu u kojem se nalazimo, samo što mi to ne želimo priznati.Grokok je napisao/la:@MARON
U Zenici nas uvijek bude najviše, a derbi ne treba komentarisati.
Čuj Hadžija u Žepču![]()
Dzaba, rade sto im stranke narede.rammstein je napisao/la:na prtestima 100 ljudi, penzionera... ito u SARAJEVU i oni neke zabrane pucaju
FUJ!
Stranacka drzava, uvijek bili i ostali...Sarajlijc@ je napisao/la:Dzaba, rade sto im stranke narede.rammstein je napisao/la:na prtestima 100 ljudi, penzionera... ito u SARAJEVU i oni neke zabrane pucaju
FUJ!
Samo nek' ne puca i dobro je nama.rammstein je napisao/la:na prtestima 100 ljudi, penzionera... ito u SARAJEVU i oni neke zabrane pucaju
FUJ!
Upravu si ti prijatelju, ali jbg, vise je ocigledno da grupa LESINARA nija navijacka vec POLITICKA skupina.Sabinho je napisao/la:DzoleZeljo druze svaka grupa ima izrode, cinjenica je da ih Borac ima previse ali sve je to tu negdje. Odgoj se nosi iz kuce, medjutim nasa omladina iz iste nosi nesto sasvim drugo.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, badboy, Bejker, Beli98, boki86, bordobijeli, Dadox, delko, Djulboni, Fouzi1, Galantni, Grk1234, JackW, ledesma, maho_sa, maroon46, mercurial, MokraKifla, muhamedhulk, Napapijri, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Pitaristok, Posejdon, Proximic, r3m1, riki46, ristagrad, Sanchez87hz, SilaMoc1946, stokastoka23, tajsamja, THEC, TribuneEst i 331 gost.