FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 27 feb 2016, 22:09

Haurdić, realno, danas nije pokazao ništa. I stvarno ne znam zašto dobija onoliku minutažu, ničim zasluženo.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 27 feb 2016, 22:10

tuzlak1987 je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:Ma citam na opstoj PL temi kako nije teren valjao... Nije valjao, bolje receno nije bio neki evropski, ali kisa je padala par dana prije, a i u citavoj ligi ti je ovakav teren ako ne i bolji od prosjeka ili bar prosjek. Nije to toliko poremetilo tok utakmice, pa nije bio Zvornicki cokolino, opusteno ;) I da osvojite titulu, kad vec mi ne mozemo :)
Vama sretno u borbi za 10. mjesto do kraja. Ime ste u okvirima Bosne tako da je steta da bude liga bez Borca kad je vec i bez Veleza..
Zahvaljujem :salut:
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 27 feb 2016, 22:15

tzmalisa je napisao/la:
tzmalisa je napisao/la:zna li neko kako ide ona pjesma od borca sto su spominjali nesto sarajevo, nesto ''stidite se, sramite se'' na taj fazon? i sta su pjevali za slobodu ?
sve mi je nekako jasno, dok sam bio pratio utakmicu, ali kad su nasi zagrmili ''je#bem borac i banja luku'' naprosto sam se komirao. hahaah
Mislim da su im nasi nesto pjevali za Zvezud i Partizan ali nisam siguran.. Pa da su ovi odgovorili nesto vezano za Vojvodinu :)
da mi je znati o cemu se pjevalo, nisam mogao nikako da skontam...
Sarajevo, Sarajevo ti smrdljivi grade, srusicete, spalicete Borceve brigade. (najava gostovanja u Sarajevu sljedece kolo protiv Olimpika)
Fukare: *** Borac i Banja Luku.
Lesinari: Jedem luka i slanine, navijac sam Vojvodine. ( mislim da nije odgovarano Fukarama nego se potrefilo da se skandira u tom momentu) .
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 27 feb 2016, 22:16

Ja sam prošle sedmice napiso ovdje da mi miriše na remi, ali sam to više očekivao u smislu domaćinskog suđenja i recimo grubih domaćina. Ali ništa od toga, naprotiv.Pre... nekako, ne mogu nać izraz, bezveze nismo pobijedili. Samo malo više tempa u napadu , više ideje kod ovih par prekida i mogli smo. Ahmetović - ta stativa da je bila go reko bi - to je to tako treba .Al bar još dva tri takva šuta da su bila ...

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 27 feb 2016, 22:18

kadtrebaglasan je napisao/la:Nije da odgovaram na ovo , ali proanilazirali smo sve zadnjih pedeset postova i teren nema veze sa ovom mlitavom predstavom. Kad se moglo u Zvorniku dat dva komada, moglo je i ovde. Ali... Gubio se onaj Haurdić ko tele, i povlačio za sobom cijelu liniju, tri naša mu moraju prići da se oslobodi lopte,ako je se i dokopa. Efendić svaki centaršut lijep na oko ali moraš nekad čojka pogodit u glavu, naročito ako je onakva gužva.Enigma što Veseli izađe me još muči . Nadam se da nije povreda nego rijetka Musemićeva taktička greška. Naročito jer smo zadnjih desetak minuta igrali sa dva špica :hmmmmm:
Polahko ba zato ovo i jeste BiH PL. Ne mozemo podcjenjivati Banja Luku nikako u ovoj sada situaciji jer su se lagano stabilizovali. Oni ce ovo proljece uzimati bodove, a Drina je proslu jesen gubila od svih redom, nisu imali plate, nisu imali kvalitetan trening, mijenjali su trenere i onda se nam tu poklopilo..

Upisujete bodove rano, kao i ostali rivali, a svi ce kiksati. Mi cemo da uzmemo bodove protiv Vojvode u Travniku i protiv Viteza morati preznojiti se. A nasi navijaci tu vec upisuju tri boda..[/qp

Naaajjjjpametniji post. ! :clap:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 feb 2016, 22:23

Ma sad kontam neka potpisu taj reprogram, ako slucajno bude jos neki investitor to bi bilo odlicno.
I onda necemo imati brige za buducnost, ove igre i igrice u sampionatu i kupu bi nam postale svakodnevnost, a ne samo bljesak jedne sezone..

Ima stvari bitnijih od jednog remija, eto vidite Husref se i zali na nase uvjete. Mi nemamo kampa za treniranje, a niti travnjak nam nije dobar. To i Kostic sam kaze, nakon sto su se vratili iz Antalije kao da su doslo u neku Africku zemlju da treniraju.

Reprogram, investitor, kamp, reflektori, travnjak, zapad, krov.. Milion bitnijih stvari ima koje se moraju srediti kako bi se imala konstanta.
Ne igramo samo ovu sezonu vec i naredne, ona je vec uspjesna po meni s obzirom na sve probleme i ovaj bod iz Banja Luke je dobar.

Od sutra vec Husref razmislja o Radniku, nakon toga Sarajevo. Tu bi se moglo vec prelomiti i vidjeti cemo na cemu smo.. Ali i ako ne bude kako ocekujemo opet je to najmanji problem jer sezona ce biti ovakvih ako uprava sredi ove vece probleme.

I oko ovog remija, neki velikani za 30-40 utakmica odu u goste slabijim ekipama. Juve izgubi, Barca izgubi u prvenstvu. Mi imamo samo dva poraza tijesna i konstanta u uzimanju bodova postoji. Samo se skupiti protiv Radnika i Sarajeva na Tusnju i nositi igrace do novih pozitivnih rezultata..

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 27 feb 2016, 22:27

@tristan
zasto se spominje vojvodina, ako mozes da objasnis? hvala unaprijed

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 27 feb 2016, 22:29

Ma kakvo upisivanje bodova unaprijed, to je budalaštinja . I fakat , eto ,vidi danas i Viteza i Travnika , nema labavo. Vitez nas je još jesenas izmrcvario kod kuće, jedva ih kutarisasmo.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 27 feb 2016, 22:31

Bit ce zafrkano do kraja..tesko ce svima biti u BL...samo lagano i tekma po tekma...

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 27 feb 2016, 22:35

tzmalisa je napisao/la:@tristan
Lesinari su u bratskim odnosima sa Firmom (navijacima Vojvodine). Mislio sam da je opstepoznatno. :)
P.S. Izvinjavam se sto pisem na vasoj temi.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 27 feb 2016, 22:36

tuzlak1987 je napisao/la:Ma sad kontam neka potpisu taj reprogram, ako slucajno bude jos neki investitor to bi bilo odlicno.
I onda necemo imati brige za buducnost, ove igre i igrice u sampionatu i kupu bi nam postale svakodnevnost, a ne samo bljesak jedne sezone..

Ima stvari bitnijih od jednog remija, eto vidite Husref se i zali na nase uvjete. Mi nemamo kampa za treniranje, a niti travnjak nam nije dobar. To i Kostic sam kaze, nakon sto su se vratili iz Antalije kao da su doslo u neku Africku zemlju da treniraju.

Reprogram, investitor, kamp, reflektori, travnjak, zapad, krov.. Milion bitnijih stvari ima koje se moraju srediti kako bi se imala konstanta.
Ne igramo samo ovu sezonu vec i naredne, ona je vec uspjesna po meni s obzirom na sve probleme i ovaj bod iz Banja Luke je dobar.

Od sutra vec Husref razmislja o Radniku, nakon toga Sarajevo. Tu bi se moglo vec prelomiti i vidjeti cemo na cemu smo.. Ali i ako ne bude kako ocekujemo opet je to najmanji problem jer sezona ce biti ovakvih ako uprava sredi ove vece probleme.

I oko ovog remija, neki velikani za 30-40 utakmica odu u goste slabijim ekipama. Juve izgubi, Barca izgubi u prvenstvu. Mi imamo samo dva poraza tijesna i konstanta u uzimanju bodova postoji. Samo se skupiti protiv Radnika i Sarajeva na Tusnju i nositi igrace do novih pozitivnih rezultata..
Nadam se da kad na red dođe stadion da se pravi i popravlja, da će se neko sjetit i terena . Ybeš grijane tribine ako si ih sagradio oko ledine.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 27 feb 2016, 22:37

Tristan je napisao/la:
Lesinari su u bratskim odnosima sa Firmom (navijacima Vojvodine). Mislio sam da je opstepoznatno. :)
ma sumnjam da ce ti ko uzet za zub, ipak si dao kako treba odgovor na postavljeno pitanje. hvala, lijep pozdrav i sretno sa daljnjim takmicenjem : :)

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 27 feb 2016, 22:43

Ponekad mi se cini,da smo se malo umislili.Cuuj tereni.Pa i ostali,imaju iste uslove.Gledate li Hrvarske terene.
Ja miskim da 90% nasih igraca je ovakve prilreme moglo samo sanjatia ,a sad kao da ne znamo gdje se igra.
Ono sto zelim reci jos,je da ako pratite desavanja u ostalim klubovima,ljudi su se pojacali,pripreme dobro vecina odradila,jos ako se doda da je drugi dio sezone,onda nece nikome biti lako.
Boga molimo za zdravlje nasih igraca,i nista vise!

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 27 feb 2016, 22:47

tzmalisa je napisao/la:
Tristan je napisao/la:
ma sumnjam da ce ti ko uzet za zub, ipak si dao kako treba odgovor na postavljeno pitanje. hvala, lijep pozdrav i sretno sa daljnjim takmicenjem : :)
Takodje, sve najbolje.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 feb 2016, 22:53

PiromanBL je napisao/la:Ma citam na opstoj PL temi kako nije teren valjao... Nije valjao, bolje receno nije bio neki evropski, ali kisa je padala par dana prije, a i u citavoj ligi ti je ovakav teren ako ne i bolji od prosjeka ili bar prosjek. Nije to toliko poremetilo tok utakmice, pa nije bio Zvornicki cokolino, opusteno ;) I da osvojite titulu, kad vec mi ne mozemo :)
I vas trener je izjavio da je teren bio los i da ni vi niste uspostavili neku pas igru koju ste zeljeli, a i primjetilo da je teren dosta neravan i lopta je non stop skakutala.

Sto se tice utakmice, cini mi se da ni jedni ni drugi nisu zeljeli mnogo riskirati, Borac je dosta vise pustao Slobodu da igra prema naprijed i ocekivao da ce se nasi vise otvoriti i iz greske preko kontre nas ugroziti, a nasi opet su dosta rezervisano i blago isli prema naprijed, i dosta neprecizno i lose radili zavrsni pas prema napadu. Cini mi se da je bod dovoljan i jednim i drugim za pocetak. Borac je se fino pojacao, sigurno ce mnogima biti problem cim se ekipa jos malo uigra.
Jedan grad, jedna ljubav!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 feb 2016, 22:55

joksimovic je napisao/la:Ponekad mi se cini,da smo se malo umislili.Cuuj tereni.Pa i ostali,imaju iste uslove.Gledate li Hrvarske terene.
Ja miskim da 90% nasih igraca je ovakve prilreme moglo samo sanjatia ,a sad kao da ne znamo gdje se igra.
Ono sto zelim reci jos,je da ako pratite desavanja u ostalim klubovima,ljudi su se pojacali,pripreme dobro vecina odradila,jos ako se doda da je drugi dio sezone,onda nece nikome biti lako.
Boga molimo za zdravlje nasih igraca,i nista vise!
Jesmo se umislili ali stoji i to da imamo ekipu koja punu snagu moze pokazati tek na dobrom terenu. Al ne treba se na to vaditi, nisu od juce losi tereni, svima je tako, pomiriti se s tim i gotovo.
Nad tobom sunce najljepše sja

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 27 feb 2016, 22:56

Sad iz bl bilo super malo bolje navijanje s je bilo al at
BRAVO MI :clap:

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 27 feb 2016, 23:04

Lijepo je na tv izgledalo navijanje, svaka čast svima koji su otišli na gostovanje.

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 27 feb 2016, 23:12

Slabo, tanko. To je moj opis ove utakmice. Ne znam zašto se meni čini da mi u gostima igramo da ne izgubimo, pa ako šta napravimo u napadu, hvala Bogu. S takvom igrom ne znam dokle možemo dogurati. U ovoj ligi je sve moguće, ali moramo malo konkretnije igrati u gostima, mada razumijem i taktički plan Husrefa. Teško je u našoj ligi pogotovo u gostima razviti neku igru, tereni loši, nabrijani domaćini,..., i onda primiš neki gol iz kontre (Čelik) i donji si do kraja utakmice.
Sve u svemu, više zadovoljan bodom nego samom igrom. Imao sam osjećaj da smo jače stisli, da bi dali gol, ali otom potom. Treba sad dobiti ovaj Radnik koji će biti još teža utakmica i podrška je potrebna više nego ikad.
Evo stari da ti ja kazem da smo mi takvom igrom titulu osvojili,trener je bio Vlado Jagodic,iskreno volio bi da je i vi uzmete kad vec mi ne mozemo...
A sto se tice danasnje utakmice klasicno krljanje,steta samo ambijenta,dobro navijanje sa obe strane,i htio bi da pohvalim sportsko ponasanje obe ekipe,bilo je dosta klizecih,opasnih startova ali svaki put je uslijedilo izvinjenje,moze se reci da je bila prava muska utakmica,jedino je onaj Krpic sto je usao u drugom malo se seljacki ponasao ali dobro u granicama normale.
Rekao sam i ranije da nama ova utakmica nije presudna,dok za sledecu se moze reci da je ulog mnogo veci,vama puno srece u borbi za titulu,i opet kazem ovakvim igrama se titula uzima ;).

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 feb 2016, 23:24

Lesinarima plavusa iz Specijalne ocitala bukvicu kad smo dolazili ispred stadiona :lol: :lol: oplako sam od smijeha.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.