FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zabrana za gostujuce navijace...ocekivana odluka. puno je negativne energije medju ljudima ovih dana. ja ipak idem u Zenicu..na zapad naravno! podrzajem ovu odluku..jer nam ne trebaju problemi jos i na stadionima!
jesi ti malo oćoravio il si vidio da je na protestima danas bilo stotinjak ljudi ? pa vise je djece na velikom odmorubudzak je napisao/la:zabrana za gostujuce navijace...ocekivana odluka. puno je negativne energije medju ljudima ovih dana. ja ipak idem u Zenicu..na zapad naravno! podrzajem ovu odluku..jer nam ne trebaju problemi jos i na stadionima!
istina brate, ali prije manje od dvije sedmice zenica je gorila..sarajevo,mostar itd. vrijedili li da reskiramo..naravno ne! ko hoce moze ici na tekme..ja sam rezervisao zenicu i travnik do sada,steta za derbi, al sta je tu je!rammstein je napisao/la:jesi ti malo oćoravio il si vidio da je na protestima danas bilo stotinjak ljudi ? pa vise je djece na velikom odmorubudzak je napisao/la:zabrana za gostujuce navijace...ocekivana odluka. puno je negativne energije medju ljudima ovih dana. ja ipak idem u Zenicu..na zapad naravno! podrzajem ovu odluku..jer nam ne trebaju problemi jos i na stadionima!
dvije sedmice je jako puno, a do pocetka prvenstva je jos 12 dana... sto znaci skoro mjesec dana ce proci od toga
meni oovo ipak mirise na neke nečasne rabote
meni oovo ipak mirise na neke nečasne rabote

Svi u Zenicu!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Akademiju ce oblaciti Macron, a prvi tim nakon isteka ugovora sa HAAD-om, odnosno od ljeta.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Uz ono "plasticna" ide i "rekonstruktivna"....Hirurgija naravno.... Meni je "plasticni hirurg" radio operaciju kojom je povezao prekinute tetive! Dakle, "plasticni hirurg" nije tu samo da utegne, ispegla i napumpa sponzoruse silikonom ili botoksom....Dakle, "plasticni hirurg" u fudbalskoj ekipi moze da ima posla.... Lijepo je imati i specijalistu fizijatra uz njega....itd itd......pile87 je napisao/la:Drug ispadas smjesan s ovim i karabegom koljeno Kvesica je radio doktor Nemec inace najveci strucnjak u ovom dijelu evrope.I jos uvojek je pod njegovim nadzorom on tvrdi da uskoro nece imati nikakve posljedice a druga stvar sto kad vas mitomani pisu svakave budalastine na koje se ti primis.aS_Roma je napisao/la:A sta radi Karbaeg u Sarajevo ili recimo reprezentaciji, gleda jel Pjanic ili Dzeko sta silikonsko ugradio jel ?Grokok je napisao/la:Zapitaj se ti kako plastični hirurg, može gledati nalaze koljena i ligamenta. Pa ćemo se ćuti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto mi se po*srase u cejf sa ovom zabranom 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
pitanje stadiona - vidi drugo
Pitanje infrastrukture- pokrenuli projekat koji će ići u ralizaciji, većina klubova zalazala u dostavljanju projekata
pitanje dugova klubova - učestvovali sa klubopvima u dogovorima sa poreskom
pitanje travnjaka - vidi drugo
pitanje omladinskih pogona - to je više do klubova
Pitanje suđenja i PL - suđenje se popravilo
kvalitet PL - proces
broj klubova u PL - pokrenuli pitanje, neki oborili
Pitanje infrastrukture- pokrenuli projekat koji će ići u ralizaciji, većina klubova zalazala u dostavljanju projekata
kvalitet PL - proces
jel kvalitet lige u padu ? JESTEFCS je napisao/la:pitanje stadiona - vidi drugo
kvalitet PL - proces
jesul stadioni osim u Zenici RUGLO? JESU
jel e finansiraju omladinski pogoni iz Saveza koji dobiva veliki novac? NE FINANSIRAJU NITI POMAZU
Jel savez određuje broj klubova? ODREĐUJE
klubvi zakazali? POSTAVI SAVEZ USLOV DA SE SREDE TRAVNJACI I TRIBINE I WC isl. PA KONECE U DRUGU LIGU
rammstein je napisao/la:jel kvalitet lige u padu ? JESTEFCS je napisao/la:pitanje stadiona - vidi drugo
kvalitet PL - proces
jel e finansiraju omladinski pogoni iz Saveza koji dobiva veliki novac? NE FINANSIRAJU NITI POMAZU
klubvi zakazali? POSTAVI SAVEZ USLOV DA SE SREDE TRAVNJACI I TRIBINE I WC isl. PA KONECE U DRUGU LIGU
Imao bi ligu sa sest klubova.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Arsenijeviću ističe ugovor: Volio bih se vratiti na naše prostore?
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Ma ja nesto imam neki osjecaj da bi se ovo moglo ukinuti do Zenice, bar se tjesim, mater im j**** brojim dane do tekme i onda debili nadju neki razlog. O protestima vise niko i ne pise, nigdje ni jednog covjeka na ulici i oni nadju razlog radi sigurnosti.
M.Delac 2
ama ljudi ovo je politicki potkovano 100% ovo nisu cista poslaFKS1946 je napisao/la:Ma ja nesto imam neki osjecaj da bi se ovo moglo ukinuti do Zenice, bar se tjesim, mater im j**** brojim dane do tekme i onda debili nadju neki razlog. O protestima vise niko i ne pise, nigdje ni jednog covjeka na ulici i oni nadju razlog radi sigurnosti.

- moustapha
- Kontakt:
Bukvalno se sam nudi.keramikr je napisao/la:Arsenijeviću ističe ugovor: Volio bih se vratiti na naše prostore?

Treba pratiti u kakvoj je formi, nije ni on vise u najboljim godinama.
#divovi
KRIMINALNI SAVEZ NASTAVLJA PO STAROM I PO KO ZNA KOJI PUT ULAZI U PONOVNI OBRAČUN SA NAVIJAČIMA.
Munibe Ušanoviću ako sam dobro upoznat da pišeš knjigu u čelijskim odajama u kojima ćeš provesti veoma kratko vrijeme za razliku od onoga šta si sve radio, zamolio bih te da objaviš sva imana i prezimena ljudi ko je šta radio u savezu i koliko je ko krao i otimao. Čuo sam da ćeš objaviti možda samo pojedina imena i od toga neće biti nekog velikog efekta jer su svi u savezu do grla u kriminalu i isti ljudi i dalje donose konačne odluke, a tročlano smijenjeno predsjedništvo je samo zamazivanje očiju javnosti da se je nešto promjenilo ( i ova odluka je klasinči primjer da je sve po starom). Ko ispašta u ovakvim okolnostima. 1) Klubovi, nemaju zarade od ulaznica, od TV prava i nestaje interesovanje samih sponzora da finansiraju klubove,interesovanje za ligu opada i pada kvalitet lige, a i gostujućim ekipama će biti puno manje šanse da nose bodove sa gostujućih terena . 2) Navijači, i ako nisu ništa krivi za ovakvu situaciju oni se i dalje šikaniraju od strane grupe kriminalaca u savezu kojim je u interesu kako će zgrnuti pare od uspjeha repke i na kraju kako će se rastaliti. Ko hebe navijače tako oni razmišljaju, došli ne došli na tekmu ovima u savezu je svejedno jer oni sve navijače trpaju u isti koš kao skupinu huligana koji nemaju pametnijeg posla u svome životu nego samo da prate svoje klubove. Oni misle da će navijače Sarajeva spriječiti ovom odlukom da idu na gostovanje Čeliku i ostalim klubovima, e pa grdno su se prevarili. Pitari i HZ će doći na zapadnu trebinu na Bilino Polje (posebno u velikom broju zbog ovakve euforije, a i poželjeli su ljudi gledati naše Sarajevo) i automatski će se pomješati sa navijačima Čelika. Izbije li veći incident veoma je moguće da će incidenti priječi i na ulice oko stadiona i šta onda? Ko će spriječiti masivnu ekskalaciju nereda? Policija, Savez
i šta se je postiglo ovakvom odlukom, ako se ovo desi što sam rekao? LJudi u savezu su prehitreno donijeli ovakvu odluku jer sebi štite zacementirane funkcije koje obavljaju ogroman vremenski period jer idu na kartu ako sada i bude belaja na utakmicama mi smo čisti pred državom i političarima jer smo zabranili gostujućim navijačima da idu na gotujuće tekme i time automatski prebacuju odgovornost na policiju i da policija nije uradila svoj posao kako treba oko sigurnosti ( jeftin trik ). E gospodo iz saveza ne bježi se tako od odgovornosti koje nose vaše funkcije, a izbiju li veći incidenti u Zenici ili u nekom drugom gradu odbiti će vam se svima od glavu posebno ovima koji su donijelu ovu odluku.
Tako dok imate vremena povucite ovu nakaradnu odluku koju ste donijeli, i pustite nas da mirno dođemo u Zenicu i da bodrimo naš klub sa tribine koja je namijenjena gostujućim navijačima i poslije toga da mirno napustimo Zenicu.
Munibe Ušanoviću ako sam dobro upoznat da pišeš knjigu u čelijskim odajama u kojima ćeš provesti veoma kratko vrijeme za razliku od onoga šta si sve radio, zamolio bih te da objaviš sva imana i prezimena ljudi ko je šta radio u savezu i koliko je ko krao i otimao. Čuo sam da ćeš objaviti možda samo pojedina imena i od toga neće biti nekog velikog efekta jer su svi u savezu do grla u kriminalu i isti ljudi i dalje donose konačne odluke, a tročlano smijenjeno predsjedništvo je samo zamazivanje očiju javnosti da se je nešto promjenilo ( i ova odluka je klasinči primjer da je sve po starom). Ko ispašta u ovakvim okolnostima. 1) Klubovi, nemaju zarade od ulaznica, od TV prava i nestaje interesovanje samih sponzora da finansiraju klubove,interesovanje za ligu opada i pada kvalitet lige, a i gostujućim ekipama će biti puno manje šanse da nose bodove sa gostujućih terena . 2) Navijači, i ako nisu ništa krivi za ovakvu situaciju oni se i dalje šikaniraju od strane grupe kriminalaca u savezu kojim je u interesu kako će zgrnuti pare od uspjeha repke i na kraju kako će se rastaliti. Ko hebe navijače tako oni razmišljaju, došli ne došli na tekmu ovima u savezu je svejedno jer oni sve navijače trpaju u isti koš kao skupinu huligana koji nemaju pametnijeg posla u svome životu nego samo da prate svoje klubove. Oni misle da će navijače Sarajeva spriječiti ovom odlukom da idu na gostovanje Čeliku i ostalim klubovima, e pa grdno su se prevarili. Pitari i HZ će doći na zapadnu trebinu na Bilino Polje (posebno u velikom broju zbog ovakve euforije, a i poželjeli su ljudi gledati naše Sarajevo) i automatski će se pomješati sa navijačima Čelika. Izbije li veći incident veoma je moguće da će incidenti priječi i na ulice oko stadiona i šta onda? Ko će spriječiti masivnu ekskalaciju nereda? Policija, Savez

Tako dok imate vremena povucite ovu nakaradnu odluku koju ste donijeli, i pustite nas da mirno dođemo u Zenicu i da bodrimo naš klub sa tribine koja je namijenjena gostujućim navijačima i poslije toga da mirno napustimo Zenicu.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 20 feb 2014, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Sve mi to znamo.
Imamo samo napredak, sto se tice repke,sve ostalo je ostalo isto.
Osim par lopti koji su podjelili klubovima,i nesto boljeg suđenja, sve je ostalo isto se tice Premijer lige.I dalje tu je Bosnjak,Hrvat ,Srbin.I dalje smo na dnu jestvice na Balkanu,i dalje nemamo bolju infrastrukturu.I dalje su klubovi pred bankrotom.I dalju su zabrane za navijace.I dalje nas u Evropi nabijaju kao kante.I dalje je sve manje publike na stadionima.I dalje imamo pad kvaliteta Premijer lige.I dalje imamo bruku klubova u Premijer ligi.I dalje imamo Federalnu i ligu RS. I dalje...do sutra.

Imamo samo napredak, sto se tice repke,sve ostalo je ostalo isto.
Osim par lopti koji su podjelili klubovima,i nesto boljeg suđenja, sve je ostalo isto se tice Premijer lige.I dalje tu je Bosnjak,Hrvat ,Srbin.I dalje smo na dnu jestvice na Balkanu,i dalje nemamo bolju infrastrukturu.I dalje su klubovi pred bankrotom.I dalju su zabrane za navijace.I dalje nas u Evropi nabijaju kao kante.I dalje je sve manje publike na stadionima.I dalje imamo pad kvaliteta Premijer lige.I dalje imamo bruku klubova u Premijer ligi.I dalje imamo Federalnu i ligu RS. I dalje...do sutra.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 20 feb 2014, 16:38, ukupno mijenjano 4 puta.
Pa ljudi sami biraju da budu životinje... Ne bi bio nikakav problem da su ljudi normalni tj da žele biti normalni,mogli bi ljudi doći na utakmicu i sjesti na bilo koju tribinu Bilinog Polja... A to što pojedinci idu na utakmice da se izivljavaju i uopšte ne gledaju utakmicu je neki drugi par cipela... Ako se može sjediti normalno kad je reprezentacija na Bilinom sa navijačima Želje,Čelika,Sarajeva u 2 metra prostora,onda ne bi trebao biti problem ni sad... Bar ne bi trebao biti problem onima koji zaista dolaze gledat fudbal...
Cuj kvalitet lige u padu.rammstein je napisao/la: jel kvalitet lige u padu ? JESTE
Sarajevo dovelo par pristojnih igraca,Siroki se fino pojacao,Olimpik se fino pojacao,Zeljo izbacio par jako kvalitetnih igraca.Neki klubovi krecu i u izgradnju svojih kampova kao recimo Olimpik i Sarajevo a dosada je jedino Siroki to imao.Liga se popravlja i postaje konkurentnija.Da bi smanjenje lige popravilo jos dodatno kvalitet,tu se slazemo ali da je liga u padu sa ovim desavanjima u posljednjih par mjeseci,nije cak ni ovakva kakva je sad.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
opet se moze doci pogledat utakmica ko god hoce bez obiljezja itd...u najgorem slucaju bice tekma i na TVu. znam da je gust putovat navijat ali eto tako je
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, Hajdeee, hazarder, mosarajvosa83, Napapijri, perodeformero, samoFKS i 86 gostiju.