Konkurencija?Pantelija je napisao/la:Ponuda juvea 9 mil za svije sezone... par trofeja mozda i lp
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa i dovode ga da rona odmara vise ...Raonffa je napisao/la:Konkurencija?Pantelija je napisao/la:Ponuda juvea 9 mil za svije sezone... par trofeja mozda i lp
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rona i dzeko u spicu...Perverzija(dybala nek ode u sredinu)Pantelija je napisao/la:Pa i dovode ga da rona odmara vise ...Raonffa je napisao/la:Konkurencija?Pantelija je napisao/la:Ponuda juvea 9 mil za svije sezone... par trofeja mozda i lp
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
MOZE DUPLA MENTA ĐEKSONE
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ja al' džaba mu to ako će se boriti sa Mandžukićem za tu poziciju drugog napadača u timu.Pantelija je napisao/la:Pa i dovode ga da rona odmara vise ...Raonffa je napisao/la:Konkurencija?Pantelija je napisao/la:Ponuda juvea 9 mil za svije sezone... par trofeja mozda i lp
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mialim da se racuna na to da mandza nece jos dugo iako je produzio ugovor cesto je ozlijedjen a ne smije se ostati na djetetu od 18 godina. Opet, kontakt samo i nista vise... jos je dva mjeseca do pijace ali znajuci juve tesko ce propustiti priliku za dzaba dovesti jos uvijek wc napdaca
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- BosniaBoston
- Kontakt:
Igraci koju su osvojili zlatnu kopacku/bili najbolji strijelci 2 lige petice zadnjih 30 godina:
Marco Amoroso
Christian Vieri
Ruud Van Nisterlooy
Luca Toni
Cristiano Ronaldo
Zlatan Ibrahimovic
Luis Suarez
Edin Dzeko
Edinson Cavani

Marco Amoroso
Christian Vieri
Ruud Van Nisterlooy
Luca Toni
Cristiano Ronaldo
Zlatan Ibrahimovic
Luis Suarez
Edin Dzeko
Edinson Cavani

#Punoljetstvo
Vjerovatno ce u Inter kod jarana Perisica
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Ima Zeljo opet da se opari ...ItsRamiz je napisao/la:Vjerovatno ce u Inter kod jarana Perisica

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
I jarana Radje 

Nema Zelji ni marke jer ostaje u istoj ligi.DaVinci je napisao/la:Ima Zeljo opet da se opari ...ItsRamiz je napisao/la:Vjerovatno ce u Inter kod jarana Perisica
Nadam se da je ovo oko Intera istina i da ce doci do realizacije...takodjer bilo bi idealno da ostanu Perisic i jos neki igraci.
Dzeko u 34.godini zasigurno nije vise za Premier ligu i njen tempo... usporena Seria A mu vise odgovara.
Dzeko u 34.godini zasigurno nije vise za Premier ligu i njen tempo... usporena Seria A mu vise odgovara.
ja bih ga volio vidjeti u njemackoj opethurem je napisao/la:Nadam se da je ovo oko Intera istina i da ce doci do realizacije...takodjer bilo bi idealno da ostanu Perisic i jos neki igraci.
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kako pametno otvori prostor El Shaarawyu
Kako samo spušta lopte saigračima, pogotovo u igri glavom. Primijetili to i ovi što prenose, svaki izbačaj iz Romine odbrane prema napadu on u fokusu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
kad gledas i samo cekas kad ce levati primiti gol...idi dzeko, samo idi, pa makar i u kinu da ovaj sljam nikad vise ne pogledam.
Imao je priliku na pocetku da zabije gol steta..