Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nikola Vucevic (ankle) will not play vs. the Cavaliers on Thursday.
Sad nađoh da Wade ne igra, Iguadola na Jamesu... UNDER više nego izgledan
-
- Kontakt:
Kermit je napisao/la:Sad nađoh da Wade ne igra, Iguadola na Jamesu... UNDER više nego izgledan
Igra wade

Ostadoh danas samo na jednoj marki,bi mi mrsko otici do kladionice da stavim na racun i sacuvah je za vecerasnji NBA.

Curry mi je under jer Miami j ekipa koja najbolje brani njegovu poziciju.Primaju manje od 20 poena sa pozicije PG( negdje oko 16 u prosjeku) zato se odlucih za njega.Sumnjam da moze ubaciti 24 poena
Anthony mi je under jer se vraca nakon povrede,igraju protiv Spursa i ocekujem da ih nabuse do maksimuma.Da je najzdraviji Anthony ja ne bi garantovo da ce ubaciti 26 poena Spursima.
James under.Cisto iz razloga sto ce veceras kontra njega biti jedan od najboljih denzivaca lige(Iguadola).Znam da se on nikad ne igra under al jbg,volim izmisljati toplu vodu.Uz tu moju vodilju(Iguadalu) dodatni plus je i to sto sam procito da ce Wade igrati tako da nece James morati sam sve.
Bledsoe over.Vec ranije analiziran,glavni igrac Sunsa,a Memphis priam puno poena sa njegove pozicije.
Cavsi under.Nema veceras Irvinga,tako da ne vidim kako ostatak drustva moze zabiti 100 koseva bez Irvinga i Baynuma.
D.Wiliams over.Ne pamtim kad je manja granica bila za njega.cisto po osjecaju vodjen osjecam da bi Netsi mogli dobro da pariraju munjama(a sto i ne da ih dobiju) pa tako vidim Derona u overu.
ovaj hendikep na Netse sam vec objasnio u analizi za Wiliamsa.
Chicago-Boston over.Znam da su losi ijedni i drugi u napadu al jednostavno mi je premala granica za jednu NBA utakmicu.Deng ce igrati tako da ocekujem od Chicaga da zivnu u napadu.

Curry mi je under jer Miami j ekipa koja najbolje brani njegovu poziciju.Primaju manje od 20 poena sa pozicije PG( negdje oko 16 u prosjeku) zato se odlucih za njega.Sumnjam da moze ubaciti 24 poena
Anthony mi je under jer se vraca nakon povrede,igraju protiv Spursa i ocekujem da ih nabuse do maksimuma.Da je najzdraviji Anthony ja ne bi garantovo da ce ubaciti 26 poena Spursima.
James under.Cisto iz razloga sto ce veceras kontra njega biti jedan od najboljih denzivaca lige(Iguadola).Znam da se on nikad ne igra under al jbg,volim izmisljati toplu vodu.Uz tu moju vodilju(Iguadalu) dodatni plus je i to sto sam procito da ce Wade igrati tako da nece James morati sam sve.
Bledsoe over.Vec ranije analiziran,glavni igrac Sunsa,a Memphis priam puno poena sa njegove pozicije.
Cavsi under.Nema veceras Irvinga,tako da ne vidim kako ostatak drustva moze zabiti 100 koseva bez Irvinga i Baynuma.
D.Wiliams over.Ne pamtim kad je manja granica bila za njega.cisto po osjecaju vodjen osjecam da bi Netsi mogli dobro da pariraju munjama(a sto i ne da ih dobiju) pa tako vidim Derona u overu.
Chicago-Boston over.Znam da su losi ijedni i drugi u napadu al jednostavno mi je premala granica za jednu NBA utakmicu.Deng ce igrati tako da ocekujem od Chicaga da zivnu u napadu.
1946
Je l' igra Wade 100% ?
Sta bi igra li Irving ?
Orlando bi lagano mogo 2 ako ne bude igro
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
-
- Kontakt:
Dwyane Wade (back spasms) "should be available" for Thursday's game vs. the Warriors, according to Erik Spoelstra.STEVEN je napisao/la:Je l' igra Wade 100% ?
ne igra dok na drugoj strani nema Nikole Vucevicalindegard je napisao/la:Sta bi igra li Irving ?
- inacefindecko
- Kontakt:
Cleveland-Orlando 1
MIami-Golden State 1
Chicago-Boston 1
Oklahoma-Brooklyn preko 204.5
Utah-Milwaukee preko 190.5
Teletović preko 12
Na 2 KM 51,82 KM
MIami-Golden State 1
Chicago-Boston 1
Oklahoma-Brooklyn preko 204.5
Utah-Milwaukee preko 190.5
Teletović preko 12
Na 2 KM 51,82 KM

-
- Kontakt:
aaaa pa što ne odigra u sportplusu, Curry ti je na 24.5, Melo na čak 27.5, Bledsoe na 15.5Head je napisao/la:Ostadoh danas samo na jednoj marki,bi mi mrsko otici do kladionice da stavim na racun i sacuvah je za vecerasnji NBA.

btw od NBA ja bih preporučio UTAH 1, igraju sa Bucksima, obe ekipe su očajne, ali Utah daje kakve-takve znakove života za razliku od mrtvih Bucksa i Waiters 14.5 OVER jer Irving ne igra.
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 03 jan 2014, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ESPN
Dwyane Wade Day-To-Day Jan 2
Comment: Wade (back spasms) is expected to play Thursday, the South Florida Sun-Sentinel reports
CBS
01/02/14 Dwyane Wade SG Back Probable for Jan. 2 vs. Golden Stat
znači bit će u kadru, a koliko će igrati zavisit će kako se osjeća tokom utakmice. Problem sa leđima
Dwyane Wade Day-To-Day Jan 2
Comment: Wade (back spasms) is expected to play Thursday, the South Florida Sun-Sentinel reports
CBS
01/02/14 Dwyane Wade SG Back Probable for Jan. 2 vs. Golden Stat
znači bit će u kadru, a koliko će igrati zavisit će kako se osjeća tokom utakmice. Problem sa leđima

Cleveland - Waiters D. (14.5) 2
Oklahoma - Durant K. (32.5) 2
New York - Anthony C. (27.5) 1
Memphis - Randolph Z. (18.5) 2
Phoenix - Bledsoe E. (15.5) 2
Orlando - Afflalo A. (21.5) 2
Oklahoma - Ibaka S. (14.5) 2
San Antonio - Duncan T. (16.5) 2
Portland - Lillard D. (21.5) 2
Sacramento - Cousins D. (24.5) 2
Čilić M. - Nishikori K. (22.5) 2
Portland 105.5 +
Utah - Milwaukee 190.5 -
-5.5/Phoenix - Memphis 1
z1č/50.5/Miami - Golden State 2
San Jose - Edmonton 1
Boston - Nashville 1
Miami - Golden State 2/1 5,70

-
- Kontakt:
DojavaaddoBvB je napisao/la:Miami - Golden State 2/1 5,70![]()

Ronaldo - Isco - Bale
http://i40.tinypic.com/9ht1rn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Heh da,da dojava 
Nekako ovo na osjecaj,pa valjda prode

Nekako ovo na osjecaj,pa valjda prode

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Eh i druga je Rumunjska Ž - Ukrajina Ž 1... @2,05.GazijaKalesija je napisao/la:Prijedlog za sutra:
Odbojka, muškarci, treća runda kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.
Estonija - Turska 1 2,70-3,00 Koeficijent se kreće tako, zavisno od koje do koje kladionice.
Čisto na osjećaj, Turska ne zna za pobjedu već duže vrijeme, tako da sumnjam da će i sutra dobiti, i zaista ne znam zašto je ovoliki koeficijent na Estoniju. Sutra još par prijedloga većih kvota iz odbojke. Ovo vrijedi singlirati. Pozdrav.
Ni jedne ni druge ne igraju neku extra odbojku, tako da između 2 loše ekipe, biram ovu manje lošiju te tipujem na pobjedu Rumunki.
Češka Republika - Nizozemska 2 @1,55
0:3, ili 1:3!

Eh sad, ima još jedna ' klimava ' tekma

Slovenija - Portugal 2 @2,20
Portugal prije par dana u 2 navrata tukao Španiju u prijateljskim tekmama pa zašto ne bi mogao i Slovence u kvalifikacijama.

Pozdrav ako neko isprati nešto od ovoga! Ja vam preporučujem sve singlove sem Nizozemske.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Milim da đe Teletović malo večeras igrat, Pierce kreno dobro i Garnet je dobar. Ovo je tek na početku, vidjećemo šta će biti kako utakmica bude odmicala. Nadam se da griješim.
-
- Kontakt:
Ma kakvi vi i vaše prognoze.. svaka dupli pad
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Dobro te je! Niko ti nije kriv što prepisuješ, to više o tebi govori, nego o momcima koji postavljaju parove. Ako ti se ne sviđa, odje.bi s teme.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ma kakvi vi i vaše prognoze.. svaka dupli pad
Nama je Željo svetinja jedina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.