FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 feb 2016, 19:22

Sada cete vi stvoriti atmosferu kao da je sve propalo i nece biti 2000 ljudi na utakmici.
Kakva psiha slaba :D

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 feb 2016, 19:24

Lester ga zabi u 90 ,mi ništa :mrgreen: .

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 27 feb 2016, 19:27

Kakva psiha grob te yebo...Necemo ni Evrope izboriti...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 feb 2016, 19:28

nema veze, sačekat' ćemo sutra tekmu Zrinjski-Sarajevo, pa da uporedimo s našom, da vidimo o čemu se radi

jesmo li loše igrali, ili je u pitanju prva tekma poslije pauze, naše livade, ovo ono

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 27 feb 2016, 19:29

Suljo uhvati se ti pracenja omladinskog pogona ne dipr ovdje majke ti...**** te ko da smo izgubili 5:0 pa ovakav pesimizam...Do prije godinu dana bili biste prezadovoljni da pomislite na bod u Banja Luci a kamo li da ga osvojite

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 feb 2016, 19:30

SARS je napisao/la:Suljo uhvati se ti pracenja omladinskog pogona ne dipr ovdje majke ti...**** te ko da smo izgubili 5:0 pa ovakav pesimizam...Do prije godinu dana bili biste prezadovoljni da pomislite na bod u Banja Luci a kamo li da ga osvojite
I do prije pet mjeseci kada je bilo veselje nakon boda protiv Mladosti npr..

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 27 feb 2016, 19:36

SARS je napisao/la:Suljo uhvati se ti pracenja omladinskog pogona ne dipr ovdje majke ti...**** te ko da smo izgubili 5:0 pa ovakav pesimizam...Do prije godinu dana bili biste prezadovoljni da pomislite na bod u Banja Luci a kamo li da ga osvojite
Ja kazem da nam je ova utakmica bila bitna i da se nismo ni pretjerano trudili...Sljedeca tekma dolazi Radnik i tu je bod i sta onda ??
Izborimo li Evropu mozemo se nogom u paksu nabijat ...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 feb 2016, 19:37

Slabo, tanko. To je moj opis ove utakmice. Ne znam zašto se meni čini da mi u gostima igramo da ne izgubimo, pa ako šta napravimo u napadu, hvala Bogu. S takvom igrom ne znam dokle možemo dogurati. U ovoj ligi je sve moguće, ali moramo malo konkretnije igrati u gostima, mada razumijem i taktički plan Husrefa. Teško je u našoj ligi pogotovo u gostima razviti neku igru, tereni loši, nabrijani domaćini,..., i onda primiš neki gol iz kontre (Čelik) i donji si do kraja utakmice.
Sve u svemu, više zadovoljan bodom nego samom igrom. Imao sam osjećaj da smo jače stisli, da bi dali gol, ali otom potom. Treba sad dobiti ovaj Radnik koji će biti još teža utakmica i podrška je potrebna više nego ikad.
Mes Que Un Club

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 27 feb 2016, 19:38

Ja samo znam da smo mi i dalje prvi :kafa:

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 27 feb 2016, 19:41

Pa ne mozemo svaku pobjedit hebo ga vi

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 feb 2016, 19:41

Zasto bi bio bod protiv Radnika?
Tu Husref razmislja o tri boda, kod kuce smo druga ekipa i vi opet o nekom bodu pricate, a najbolji smo domacin u ligi.

Borac nam je bio teza utakmica od te naredne sedmice ;)

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 27 feb 2016, 19:44

Sad kad je završen prelaznik rok i nastavila se sezona može se dati neki sud kako se radilo na pauzi. Što se tiče priprema sve je odlično ispoštovano a vjerujem i odrađeno, nije to loše izgledalo na onim pripremnim ono što smo mogli malo vidjeti.
Što se tiče transfera to je odrađeno jako loše, svi su se pojačali dok mi imamo i slabiju ekipu nego u prvom dijelu sezone. Otišli su Moranjkić i Kiso, igrači koji su dali svoj doprinos, Moranjkić na početku sezone kad smo imali problema sa registracijom Kostića i Škahića a Kiso kao odličan "višenamjenski" igrač s klupe. Došli su nam Merzić i Haurdić iz propalog Veleža (ne znam igdje da se prvplasirani tim na polusezoni pojačava sa igračima iz ekipe koja je već ispala) te Musić i Lakičević (koji još uvijek ne može igrati radi papira).
Tamo gdje smo bili deficitarni (desna strana i gol igrač) ostali smo a sad smo i u backapu deficitarni.
Ne znam koji je razlog ponovit ću to, možda nismo imali novca ili Husrefu nije niko trebao osim Haurdića ali najavljena je borba za titulu i sa sportske strane gledano nije dovoljno učinjeno na prelaznom roku. Imamo jako mal broj igrača koji mogu odigrati nešto više osim popuniti broj na terenu.

Što se tiče same utakmice u BL , prvo poluvrijeme nisam gledao drugo da, utakmica loša. Mi malo nešto bolji ali rezultat realan i pošten.
Teren je takav kakav je neće bit puno bolji ni naš iduće sedmice ako padne kiša u međuvremenu, takvi su inači svi tereni u BiH i ako se već nisu navikli jbt ih, nisu došli iz Madrida i Lonodona.
Nisam primjetio onaj presing i igru kao na pripremnim utakmicama kada je izgledalo da igrači pucaju od snage, ovde je to bilo mlako naspram onoga.
Anes Haurdić :facepalm: u drugom poluvremenu u 66min je dotakao loptu. Naspram njega su i Mehidić i Govedarica reprezentativci o Veselom da ne pričam. Čovjeka jednostavno nema na terenu, katastrofa i tu ide zamjerka Husrefu koji ne znam šta vidi uopću njemu i šta je vidio pa ga doveo.

Sam rezultat je ni tamo ni vamo, nit je dobro nit je smak svijeta ali u borbi za tutulu ekipe koje ispadaju ili se bore za opstanak moramo pobjeđivati.
Ovaj rezultat je ok ako sutra dva derbija završe bez pobjedinka ili Željezničar dobije Širokog i uz to naravno da dobijemo radnika iduću sedmicu (sad je to već pritisak i pod moranjem jer i kiks tu slučajno dovodi europu u pitanje a da ne pričam o tituli) u suprotnom nije nam ovo kolo bilo uspješno.

Sve pohvale za navijače i brojnost :salut:

PS: prestanite više spominjati to " a kad smo osvojili bod Borca "... ovo je nova Sloboda koja puca na vrh a tako nećemo stiće vodeći se tim dobar je i bod kako ga nismo osvojili godinama i sl. onda će nam biti dobar i bod protiv Željezničara na Tušnju jer i njih nismo dobili "godinama" jel

Eto kratak osvrt :rol:

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 27 feb 2016, 19:44

ovakve utakmice i ne mozes dobiti tako sto ces reci- rasturio , bio bolji...mogli smo prevariti Borca na neki korner ili prekid, isto tako i oni nas...utakmica je bila cvrsta, sa puno uloga i sa jedne i druge strane. Steta za Ahmetovu sansu, ali generalno bod u ovakvoj utakmici i nije toliko los. Niko ne garantuje da se ne bi vinuli u nebesa da smo dobili , pa u narednoj protiv Radniku prosuli bodove. Ovako, stalno je pratilac(ili lider) u bod tu, pogotovo ako zrinja sutra ne pobijedi, jer u naredne dvije gostuju Sirokom i Celiku, gdje vjerujem(pogotovo zbog danasnjeg remija Celika) nece nijednu pobijedit. To su sve spekulacije, helem, u ovakvoj situaciji-bod nije los, jer se nemamo ni sta zalit. Imali posjed, igrali svoju igru koju igramo u gostima, tvrdo na malo sansi. Takve su i zamisli trenera bile i sve je ispostovano. Po meni bod solidan, nije odlican, ali taman dovoljan da dodje 4-5 hiljada protiv Radnika i da se upise prva trica na proljece i eventualno odljepljivanje na tebeli ! Lijep poz.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 27 feb 2016, 19:45

Suljo20002 je napisao/la:
Ja kazem da nam je ova utakmica bila bitna i da se nismo ni pretjerano trudili...Sljedeca tekma dolazi Radnik i tu je bod i sta onda ??
Izborimo li Evropu mozemo se nogom u paksu nabijat ...
Kako se nisu trudili...pa ne mozes se u ovako vaznoj utakmici totalno otvoriti i napasti ni Borac to nije radio jos igrali kuci i tri boda im trebala ko hljeb.
I pored takticki defanzivnije varijante tri boda nam izmakose za milimetar.koji vam je ba ljudi daj da otjeramo Husrefa vodite vi ekipu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 feb 2016, 19:49

Ostavke Husica i Musemica..odlazak pojedinih igraca..jel ih stid doci sa bodom iz BL???

Do jucer nam je bod sa strane bio nemoguca misija,a sad nam ni on ne valja..

Borcu kojem treba za opstanak nije se htjeo otvorit,boljd i bod nego nula..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 feb 2016, 19:52

Suljo20002 je napisao/la:Kakva psiha grob te yebo...Necemo ni Evrope izboriti...

De ba dijete opusti se.

Kakav bod protiv Radnika, tamo smo ih mlatnuli, a i na malo boljem terenu se vidi razlika, druga smo ekipa.
Sve one silne najave da će igrat napadački i na pobjedu su pale u vodu, odmah su se vidjele njihove namjere, nisu prešli centra kako treba, zatvorili su se u svojih 20-30 metara i samo izbijali lopte. Šta bi bilo kad bi bilo, to nema veze, bitno je da nismo poraženi U GOSTIMA i da koračamo prema Evropi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 feb 2016, 20:28

slika
I TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE
Ja volim FK Tuzla City

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 27 feb 2016, 20:33

mene je bilo strah suđenja a suđenje ODLIČNO,SVAKA CAST!
Nisam zadovoljan igrom i taktikom al vazno je gostima ne gubiti tekme a kući uzimat 3 boda.
HAURDIĆ LOŠ **** GA HUSREF U PAKAS A ON NJEGA-onakvi Govedarica i Mehidić su sigurno bolji od njega!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 27 feb 2016, 20:37

sloboda72 je napisao/la:
slika
I TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE
To kralju :kralj: :kralj:

Je bo ba igru i bodove, ovo dole su bodovi :kafa:

slika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 feb 2016, 20:41

aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da vam je bod dobar, pa i vise od toga. Nije Borac los, a gori mu pod nogama. Za sudjenje sam rekao prije par dana, nemojte se brinuti...
kakav je bio stream u drugom pol, bolji nego kod ss.ba :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.