English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Tottenham dosta ozbiljnija ekipa. U Cityju nikakvog reda, dok se kod Tottenhama tačno zna ko šta radi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam meni ove godine djeluje Tottenham bas dobro.
Kudus im je top pojacanje.
Njukas ce pasti zbog Isaka sta god se tu desi...
United tek poceo nesto da gradi.
Vidjet cemo Villu.
Mogli bi oni komotno u top 5.
Kudus im je top pojacanje.
Njukas ce pasti zbog Isaka sta god se tu desi...
United tek poceo nesto da gradi.
Vidjet cemo Villu.
Mogli bi oni komotno u top 5.
Jači Spursi realno. Pep se oprašta drugu sezonu i troši ove igrače na propali sistem.
4-IN-A-ROW
- JayCatwright
- Kontakt:
Potrosis 700 miliona u zadnja dva roka i igraju ti polovnjaci Trafford, Dias, Lewis, Nico, Doku, Bobb i Cherki

Problem Pepa je to sto je doveo sve igrace koji su jaci u igri 1 na 1 nego u pas igri ovi igraci ne mogu igrati Pepovu igru jer nisu tehnicki potkovani jedino Reijnders se uklapa u filozofiju Pepa.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Otkako je usao, Doku je svaki napad usro. Kakav lik 

Nalupase ih Bgm kokosi ,ima tu mjesta za jos jedno 150 mil ulaganja
Prvenstveno mislim na Rodriga i Donnarumu
Prvenstveno mislim na Rodriga i Donnarumu
Ne moze uvijek biti do igrača. Doduše napravili su Spursi istu grešku pa Haaland oo magare.
Do sistema je. Pep je tvrdoglav i konta progulit će. Danas su ekipe snazne, brze i okretne. Novi fudbal je stupio na scenu. Nema od ovih malih mlakonja što se dodaju na 3m ništa.
4-IN-A-ROW
A neki govorili kako Ange Mate treba ostati. Od onako otvorene ekipe u kojoj se nije znalo sta ko radi Spursi sada izgledaju super organizvano i kompaktno. 

Svaka ekipa koja bude igrala jako na tranziciju ce ulupati raspalog Sitija
Romero je brutalan defanzivac. U svakom smislu. 

Svaka cast Franku, do samog kraja nisu odustali od pritiska na Cityevu zadnju liniju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Frajer je cisto ludilo. Izbi loptu glavom i nastavi trcat prema njoj i svakom igracu Citya s loptom. Al je majstor.
Kudus također. Još da je Savinho krila bi bila brutalna.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tottenham će biti tvrd orah svima dokle god budu držali ovu svježinu. Neprestano trče i odlično pokrivaju linije. Tu se već vidi potpis Franka.
Pep u 2025 godini vjeruje Ricu Lewisu i starta s njim? Šta reći na ovo i da mu ovaj Traford bude prvi golman? Momak je imao goru utakmici od mnogih koje je Onana imao. Mislim da je Cityu max 3.mjesto ove sezone jer Cherki, Marmoush i slični nisu dovoljno dobri da ugroze Arsenal i Liverpool.
Pep u 2025 godini vjeruje Ricu Lewisu i starta s njim? Šta reći na ovo i da mu ovaj Traford bude prvi golman? Momak je imao goru utakmici od mnogih koje je Onana imao. Mislim da je Cityu max 3.mjesto ove sezone jer Cherki, Marmoush i slični nisu dovoljno dobri da ugroze Arsenal i Liverpool.
Ovaj Tottenham je stvoren da muci jake ekipe. Svi konkurenti za titulu ima da krv pisaju protiv njih ako hoce tri boda.
Srce, čast i ponos!

Nisam gledao susret ali odlična ova analiza.

Izmjene Pepa katastrofa. Uvođenjem Silve i Dokua je donio dodatnu prednost Tottenhamu
Silva je gotov igrac za ovog nivoa, spreman za MLS, a i dalje turira u Cityu.
Doku lisen inteligenicje i bilo kakve odgovornosti na terenu.

Doku lisen inteligenicje i bilo kakve odgovornosti na terenu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.