Svaka čast Amaru što je povukao igrače i otišao ,jednom je prešo preko toga i ostavio igrače ,drugi put nije trebao ispravna odluka 100% ,a ovakve stvari su u Banja Luci postale izgleda svakodnevnica ,kolko su puta navijači tamo ulazili u teren

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Šta drugo da očekuješ od njih, njima je normalna atmosfera huliganstva, oni bi igrali utakmicu dok se navijači udaraju... nije mu palo na pamet da kreće grupa "navijača" njegovom tima na naše navijače koje štiti desetak specijalaca... tri boda su njemu u glavi, a ne nama...Napoli je napisao/la:Nakon što je zbog više nego nemilih scena prekinuta utakmica Borac - Željezničar, direktor banjalučke ekipe Radmilo Šipovac nije krio razočaranje.
"Mi smo imali namjeru da nastavimo utakmicu. Međutim, sudija je tek nakon 45 minuta prekida tražio da se isprazne istočna i sjeverna tribina i mi smo to odmah poslušali. Željini navijači su odmah izašli sa stadiona i krenuli su sa autobusima put Sarajeva, ali policija nije htjela odmah pustiti i navijače Borca sa istočne tribine, jer je željela da se izbjegnu sukobi između navijača", rekao je za SportSport.ba Šipovac.
Šipovac je ogorčen na čelnike i igrače Željezničara koji nisu htjeli nastaviti susret, te ih je nazvao kukavicama.
"Kod Željezničara nije postojala ni trunka namjere da se utakmica nastavi. Amar Osim nam je rekao da je za njih susret prekinut čim je pri navijač utrčao u teren. Poslali su svoje igrače odmah na tuširanje i sada očekuju tri boda za zelenim stolom. Kukavički su napustili teren i vidjeli su samo šansu za osvajanjem tri boda. Takvo ponašanje ne dolikuje klubu takve tradicije i renomea. Imao sam mnogo pozitivnije i ljepše mišljenje o njima prije večeras", kaže Šipovac i dodaje:
"Da se razumijemo, ovo večeras jeste bio veliki propust i mi i Borcu osuđujemo svaki oblik nasilja na fudbalskim terenima, ali isto tako osuđujemo i kukavičko ponašanje Željezničara".
![]()
svasta
Oni su dali sve od sebe da nastave tekmu u Travniku...Bianconeri1988 je napisao/la:Eto sad smo i kukavice!![]()
![]()
![]()
![]()
Ma uništili smo ih na terenu i bolje je što je utakmica prekinuta...nek i dalje on kuka, svaljuje krivicu na nas, a nisu svjesni da su oni za sve krivi...kako jadno!
moram_materemi je napisao/la:OVO STO SE VECERAS DESILO JE IZREZIRANOOTNYS_YNWA je napisao/la:Hajde sada ližite sve što ste pljuvali po Eldinu.![]()
Nikada neću razmujeti neke, zaista.
Pa barem ne mijenjaj mišljenje tako olako, obiće ti se nekada o' glavu u životu.
Odlična predstava danas,
Hvala Borcu - hvala Banja Luci.
ONAJ MOMAK SA 1987 DUKSERICOM JE PRESAO NA DRUGU TRIBINU GDJE GA JE CEKALA NOVA DUXA ZA PRESVLAČENJE
ZNAK DA JE ISPLANIRANO
E to je najgore ,što oni sad žele da izravnjaju stvari i da naprave krivca sa obje strane ,ovdje je isključivi krivac organizator meča jer nije obezbjedio dovoljan broj policije i dr.Napoli je napisao/la:
"Da se razumijemo, ovo večeras jeste bio veliki propust i mi i Borcu osuđujemo svaki oblik nasilja na fudbalskim terenima, ali isto tako osuđujemo i kukavičko ponašanje Željezničara".
![]()
svasta
A čitavim stadionom ori se Ubi Turčina. 90 % prisutnih na stadionu su nacionalisti koji bi sutra ubijali za neke "više"ciljeve.tm84 je napisao/la:ovde treba samo razlikovati 50 huligana od ostatka navijaca borca... inace ce sve otici u radikalizaciju lesinara... a to nam ne treba...
znaci... ovi sto su uletili treba im dozivotno zabraniti ulaz na sportska borilista...
Da nije bilo dovoljno policije pala bi mrtva glava.legenda reala je napisao/la: E to je najgore ,što oni sad žele da izravnjaju stvari i da naprave krivca sa obje strane ,ovdje je isključivi krivac organizator meča jer nije obezbjedio dovoljan broj policije i dr.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, MrAmarOsim, Redfire16 i 45 gostiju.