FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 17 feb 2014, 13:52

amypitar je napisao/la:Ima li istine da se pregovara sa Bekićem iz Zrinjskog. :?:
prica se , ali nije toliko ozbiljno, prica se sa vecim brojem mladih igraca trenutno pod ugovorom,
sve je to na ljeto ili kasnije, pokusavaju pronaci mlade igrace a da odgovaraju onome sta Jarni zeli
na terenu, nazalost malo je takvih sad-zasad.
Ovog malog je konkretno vec gledao neko iz Hajduka i trebao je preci kod njih nisu se mogli dogovoriti s njim oko uslova(klubovi jesu),vjerovatno ni mi necemo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 17 feb 2014, 16:54

Grokok je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bit ce zayebanih 11 utakmica za vas gdje u svaku morate ulazit ko da je finale lige sampiona. Zeljo ima bolji raspored i Zeljo je beton na grbavici ali dajem vama prednost posto sam siguran da cete ih mlatnut na grbavici i da cete bolje igrati na strani kad se domacini otvore. Jedno od najzanimljivijih prvenstava kako se igra nasa liga
Istina je da će prvenstvo biti jako zanimljivo, međutim ne bih se složio da će nas uzeti na derbiju još na Grbavici. Imamo više igrača koji imaju taj duh i znaju šta je derbi kod nas, dok je u Sarajevu više stranaca. Možda ima mali Radovac i Dupovac, ovo ostalo je sve s strane. Realno šta Bilbija zna šta je ovdje derbi, dizao na Koševu znamo već šta. Ako ništa veća će želja biti kod naših igrača, dok Sarajevo ima par iskusniji igrača i na nekim pozicijama jačih igrača, treba priznati.
Derbi na Koševu su razbijeni, a samo će jedan igrač biti out, tako da biće gusto i ne tako kako ti pišeš. ;)
Ma prica ti je bezveze, voljin momenat moze, a i nemora odluciti, kad je kvalitet izmedju dva konkurenta podjednaka. Kvaliteta izmedju nas i vas nije ni priblizna, to je isto da kazes, da 11 momaka sa Juga, moze pobjdeiti 11 igraca neke epike iz PL, jer vis te sa Juga, zivite za Zelju, Zeljo vam je sve i tako to, stvarno nidze veze.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 17 feb 2014, 17:11

#macahz

Zato I jesmo ono što vi niste I sto nikad nećete biti! Pročitaj svoj post pa će ti jasno biti.

Pozzz
Ma vi stvarno niste normalni !!!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 17 feb 2014, 18:27

PlaviSaJUGA je napisao/la:#macahz

Zato I jesmo ono što vi niste I sto nikad nećete biti! Pročitaj svoj post pa će ti jasno biti.

Pozzz
Kakve su ti to hipotetske izjave ://... Pa logicno da vi sa Juga i mi sa Sjevera zivimo za nase klubove. Ali to nikako ne znaci da bi vi sa Juga, odigrali bolje od ekipe Zeljeznicara, koja bi bila sastavljena od stranaca. Toliko :D LP

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 feb 2014, 19:51

Dok traje ova dosadna pauza, da se prisjetimo nekih lijepih evropskih trenutaka i igrača iz bliske prošlosti...

Damir Hadžić
" onclick="window.open(this.href);return false;

Nermin Haskić

Said Husejinović

Bilo je nažalost i onih manje lijepih ali nećemo o njima.. ;)

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 17 feb 2014, 20:17

"Brzi najeb.. ćeš. Samo sam tebe pratio“, viknuo je Miroslav Ćiro Blažević Erminu Huseinbašiću na jutrošnjem treningu stavivši do znanja po ko zna koji put da neće dozvoliti nikakve improvizacije.

ala brzi , ala brzi :lol: :lol:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 17 feb 2014, 20:29

SH7 8-)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

samerloff
Kontakt:

Post Postao/la samerloff » 17 feb 2014, 20:32

koji je ono vas bivsi igrac govorio da mu je idol messi da bi volio da igra ko on da ide lijevo.. desno.. haha ? ne mogu to da nadjem nigdje..
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 feb 2014, 20:43

Ozvaničeno je ono što se odavno zna:
Abdihodžić i Čulov u Sanski Most na posudbu, Hrelja u Kakanj, ali gdje je otišao Plakalo pošto u Tuzli nije zadovoljio?

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 18 feb 2014, 09:44

Samerloff " onclick="window.open(this.href);return false; :lol:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 18 feb 2014, 10:52

PlaviSaJUGA je napisao/la:

Pozzz
A to je?

Ovaj prica sta zna Bilbija sta je derbi :lol: Sta je znao Said pa vam sam povalja odbranu komplet zajedno sa golmanom :lol:
Sta je znao Dzeko kad je na derbiju City-United utrpo 2 komada, gdje Cityjevi stranci utrpase 6 komada Unitedu?

Produzite zivota vam. :arrow:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 feb 2014, 22:45

Akademci malo skoknuse do Makarske na neke pripreme ,nema labavo :arrow:
slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 18 feb 2014, 22:54

miky_hz je napisao/la:Akademci malo skoknuse do Makarske na neke pripreme ,nema labavo :arrow:
slika
miky ma najjaci babe mi :D :D :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 feb 2014, 22:55

Pa dobro,praksa je unazad jedno 4-5 godina da omladinci idu u Makarsku.Budu u Bonaci tamo
1946

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 feb 2014, 14:12

visokohz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Akademci malo skoknuse do Makarske na neke pripreme ,nema labavo :arrow:
slika
miky ma najjaci babe mi :D :D :D
I visocka Bosna ide u Makarsku
Željeznicar za život cijeli !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 feb 2014, 15:11

ovo ako bude istina da ce zabraniti gostovanja to ce biti katastrofa ,znaci nema Zenice ,Banja luke a ni na derby .znaci sranje veliko .prave cirkus,i onako je liga u k..cu i sad i ovo .samo ce se veci problemi praviti u Zenicu ce sigurno krenuti dosta ljudi iz SA bila zabrana ili ne a veca frka moze izbiti kad niko ne zna gdje ce i kad doci i gdje ce sjesti .

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 feb 2014, 15:18

Nadati se da ce dobro razmisliti prije nego donesu konačnu odluku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 feb 2014, 15:36

poslao mail na njihov zvanicni mail

Gospodo,
Obavjestite svoje tzv. stručnjake da ne mješaju politiku i sport i da se ne igraju sa strpljenjem ovo malo navijača koji prate našu ligu. Ako vam smeta ovih 500-2000 navijača po utakmicama i ako bi i njih da trpate u svoje političke torove, prevarili ste se!
Vjerujte, samo stvarate veći problem i sebi i policiji, pustite se ćorava posla i pustite navijače da ovih 11 kola gledaju svoje timove i onako FNSBIH NISTA! nije uradio na unapređenju ove lige, cak sta vise, ovim potezima je UNIŠTAVA!
Sram vas bilo

[email protected]

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 feb 2014, 15:37

rammstein je napisao/la:poslao mail na njihov zvanicni mail

Gospodo,
Obavjestite svoje tzv. stručnjake da ne mješaju politiku i sport i da se ne igraju sa strpljenjem ovo malo navijača koji prate našu ligu. Ako vam smeta ovih 500-2000 navijača po utakmicama i ako bi i njih da trpate u svoje političke torove, prevarili ste se!
Vjerujte, samo stvarate veći problem i sebi i policiji, pustite se ćorava posla i pustite navijače da ovih 11 kola gledaju svoje timove i onako FNSBIH NISTA! nije uradio na unapređenju ove lige, cak sta vise, ovim potezima je UNIŠTAVA!
Sram vas bilo

[email protected]
Jarane,oni jos kucaju na stampacim masinama.Ne znaju oni sta je mail
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 feb 2014, 15:39

i to me boli... da im dodje 5 000 mailova znali bi
ja i onako idem u zenicu da mi prijete smrću , boli me neka stvar za zzabrane, bio sam i u mostaru :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], GradKamena2, HZSydney, Kaunas, lumani, riki46 i 62 gosta.