Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

neo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la neo » 17 nov 2013, 16:49

moj uzor-S.G je napisao/la:Vikend bez Liverpoola ko cevapi bez luka :)
znaci fuj ?:D
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 nov 2013, 01:38

Majstor MOTM 8-)

[youtube][/youtube]

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 nov 2013, 10:02

Nadati se da je ovom predstavom skrenuo na sebe pažnju pojedinih klubova i da ga sada možemo prodati barem negdje u Championship.
Biće para. Prodati Alberta, Aspasa, Assaidija, Reinu, Borinija i Allena i biće dovoljno para za pojačanja.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 18 nov 2013, 11:26

Izgleda da nam stize Hughes u januaru.
ZZ

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 nov 2013, 11:41

slika
slika

Kad se vrati Suso, kako bi to izgledalo...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 18 nov 2013, 11:44

Sve u zivotu je moguca, al' da nasa ekipa izgleda ovako sljedece sezone to nije.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 nov 2013, 11:49

nerkolfc je napisao/la:Sve u zivotu je moguca, al' da nasa ekipa izgleda ovako sljedece sezone to nije.
Ma ovo je samo prikaz da je Suso tu sad, kako bi to izgledalo ;)
Naravno da neće biti isto sljedeće godine, mnogo toga će se promijeniti u ovom sastavu kao npr: neće biti ovog imena ispod Gerrarda :lol: :lol:

http://www.liverpool-redarmy.com/news/l ... sokho.html
Denis Aogo :mrgreen: Paradajz, say something :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 nov 2013, 11:50

Ja bih volio da Suso uspije u Engleskoj, ali mislim da je Primera za njega. Vidjecemo :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 18 nov 2013, 11:54

Ja sam za to da do pocetka sljedece sezone imamo novi duo u sredini terena. Stevie ce imati 34 i ako ne bude igrao vise prema napred nikako ga ne treba drzati na sredini terena jer ga noge izdaju. Lucasa na klupu, Gerrarda na klupu i tu se pojacati. Lijevog beka dovesti, al' bas iskesirati za njega para i Josea na klupu. Prodati Coatesa, Skrtela, Borinija, Assaidija i krenuti u novu sezonu sa ekipom koja ima sanse za nesto vise od top 4.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 nov 2013, 12:01

nerkolfc je napisao/la:Ja sam za to da do pocetka sljedece sezone imamo novi duo u sredini terena. Stevie ce imati 34 i ako ne bude igrao vise prema napred nikako ga ne treba drzati na sredini terena jer ga noge izdaju. Lucasa na klupu, Gerrarda na klupu i tu se pojacati. Lijevog beka dovesti, al' bas iskesirati za njega para i Josea na klupu. Prodati Coatesa, Skrtela, Borinija, Assaidija i krenuti u novu sezonu sa ekipom koja ima sanse za nesto vise od top 4.
zašto njega ? :?
uglavnom, i zimski i ljetni prijelazni rok će biti fokusiran na vezni red te će tako dolaziti većinom veznjaci. Odbrana je veoma dobro renovirana (Sakho, Skrtel, Agger, Toure) - kineski zid. ;)
Tu lijevu stranu riješiti, Aly vratiti u Šišmiše a dolaskom novog lijevog beka, Josea staviti na klupu pa nek se bori, nek' ima ozbiljnu konkurenciju. ;)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 18 nov 2013, 12:37

Mogao bi Skrtel opet ostati i sljedecu sezonu jer nam nije hića zamjenjivati na tim pozicijama.Treba nam lijevi bek zbog kojeg ce Jose igrati samo kup utakmice.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 18 nov 2013, 13:46

Dennis Aogo karijera mu je u stagnaciji, al' sto se mene tice za backupa odlican igrac.Mislim da nije bolji igrac od Cissokhoa (naravno kad je ovaj u dobroj formi), medjutim Cissokho je jednostavno grohn'o kao igrac i ocito BR nije zadovoljan njegovim partijama.Znaci Najbolji Cissokho > Najbolji Aogo s tim sto je Aogo u dobroj formi a Cissokho nije i nema naznaka da ce je podici.

Aogo je solidan igrac, najbolje ga je tako opisati.Dovoljno brz, spretan i okretan.Podjednako dobar ofanzivno i defanzivno (prema mojoj procjeni malo bolji ofanzivno).Ove sezone standardan u Schalkeu, medjutim lose po njega je sto na svojoj poziciji ima nenadyebivog Seu Rusilca... :mrgreen: Moze igrati kao lijevi bek, lijevi vezni(rijetko) i kao zadnji vezni(rijetko).
Ako je cijena 4m eura, MOZE :)

Sto se Skrtela tice, ne bi ga smjeli prodati osim ako ne dodje neka masivna ponuda...Jednostavno igra predobro da bi ga tako mizerno otjerali, Coates će svakako da ide a Ilori je mlad.Stoga, itekako ima mjesta za Skrtela koji ce sa Sakhom i Aggerom ciniti okosnicu odbrane jer je Toure u poznim godinama i svakako mu nece biti mrsko da ipak ne bude standardan.
Kako su povrede sastavni dio igre, bice mjesta za svakog od njih u to sam ubijedjen...

Nadam se da sam pomogao u deskripciji Aogoa, pozdrav do subote :D
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 18 nov 2013, 14:04

E sad kad kazes da je Aogo dobar igrac podjednako i napred i nazad tu si se debelo prevario. Aogo defanzivno jedna velika rupa, a i naprijed ga ne krasi neka vjestina. Covjek u S04 igra po meni samo zbog onog amatera na klupi, a u HSV je igrao na DMF jer je Fink bio tip koji je mijenjao formaciju svako 45 minuta. Samo pogledaj koliko je dobar pa je na prvenstvu 2010 umjesto njega na lijevom beku igrao Badstuber, i Boateng koji ako i igra bocno onda je to na desnoj strani. Eto toliko lijepo misljenje o njemu imaju u stozeru Elfa.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 18 nov 2013, 14:40

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja bih volio da Suso uspije u Engleskoj, ali mislim da je Primera za njega. Vidjecemo :D
Tako se govorili i sprdali se i sa Coutinhom pojedni pametnjakovici na ovom forumu i drugima. Usput nadji kompilaciju Coutinha dok je bio u Espanyolu i uporedi je sa Susovom iz Almerije..probaj naci razliku :D

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 18 nov 2013, 18:52

Astren je napisao/la:E sad kad kazes da je Aogo dobar igrac podjednako i napred i nazad tu si se debelo prevario. Aogo defanzivno jedna velika rupa, a i naprijed ga ne krasi neka vjestina. Covjek u S04 igra po meni samo zbog onog amatera na klupi, a u HSV je igrao na DMF jer je Fink bio tip koji je mijenjao formaciju svako 45 minuta. Samo pogledaj koliko je dobar pa je na prvenstvu 2010 umjesto njega na lijevom beku igrao Badstuber, i Boateng koji ako i igra bocno onda je to na desnoj strani. Eto toliko lijepo misljenje o njemu imaju u stozeru Elfa.
Prvo sam napisao da je solidan igrač i jeste solidan a takodjer sam napisao da je solidan za BACKUPA.Kad sam napisao da je "podjednako dobar" ofanzivno i defanzivno, mislio sam "podjednako kvalitetan".Znaci kakav god da je (dobar ili los) takav je na obje strane terena.Svakako da mu je ofanziva ipak malo jaca strana od defanzive, u kojoj i nije neki majstor.Znaci frajer bi u Liverpoolu bio dobar za backupa, nista vise...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 nov 2013, 20:51

NO MORE BACK UP'S !
Ja sam očekivao malo bolje komentare, međutim izgleda da je poput Aly-a :mrgreen: a takvi nam igrači ne trebaju.
Borimo se za top4 i Lige Prvaka a da se kod nas neki kale i popravljaju svoje karijere - na-a. ! ;)

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 18 nov 2013, 20:53

http://sulia.com/lfc_proudnews/f/320fd9 ... 9c40b9df89" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 nov 2013, 20:55

http://www.theguardian.com/football/201 ... CMP=twt_gu
:?

Da ovaj lik iz Derby-a ne pati od albinizma :?:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 nov 2013, 21:21

Kakav bi tek cirkus nastao kada bi bibliotekar kupio Hughesa za 15 miliona funti. No, ne treba vjerovati novinarima još uvijek, nije bibliotekar toliko glup.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 19 nov 2013, 09:38

Phil Dowd has been confirmed as the referee of the derby on Saturday
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.