FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

aS_Roma

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la aS_Roma » 16 feb 2014, 21:08

fczeljo je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Danas u Plavom dresu počinju:

Antolović - Stanić, Bogdanović, Zeljković, Bučan - Hasanović, Tomić, Jamak, Selimović, Svraka - Ramić.

Ako im je ovo najjaca ekipa, a u ovom trenutku jeste, izuezev sto ce im taj mali se vratiti i to je to , ovo je smijesna ekipa.
Vala ako ovi budu ispred nas e onda vala stvarno ne znam .. Po igrackom kadru nisu oni ni u top 4.
istina. ali po rezultatima prvi.

daj malo spustite loptu. lošija ekipa od ove je odigrala većinu jeseni i bila prva, čak i uz nekoliko kikseva.
Ja kazem u ovom trenutku, ovu proslu polusezonu npr nasu ekipu ne mozes poznati jer 2 igraca su samo tu u prvih 11.

Ne moze se porediti Jajalo, Delac, Stojcev, Biblija i ostali sa Hreljom , Karicem, Huseinbaseicem i ostalim ..
Jer smo imali mi samo 1 igraca bukvalno

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 16 feb 2014, 21:16

amypitar je napisao/la:Ima li istine da se pregovara sa Bekićem iz Zrinjskog. :?:
Bekić ima ugovor do kraja sezone sa Zrinjskim a transfer rok je prosao, nista od toga.
Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 feb 2014, 21:18

aS_Roma je napisao/la: Ja kazem u ovom trenutku, ovu proslu polusezonu npr nasu ekipu ne mozes poznati jer 2 igraca su samo tu u prvih 11.
Ovo je naš najveći minus, jer da imaš ekstra kvalitetne igrače ako nemaju kontinuitet i ako nisi strpljiv sa njima, džaba njihov individualni kvalitet. Fudbal je timski sport i treba zajedništvo.

@amy
Njega niko do sad nije povezivao sa nama, ili se nešto u tajnosti radi.

@simon
Ja bih sa njim probao dogovoriti nešš pa da na ljeto pređe kod nas kao slobodan igrač. ;)

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 16 feb 2014, 23:24

bordobijeli je napisao/la:ljudi nemoj te se zanositi i misliti da cemo sve pomesti po 3 razlike ,ne ide to tako. evo gledam Rijeka izgubi od Zadra i oni su ulozili i dobri igraca imaju al takva utakmica ne mogu ni penal zabit ni sa 5 metara ,zadar dva crvena al djaba nece u gol ,hocu da kazem da treba biti oprezan ,takva se utakmica svakom moze desiti još kakvi smo mi ,odma bi smjene trazili .još posebno sto je samo 11 kola znaci gotovo pa ne smijemo kiksati a to je veliki pritisak .
Istina, ali nije mjerilo jer taj Zadar je najveca mafija na ovim prostorima,
znaci ne bi ih Chelsea dobio na njihovom terenu kad se spasavaju od ispadanja :lol:
Svake sezone ista prica, u 2. polusezoni mozes kucu stavljat na Zadar..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 16 feb 2014, 23:30

Bit ce zayebanih 11 utakmica za vas gdje u svaku morate ulazit ko da je finale lige sampiona. Zeljo ima bolji raspored i Zeljo je beton na grbavici ali dajem vama prednost posto sam siguran da cete ih mlatnut na grbavici i da cete bolje igrati na strani kad se domacini otvore. Jedno od najzanimljivijih prvenstava kako se igra nasa liga
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 feb 2014, 23:42

Razbojnik je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ljudi nemoj te se zanositi i misliti da cemo sve pomesti po 3 razlike ,ne ide to tako. evo gledam Rijeka izgubi od Zadra i oni su ulozili i dobri igraca imaju al takva utakmica ne mogu ni penal zabit ni sa 5 metara ,zadar dva crvena al djaba nece u gol ,hocu da kazem da treba biti oprezan ,takva se utakmica svakom moze desiti još kakvi smo mi ,odma bi smjene trazili .još posebno sto je samo 11 kola znaci gotovo pa ne smijemo kiksati a to je veliki pritisak .
Istina, ali nije mjerilo jer taj Zadar je najveca mafija na ovim prostorima,
znaci ne bi ih Chelsea dobio na njihovom terenu kad se spasavaju od ispadanja :lol:
Svake sezone ista prica, u 2. polusezoni mozes kucu stavljat na Zadar..
pa da upravo to, i kod nas ima takvih ekipa i mi gostujemo takvim to su Travnik i rudar P gola borba za opstanak ,sve ce uradit da nas dobiju .

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 17 feb 2014, 00:08

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bit ce zayebanih 11 utakmica za vas gdje u svaku morate ulazit ko da je finale lige sampiona. Zeljo ima bolji raspored i Zeljo je beton na grbavici ali dajem vama prednost posto sam siguran da cete ih mlatnut na grbavici i da cete bolje igrati na strani kad se domacini otvore. Jedno od najzanimljivijih prvenstava kako se igra nasa liga
Istina je da će prvenstvo biti jako zanimljivo, međutim ne bih se složio da će nas uzeti na derbiju još na Grbavici. Imamo više igrača koji imaju taj duh i znaju šta je derbi kod nas, dok je u Sarajevu više stranaca. Možda ima mali Radovac i Dupovac, ovo ostalo je sve s strane. Realno šta Bilbija zna šta je ovdje derbi, dizao na Koševu znamo već šta. Ako ništa veća će želja biti kod naših igrača, dok Sarajevo ima par iskusniji igrača i na nekim pozicijama jačih igrača, treba priznati.
Derbi na Koševu su razbijeni, a samo će jedan igrač biti out, tako da biće gusto i ne tako kako ti pišeš. ;)
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 17 feb 2014, 00:46

Grokok je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bit ce zayebanih 11 utakmica za vas gdje u svaku morate ulazit ko da je finale lige sampiona. Zeljo ima bolji raspored i Zeljo je beton na grbavici ali dajem vama prednost posto sam siguran da cete ih mlatnut na grbavici i da cete bolje igrati na strani kad se domacini otvore. Jedno od najzanimljivijih prvenstava kako se igra nasa liga
Istina je da će prvenstvo biti jako zanimljivo, međutim ne bih se složio da će nas uzeti na derbiju još na Grbavici. Imamo više igrača koji imaju taj duh i znaju šta je derbi kod nas, dok je u Sarajevu više stranaca. Možda ima mali Radovac i Dupovac, ovo ostalo je sve s strane. Realno šta Bilbija zna šta je ovdje derbi, dizao na Koševu znamo već šta. Ako ništa veća će želja biti kod naših igrača, dok Sarajevo ima par iskusniji igrača i na nekim pozicijama jačih igrača, treba priznati.
Derbi na Koševu su razbijeni, a samo će jedan igrač biti out, tako da biće gusto i ne tako kako ti pišeš. ;)
To "razbijeni" je malo subjektivno...za nijansu bolji ipak jeste bili... Prvenstveno zahvaljujuci postavci igre od strane naseg tadasnjeg sefa strucnog staba koji je u vezni red gurnuo tri mlada igraca, tri defanzivna vezna, od kojih je opet najofanzivniji bio Radovac...To nas je u startu stavilo u podredjeniji polozaj, ali su se stvari promijenile ulaskom Travancica u igru.....Dakle, bili ste za nijansu bolji, ali razbijeni nismo!
Ne ocekujte puno od te price "zelja igraca".... Ta zelja moze vrlo lako da sveze noge ako se situacija ne odvija po planu i presudi najcesce u duelu ekipa priblizne kvalitete..... ;)

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 17 feb 2014, 01:03

Teško da navijač suprotnog tima može biti objektivan, ali ja u ovom slučaju zaista jesam. Ne pišem kao navijač Želje, samo sam realan. Sarajevo na Koševo razbijeno, trebali ste gubiti tri razlike na poluvremenu. Međutim, kad neće, neće. Sarajevo tu utakmicu nije ništa napravilo, zbog čega, zašto i kako neću da ulazim u to ..

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 17 feb 2014, 01:11

Ocito da si prespavao drugo poluvrijeme

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 feb 2014, 01:15

Zapamticemo pokusaj Bucana kada je napravio prodor po lijevoj strani, dosao do ivice 16-erca, namjestio loptu na desnu nogu i pogodio istocnu tribinu stadiona Kosevo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 17 feb 2014, 01:21

Opet ste neozbiljni sagovornici. Ne znam šta si ti zapamtio, ali Sarajevo kući nije pobjedilo i drugo je na tabeli. ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 feb 2014, 01:34

Ma time sam htio samo da kazem kakva je to bila utakmica i na sta je to sve licilo. Katastrofa utakmica, kakve smo kastrate imali u ekipi dobro i 0 izvukosmo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 feb 2014, 02:53

Kaze razbijeno Sarajevo?
Da su imali malo vecu incijativu i posjed jesu, ali znas sta znaci reci da smo trebali gubiti 3 0 na poluvremenu? ccc
Ko da su imali 2 precke,stativu i jos 2 100% šanse

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2014, 02:55

Sabinho je napisao/la:Ma time sam htio samo da kazem kakva je to bila utakmica i na sta je to sve licilo. Katastrofa utakmica, kakve smo kastrate imali u ekipi dobro i 0 izvukosmo.
takva kvaliteta je prštala da su se skauti (došli da gdledaju jednog našeg i jednog njihovog) pokupili sa stadiona nakon 20 minuta tekme.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 17 feb 2014, 11:50

Skauti ako su dosli, dosli su da gledaju dva igraca i njihove kvalitete, a nisu dosli gledati Barsa - Real. Iako ne vjerujem da su izasli, a ako jesu to su neki neozbiljni skauti, ili pak veliki strucnjaci koji za 20 min. procijene igraca, neprocijenjivo.

Stvar je samo naci razloge kako opravdati da niste pogledali na gol tri put. A utakmica ko utakmice je bila tanka.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 17 feb 2014, 12:14

[youtube][/youtube] evo pogledajte to "Razbijanje" oni ko komsije od kosova prave mit :lol: :lol:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 17 feb 2014, 12:20

Dino Bišanović napustio klub?
Allegri je gospodin!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 17 feb 2014, 12:24

Carli je napisao/la:Dino Bišanović napustio klub?
da, to je billo jasno jos prije priprema...uz to njegova "Zamjena" je Jajalo tako da nije cudno sto je otisao :)
tu su jos radovac i cimirot, sasvim dovoljno

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 17 feb 2014, 13:19

Carli je napisao/la:Dino Bišanović napustio klub?
Rekli su mu prije Turske da ne racunaju na njega! Nije ni isao na pripreme
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 11 gostiju.