FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
joj zracnog duela ne mogu dobiti bog te
Ja mislim da ni jedan zracni nismo dobili u napadu jbt
. . . zadovoljan i sa bodom . . .
Bod nije odličan al je dobar. Na ovom terenu dobro je i to.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Chinaglia, posto ti ne ides na Tusanj, mogao bi ti nama i protiv Radnika jedan ovakav stream, samo od pocetka tekme da bude? 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Dobar je i bod radnik mora pasti na tušnju tu ne smijemo rasipati bodove
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Chinaglia, posto ti ne ides na Tusanj, mogao bi ti nama i protiv Radnika jedan ovakav stream, samo od pocetka tekme da bude?

Bitno je da nismo izgubili..dobar je i bod,ma sta god neko mislio..sutra da Zrinjski odigra nerijeseno bilo.bi.dobro..idemo dalje..
Sad ce Husref krivit los teren haha..
Sad ce Husref krivit los teren haha..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja ku#ca i terena.napioo sam se radi terena xD
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znate kako je, njima gori pod nogama. Nisu nista rizikovali i nece biti nikom lako protiv njih jer se vade..
Mi cemo svakako protiv Radnika prekucati i uzeti tri boda, nemate sta u to sumnjati
Mi cemo svakako protiv Radnika prekucati i uzeti tri boda, nemate sta u to sumnjati

Ništa nismo ni propustili što nismo imali streama u prvom poluvremenu. Loša utakmica skorz i nema izgovora na loš teren, nije kao da ostale utakmice igramo na tepisima. Ovakvi su svi tereni pa i naš.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Rezultatom ne toliko, ali igrom i željom za pogotkom sam razočaran
BALL DON'T LIE
loš je Bojac, jebga, nisam zadovoljan i neću više ništa napisat'
-
- Kontakt:
Pa kaze da je najbolji za kompjutere, ne ide na Tusanj, to sve kad saberes je jedna predobra kombinacija. Chinaglia ne smije razocarat svoje fanoveNYKnicks Fan je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Chinaglia, posto ti ne ides na Tusanj, mogao bi ti nama i protiv Radnika jedan ovakav stream, samo od pocetka tekme da bude?![]()
![]()
![]()
![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Moglo je i bolje,teren loš,igrači su pokazali volju što je najbitnije al jbg kad ne ide ne ide,očito da ta nagla promjena terena je uticala na igru,sa onakvih ljepotana u Turskoj dođeš u blatu,ali sve u svemu ok je
RADNIK MORA PASTI
RADNIK MORA PASTI
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.