Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

amer991
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la amer991 » 13 nov 2013, 21:50

[youtube][/youtube] He dives when he wants... :D
taman kad pomisliš da je došao sebi nastavi sa glupostima,ali dok ih ne radi u Liverpoolu meni ne smeta.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 nov 2013, 21:54

Liverpool closing on Adam Lallana

Lallana is apparently one step to join Liverpool as Brendan Rodgers plots to bolster his midfield according to reports this morning.

Lallana is expected to make his first appearance for England on Friday against Chile, having been called into Roy Hodgson's squad after starring for the Saints this season.

The Reds are contemplating a move for Lallana in January and are ready to sell some players to cash in.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 13 nov 2013, 22:03

Strasno pojacanje, ako je istinito, u sto naravno sumnjam. Ove godine je potpisao novi petogodisnji ugovor, Sveci igraju vrlo dobro, on je kapiten i jedan od miljenika navijaca. Ne vidim razlog zasto bi napustao St Mary's, sa njegove tacke gledista.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 nov 2013, 23:00

Bertrand je napisao/la:Strasno pojacanje, ako je istinito, u sto naravno sumnjam. Ove godine je potpisao novi petogodisnji ugovor, Sveci igraju vrlo dobro, on je kapiten i jedan od miljenika navijaca. Ne vidim razlog zasto bi napustao St Mary's, sa njegove tacke gledista.
Zbog para? Sigurno mu mozemo ponuditi vise od Sotona, dosta vise.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 nov 2013, 23:04

nerkolfc je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:Strasno pojacanje, ako je istinito, u sto naravno sumnjam. Ove godine je potpisao novi petogodisnji ugovor, Sveci igraju vrlo dobro, on je kapiten i jedan od miljenika navijaca. Ne vidim razlog zasto bi napustao St Mary's, sa njegove tacke gledista.
Zbog para? Sigurno mu mozemo ponuditi vise od Sotona, dosta vise.
I Lige Prvaka :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 13 nov 2013, 23:40

amer991 je napisao/la:[youtube][/youtube] He dives when he wants... :D
taman kad pomisliš da je došao sebi nastavi sa glupostima,ali dok ih ne radi u Liverpoolu meni ne smeta.
Kakav idiot :lol:

Al' dok trpa nema veze :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 14 nov 2013, 00:56

Ma nek nastavi sa dobrom formom,ove godine me iznenađuje još uvijek nema nijedan žuti karton (odigrao je 7 utakmica sa onom u kupu) u Liverpoolu,ne pada ne simulira,njegova igra se dosta popravila u odnosu na prošlu sezonu bolje koristi šansu,malo je manje sebičniji nego prosle godine,uglavnom nije loše.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 14 nov 2013, 01:00

igraci kojima istice ugovor na kraju sezone
slika
meneza i diega pokupiti i tome jos dodati fernanda i dosta za januar
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 14 nov 2013, 01:32

LiverpoolREDS je napisao/la:igraci kojima istice ugovor na kraju sezone
slika
meneza i diega pokupiti i tome jos dodati fernanda i dosta za januar
cuj diega,pa on je istrošen ko najjeftinija ****.

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 14 nov 2013, 11:13

haha e cuj drz se lopate krampa i cumura :D.
sto se tice ovih slobodnih igraca najbolje bi nam paso El Cabi Alonso. puno toga bi donio u igru a najprije dobre pasove prema naprijed.
Henderson i Lukas najslabiji u ekipi. Ok , Henderson i Lukas jesu imali dobrih partija ove sezone ali ne mogu da se otmem utisku da je to najprije bilo protiv relativno slabih protivnika i kada cijeli tim igra odlicno tad i oni igraju kako treba jer se njihove mane manje vide ili kada se cijeli tim brani. Henderson jednostavno nije igrac koji moze odluciti utakmicu nekim pasom ili golom u najkriticnijim trenutcima a to je ono sto krasi Suareza, Statidza, Dzerarda i ostale velike igrace
volio bi da Hendo uspije i pokazao je nesto protiv Fulhama koji je bio katastrofalan.
Na Lucasa ne bi da trosim rijeci. prije bi stavio Sakhoa za defanzivnog veznog ali sta ja znam o fudbalu :p. Jednu sezonu bljesnuo a ostale sam se samo nerviro gledajuci ga. Enrike mi se jako svidja kao igrac i kad je u formi prejak je i samo da ga povrede zaobidju, bice vrlo bitan igrac za nas u buducnosti kao i Djonson.
u svakom slucaju napredak je evidentan i ptice na grani znaju da nam treba jos 2,3 pa mozda i vise igraca visokog kvaliteta da bi mogli razmisljati o vecim dometima ali sa Liverpulom se nikad ne zna :D
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 nov 2013, 12:24

slika

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 nov 2013, 14:43

OTNYS_YNWA je napisao/la:slika
Da se jos i ostali malo prikljuce, bilo bi odlicno.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 14 nov 2013, 15:43

Istina, nije dovoljno samo da golove daje SAS. Osim njih jos su se upisali samo Gerrard,Skrtel,Moses(racunam samo PL). Potrebno je puno vise doprinosa, prije svega iz veznog reda.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 nov 2013, 15:45

BigAndy je napisao/la:haha e cuj drz se lopate krampa i cumura :D.
sto se tice ovih slobodnih igraca najbolje bi nam paso El Cabi Alonso. puno toga bi donio u igru a najprije dobre pasove prema naprijed.
Henderson i Lukas najslabiji u ekipi. Ok , Henderson i Lukas jesu imali dobrih partija ove sezone ali ne mogu da se otmem utisku da je to najprije bilo protiv relativno slabih protivnika i kada cijeli tim igra odlicno tad i oni igraju kako treba jer se njihove mane manje vide ili kada se cijeli tim brani. Henderson jednostavno nije igrac koji moze odluciti utakmicu nekim pasom ili golom u najkriticnijim trenutcima a to je ono sto krasi Suareza, Statidza, Dzerarda i ostale velike igrace
volio bi da Hendo uspije i pokazao je nesto protiv Fulhama koji je bio katastrofalan.
Na Lucasa ne bi da trosim rijeci. prije bi stavio Sakhoa za defanzivnog veznog ali sta ja znam o fudbalu :p. Jednu sezonu bljesnuo a ostale sam se samo nerviro gledajuci ga. Enrike mi se jako svidja kao igrac i kad je u formi prejak je i samo da ga povrede zaobidju, bice vrlo bitan igrac za nas u buducnosti kao i Djonson.
u svakom slucaju napredak je evidentan i ptice na grani znaju da nam treba jos 2,3 pa mozda i vise igraca visokog kvaliteta da bi mogli razmisljati o vecim dometima ali sa Liverpulom se nikad ne zna :D
Velika je šteta što nisi pogledao utakmicu protiv Fulhama. :cry: Da jesi, vidio bi da je Henderson izborio korner nakon kojeg je dat drugi go, asistirao je za treći go i oduzeo loptu za četvrti go.
Ali koga briga za to, bitno je da se piše.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 14 nov 2013, 17:04

Henderson je napisao/la:
BigAndy je napisao/la:haha e cuj drz se lopate krampa i cumura :D.
Gerrard je uzeo loptu kod 4 gola i asistirao.
Velika je šteta što nisi pogledao utakmicu protiv Fulhama. :cry: Da jesi, vidio bi da je Henderson izborio korner nakon kojeg je dat drugi go, asistirao je za treći go i oduzeo loptu za četvrti go.
Ali koga briga za to, bitno je da se piše.

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 14 nov 2013, 17:40

@Henderson, fin si ti momak a i Henderson je dobar igrac samo za mene jos nije world class sto bi se reklo i ima jos dosta toga da poboljsa u svojoj igri.
Znaci lik jos nije WC po mom misljenju kao sto ni Rodzers nije dobar menadzer po tvom.
kada bude imao takav ucinak protiv jacih ekipa e onda vec nesto pokazuje....
Peace ;)
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 nov 2013, 18:19

BigAndy je napisao/la:@Henderson, fin si ti momak a i Henderson je dobar igrac samo za mene jos nije world class sto bi se reklo i ima jos dosta toga da poboljsa u svojoj igri.
Znaci lik jos nije WC po mom misljenju kao sto ni Rodzers nije dobar menadzer po tvom.
kada bude imao takav ucinak protiv jacih ekipa e onda vec nesto pokazuje....
Peace ;)
Henderson nije ni za koga WC igrač. :D
Ako ćemo pričati o jačim ekipama, on standardno igra odlično protiv Arsenala, Chelsija, Uniteda... Pa ove sezone je ukrao loptu Youngu iz kojeg je postignut pobjedonosni go Unitedu. Prošle sezone je imao odlične nastupe protiv Chelsija i Arsenala.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 14 nov 2013, 19:17

Ma nemam pojma nije los,spreman je,trudi se trci,daje sve od sebe no meni licno smeta to bez-mudno igranje kako da se izrazim da mi bi vidjeti da se malo odvazi doduse ima i do trenerovih naredbi dosta al' et cisto onak malo :mrgreen: Joj sad da bi ljudi uzet Evertona,nekako sam ubjedjen da necemo izgubiti ali hoce li biti pobjeda ahhh leglo bi kao kec na desetku.
"You'll Never Walk Alone"

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 14 nov 2013, 20:28

Journalist: "Are you scared to face Falcao tonight?" -

Mignolet:"Why would I be scared? I train with Suarez and Sturridge every day."
LIVERPOOL FC

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 nov 2013, 20:54

slika

I sta sad ? 8-)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.