taman kad pomisliš da je došao sebi nastavi sa glupostima,ali dok ih ne radi u Liverpoolu meni ne smeta.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Zbog para? Sigurno mu mozemo ponuditi vise od Sotona, dosta vise.Bertrand je napisao/la:Strasno pojacanje, ako je istinito, u sto naravno sumnjam. Ove godine je potpisao novi petogodisnji ugovor, Sveci igraju vrlo dobro, on je kapiten i jedan od miljenika navijaca. Ne vidim razlog zasto bi napustao St Mary's, sa njegove tacke gledista.
I Lige Prvakanerkolfc je napisao/la:Zbog para? Sigurno mu mozemo ponuditi vise od Sotona, dosta vise.Bertrand je napisao/la:Strasno pojacanje, ako je istinito, u sto naravno sumnjam. Ove godine je potpisao novi petogodisnji ugovor, Sveci igraju vrlo dobro, on je kapiten i jedan od miljenika navijaca. Ne vidim razlog zasto bi napustao St Mary's, sa njegove tacke gledista.
Kakav idiotamer991 je napisao/la:[youtube][/youtube] He dives when he wants...
taman kad pomisliš da je došao sebi nastavi sa glupostima,ali dok ih ne radi u Liverpoolu meni ne smeta.
cuj diega,pa on je istrošen ko najjeftinija ****.LiverpoolREDS je napisao/la:igraci kojima istice ugovor na kraju sezone
meneza i diega pokupiti i tome jos dodati fernanda i dosta za januar
Da se jos i ostali malo prikljuce, bilo bi odlicno.OTNYS_YNWA je napisao/la:
Velika je šteta što nisi pogledao utakmicu protiv Fulhama.BigAndy je napisao/la:haha e cuj drz se lopate krampa i cumura.
sto se tice ovih slobodnih igraca najbolje bi nam paso El Cabi Alonso. puno toga bi donio u igru a najprije dobre pasove prema naprijed.
Henderson i Lukas najslabiji u ekipi. Ok , Henderson i Lukas jesu imali dobrih partija ove sezone ali ne mogu da se otmem utisku da je to najprije bilo protiv relativno slabih protivnika i kada cijeli tim igra odlicno tad i oni igraju kako treba jer se njihove mane manje vide ili kada se cijeli tim brani. Henderson jednostavno nije igrac koji moze odluciti utakmicu nekim pasom ili golom u najkriticnijim trenutcima a to je ono sto krasi Suareza, Statidza, Dzerarda i ostale velike igrace
volio bi da Hendo uspije i pokazao je nesto protiv Fulhama koji je bio katastrofalan.
Na Lucasa ne bi da trosim rijeci. prije bi stavio Sakhoa za defanzivnog veznog ali sta ja znam o fudbalu :p. Jednu sezonu bljesnuo a ostale sam se samo nerviro gledajuci ga. Enrike mi se jako svidja kao igrac i kad je u formi prejak je i samo da ga povrede zaobidju, bice vrlo bitan igrac za nas u buducnosti kao i Djonson.
u svakom slucaju napredak je evidentan i ptice na grani znaju da nam treba jos 2,3 pa mozda i vise igraca visokog kvaliteta da bi mogli razmisljati o vecim dometima ali sa Liverpulom se nikad ne zna
Henderson je napisao/la:Gerrard je uzeo loptu kod 4 gola i asistirao.BigAndy je napisao/la:haha e cuj drz se lopate krampa i cumura.
sto se tice ovih slobodnih igraca najbolje bi nam paso El Cabi Alonso. puno toga bi donio u igru a najprije dobre pasove prema naprijed.
Henderson i Lukas najslabiji u ekipi. Ok , Henderson i Lukas jesu imali dobrih partija ove sezone ali ne mogu da se otmem utisku da je to najprije bilo protiv relativno slabih protivnika i kada cijeli tim igra odlicno tad i oni igraju kako treba jer se njihove mane manje vide ili kada se cijeli tim brani. Henderson jednostavno nije igrac koji moze odluciti utakmicu nekim pasom ili golom u najkriticnijim trenutcima a to je ono sto krasi Suareza, Statidza, Dzerarda i ostale velike igrace
volio bi da Hendo uspije i pokazao je nesto protiv Fulhama koji je bio katastrofalan.
Na Lucasa ne bi da trosim rijeci. prije bi stavio Sakhoa za defanzivnog veznog ali sta ja znam o fudbalu :p. Jednu sezonu bljesnuo a ostale sam se samo nerviro gledajuci ga. Enrike mi se jako svidja kao igrac i kad je u formi prejak je i samo da ga povrede zaobidju, bice vrlo bitan igrac za nas u buducnosti kao i Djonson.
u svakom slucaju napredak je evidentan i ptice na grani znaju da nam treba jos 2,3 pa mozda i vise igraca visokog kvaliteta da bi mogli razmisljati o vecim dometima ali sa Liverpulom se nikad ne zna
Velika je šteta što nisi pogledao utakmicu protiv Fulhama.Da jesi, vidio bi da je Henderson izborio korner nakon kojeg je dat drugi go, asistirao je za treći go i oduzeo loptu za četvrti go.
Ali koga briga za to, bitno je da se piše.
Henderson nije ni za koga WC igrač.BigAndy je napisao/la:@Henderson, fin si ti momak a i Henderson je dobar igrac samo za mene jos nije world class sto bi se reklo i ima jos dosta toga da poboljsa u svojoj igri.
Znaci lik jos nije WC po mom misljenju kao sto ni Rodzers nije dobar menadzer po tvom.
kada bude imao takav ucinak protiv jacih ekipa e onda vec nesto pokazuje....
Peace
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.