Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 nov 2013, 20:35

Da, dovodimo napadace koji ne daju golove i veznjake koji ne asistiraju, ja stvarno ne znam kako to da smo dali 21 gol.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 nov 2013, 20:36

fanatic je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Na niske grane smo pali i tonemo sve dublje i dublje.
Poceli smo padat kad je Benitez 7 zavrsio one sezone kad je u kljucnoj tekmi izvadio Torresa, a uveo N'goga. Tad su ga stari vlasnici otjerali i odtad ide samo pad - prvo pod Hodgsonom, pa onda i pod Kennyem.
Ova kalendarska godina je prva od one kad smo 2 zavrsili da se nesto pozitivno desava u klubu - bukvalnom "deremo" slabije ekipe na Anfieldu, igramo dopadljivo i ono sto je najbolje od svega jest da je ovo tek pocetak.

Benitez je sa transferima fulao puno, puno vise od Rodgersa ali opet svi pamte Xabija, Torresa, Mascha - a zaboravljaju razne Josemije, Kromkampe, Nuneze, Morientese, Pellegerine i vjerovatno ne bi prezivio ni sezonu i po da ne bi "cuda" u Istanbulu..

Jos ako se uporedi da je konkurencija tad bila "smijesna", odnosno da je velika cetvorka zaista postojala i bila nedodirljiva onda dosadasnji rezultati BR-a su i vise nego iznenadjujuci(pozitivno) kada se pogleda konkurencija..

A ti ako ne mozes shvatiti da smo na niskim granama vec dobrih 20ak godina(uz poneki bljesak, prije svih 2001 i 2005, odnosno 08/09) onda se tu nema sta raspravljati.
Da ali do sada nismo imali trenera koji se učio na nama i navijače koji su govorili neka smo ispali, neka smo izgubili. Prije smo se barem nečemu nadali.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 nov 2013, 20:39

Ja kontam Liverpool zadnji na tabeli. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 nov 2013, 20:41

Monolog je napisao/la:Ja kontam Liverpool zadnji na tabeli. :?
3 puta tabelu provjeravam.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 12 nov 2013, 20:50

Što ne ostade još u Banovićima... :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 12 nov 2013, 20:54

Ma dzaba, covek vidi sve crno i to je to. Da uzmemo titulu, verovatno bi i tu nasao neku manu...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 nov 2013, 21:28

http://squawka.com/news/2013/11/11/hend ... 3111134370" onclick="window.open(this.href);return false;

Strasan Hendo :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 nov 2013, 21:33

Odlicno je odigrao, vidim Skrtel najbolje ocjenjen. :D

Komentar ispod:
henderson has improved immensely under rogers , , something i fear if dalgish had still ben theyre he wouldnt off , it comes down to good man management , and good hard work by henderson , he still has to improve his passing specially late on in games , but when your running around like he does its sure to effect your passing in some way , just comes to matching his physical fitness with his mental fitness late in games , he slowly starting lift his head and knocking passes across the park and finding his runners , sometimes before he too often just passed side ways all the time , if he could add a few tricks to his game as well , that wouldnt hurt , but overall im impressed by his progress , and i hope he gets better and better for liverpool

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 12 nov 2013, 21:49

Henderson je napisao/la: Iz ovog zaključujem da bi ti dao Rodgersu još jednu sezonu bez obzira ako se ne plasiramo u LS naredne sezone?
I da, po tebi on neće osvojiti nijedan trofej barem još dvije sezone? I tebi je to sve ok?
I ja bih mu dao jos jednu sezonu ali kao sto rece Paradajz pod ociglednim napredkom.Naravno uslov je poboljsana igra i ubadanje par igraca kojima cemo se radovati u narednim sezonama,kao prosle zime sto je uradio sa Coutinhom i Sturridgeom,i da konacno izademo iznad 70 bodova-sto bi znacilo borbu do zadnjeg kola za LP.
Osvajanje kupa ni malo ne bi utjecalo na pobjednicki mentalitet,a to smo imali prilike vidjeti i prije dvije sezone.Taj kup nam je bio nesto sto nam je tada trebalo,6 godina bez trofeja,i zao mi je sto King Kenny ne dobi sansu jer su vlasnici dosta ulozili u njegov projekat,a na kraju to sve propade.Jedino je on mogao vratiti ulozeno.
Dosao je Rodgers u kojeg se ne ulazu pare nego vrijeme,trazili su i vlasnici strpljenja i obecali su mu dati vremena.Mjenjanjem njega kao trenera mi cemo izgubiti dvije sezone i 60ak miliona,a nijedan ama bas nijedan manager na ovom dunjaluku sa ovom ekipom ne moze garantovati LP pored Chelsea,Citya,Uniteda i Arsenala pogotovo sa parama koje Rodgers dobija na raspolaganje.
Nama treba sistemski rad,a Rodgers zaista ima dobar plan.Istina da mora jos da uci ali vazno je da je spreman da uci sto se vidi iz dana u dan jer sazrjeva kao manager i raste sa klubom-moras priznati da se je situacija popravila od pocetka ove godine,a prije toga je tu bio samo pola godina sto je slozit ces se samnom jako premalo za neke promjene?
Zadnja izmjena: RodgersBOSS, dana/u 12 nov 2013, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 nov 2013, 21:51

Apsolutno mi se ne da citati rasprava Henderson vs Svi Realni.

Nazivcirat cu se zbog nidjeg.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 13 nov 2013, 00:47

http://bhsport-x.com/?p=6320" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

shereWillpower
Kontakt:

Post Postao/la shereWillpower » 13 nov 2013, 01:04

fanatic je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Na niske grane smo pali i tonemo sve dublje i dublje.
Poceli smo padat kad je Benitez 7 zavrsio one sezone kad je u kljucnoj tekmi izvadio Torresa, a uveo N'goga. Tad su ga stari vlasnici otjerali i odtad ide samo pad - prvo pod Hodgsonom, pa onda i pod Kennyem.
Ova kalendarska godina je prva od one kad smo 2 zavrsili da se nesto pozitivno desava u klubu - bukvalnom "deremo" slabije ekipe na Anfieldu, igramo dopadljivo i ono sto je najbolje od svega jest da je ovo tek pocetak.

Benitez je sa transferima fulao puno, puno vise od Rodgersa ali opet svi pamte Xabija, Torresa, Mascha - a zaboravljaju razne Josemije, Kromkampe, Nuneze, Morientese, Pellegerine i vjerovatno ne bi prezivio ni sezonu i po da ne bi "cuda" u Istanbulu..

Jos ako se uporedi da je konkurencija tad bila "smijesna", odnosno da je velika cetvorka zaista postojala i bila nedodirljiva onda dosadasnji rezultati BR-a su i vise nego iznenadjujuci(pozitivno) kada se pogleda konkurencija..

A ti ako ne mozes shvatiti da smo na niskim granama vec dobrih 20ak godina(uz poneki bljesak, prije svih 2001 i 2005, odnosno 08/09) onda se tu nema sta raspravljati.
najrealniji Liverpoolov forumas kojeg sam procito ovdje...

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 13 nov 2013, 01:24

LiverpoolREDS je napisao/la:http://bhsport-x.com/?p=6320
ma sto dalje od Anfielda ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 nov 2013, 08:59

hajmo sad onu nasu staru:
[youtube][/youtube]
You are someone else I am still right here

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 13 nov 2013, 10:04

amer991 je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la:http://bhsport-x.com/?p=6320
ma sto dalje od Anfielda ...
to stoji.ako iko ikad naslijedi BR neka to bude Hypia,caragher ili SG.
http://****/fudbal/united-chels ... nom-redsa/" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahah sto se moyes zado ,misli ima jos van persia
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 13 nov 2013, 10:48

Treba priznati da je Fera najveći trol na ovoj temi. :mrgreen:

15 igrača Liverpoola je dobilo reprezentativne pozive.

Danas se povezujemo sa Lallanom, Lucas Mourom, Vlamir Berishom, Incom po 100. put...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 13 nov 2013, 10:57

Davno sam ja rekao @Hendo da ovo nije za tebe, idi bolan u Banoviće i drž' se lopate, krampa i ćumura' ;)

[youtube][/youtube]
Ovaj Salah je lud. :mrgreen: Volio bih ga vidjeti u Liverpool-u pod uslovom da će mi neko jamčiti da neće biti poput Assaidija, Aspasa itd...

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 13 nov 2013, 11:10

Salah je meni prejak, ali i ja se bojim da ne bi bio spreman ili se ne bi uklopio u EPL kad bi ga doveli, Ipak iz Svicarske u Englesku je veliki veliki korak. Al nek oni njega dovedu, njega ili Konoplyanku ili Yarmolenka, i jednog veznog, Matić je preskup al zamislite taj sastav sa takvom dvojicom u ekipi, odma bi dva prvotimca morala na klupu i odma i jača klupa a i jači prvi tim.

Moramo se pojačat u Januaru ako hoćemo da idemo do kraja, sredina nam je bizarna, tu prvenstveno mislim na širinu pa onda na kvalitet, po meni su tu najpotrebnija pojačanja.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 13 nov 2013, 12:19

ne treba nam Matic ouno para je to za njega, treba nam griezman i neki zadnji vezni(nesto kao javi martinez,ili iz wolfsburga dovesti luis gustava)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 nov 2013, 13:10

fera je napisao/la:hajmo sad onu nasu staru:
[youtube][/youtube]
Pošteno :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.