ja ti kazem sta mi on rece ako on laze,lazem i ja vasAduka87 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:52Kako ne bi prihvatio a lik poslao svoj cv na konkursu kad je raspisan tj prijavio sebenko21 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:46ne branim uopste Hadziju da je i imenovan Dogan kao sef akademije ne bi pristao jer sjedio sam nedavno ja i moj dobar prijatelj s njim i rece nam da ni bi vise radio ni u jednom sarajevskom klubu za nikakve pare a to je obrazlozio ovim rijecima sta mi to treba u zivotu da mi neko psuje pokrivenu zenu itd
ovako radim malo s djecom u Hadzicima odem na seminare kad su ispiti za licencu to je sve sto zelim raditi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Pa dodju popune CV i odu.
Jahic postao menager godine kao predsjednik FKS a uvalio nam seate.
Hadzija master u Barceloni zavrsio preko kluba
Sabrina po seminarima London, Pariz nagrade sve preko FKS.
Ona presica i ovaj intervju...da Bog sacuva sta su uradili od kluba!
I sto je zanimljivo u svim pricama,svim kljucnim momentima koji su spomenuti jedno ime se uvijek spominje,a to je Sabrina. Samim tim logicno se da zakljuciti da je i najodgovornija za ovo stanje.
I sto je zanimljivo u svim pricama,svim kljucnim momentima koji su spomenuti jedno ime se uvijek spominje,a to je Sabrina. Samim tim logicno se da zakljuciti da je i najodgovornija za ovo stanje.
a mi kupovinom artikala plaćamo njihove seminare i ljetovanja, ništa ovo ne ide klubu.bordobijeli je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:56Pa dodju popune CV i odu.
NEMA NAZAD
zaboravio si ono najvaznije put na maldive sa svojim havericama sve na racun klubabordobijeli je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:56Pa dodju popune CV i odu.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
I to u jeku sezone. Kada smo još uvijek bili na +5 ili +6 bodova.benko21 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:59zaboravio si ono najvaznije put na maldive sa svojim havericama sve na racun klubabordobijeli je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:56Pa dodju popune CV i odu.
- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta rade doktori onda? Nije ti ispravna pričaado-hz je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:24Dakle, Emir je odmah trazio da mu se sve isplati do zadnje marke, bas kao i Husref!
Medjutim, nasi da bi izbjegli to, dali mu da bude ovo sto ce biti a u biti nece nista raditi ni odlucivati!
**** okreće sve na svoj mlin.
Laze da nije znao da je Cmiljanić povrijedjen jer je znao a i Oremusa je doveo povrijedjenog!
I da je od Krste trazio pare na ruke da mu zavrsi produzenje ugovora.
Toliko o Emiru Hadzicu!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
gadi mi se jedva cekam da joj vidim ledja a doci ce taj dan aBdHajdeee je napisao/la: ↑02 jun 2021, 00:02I to u jeku sezone. Kada smo još uvijek bili na +5 ili +6 bodova.benko21 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:59zaboravio si ono najvaznije put na maldive sa svojim havericama sve na racun klubabordobijeli je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:56
Pa dodju popune CV i odu.
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Pa popravljaju atmosferuMortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2021, 00:04Šta rade doktori onda? Nije ti ispravna pričaado-hz je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:24Dakle, Emir je odmah trazio da mu se sve isplati do zadnje marke, bas kao i Husref!
Medjutim, nasi da bi izbjegli to, dali mu da bude ovo sto ce biti a u biti nece nista raditi ni odlucivati!
**** okreće sve na svoj mlin.
Laze da nije znao da je Cmiljanić povrijedjen jer je znao a i Oremusa je doveo povrijedjenog!
I da je od Krste trazio pare na ruke da mu zavrsi produzenje ugovora.
Toliko o Emiru Hadzicu!!!

Doktori u ekipi su nam vrhunski to moram da kažem. Jedan od njih je veliki šaljivdžija da ga sad ne imenujem prepoznat će se on. Svaki put kad mi izgubimo on nije tu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jedino rjesenje i izlaz za nas klub je da nas kupi neki normalan vlasnik, neko ko ce i uloziti neke pare,ali i neko ko ce zastiti svoje pare i zaista u punom smislu upravljati klubom,a ne preko hrpe posrednika.
Pa jel istina ovo za Rastelija ili je suplja, jer sumnjam da imamo pare za trenera koji trenutno vodi ekipu u Seriji B
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 02 jun 2021, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sad kao Dogan bolja opcija od Ciofija hahah kakav crni Dogan i slicne ublehe
- LegendKiller
- Kontakt:
A cirkusa u klubu, šta je ovo.
Meni sa fakat nije jasno gdje su pare.
Dakle, prodali smo Rahmu i Tatka i za njih dobili više od milion KM. Nismo imali para za pojačanja, i nemamo para za plate igračima.
Gdje su pare?
Mešanović i Sušić za svoje nastupe ne zaslužuju uopće platu, jer platu trebaš zaraditi. Jukić isto.
Miličević i Fanimo imaju puno pravo da tuže jer su platu zaradili.
Meni sa fakat nije jasno gdje su pare.
Dakle, prodali smo Rahmu i Tatka i za njih dobili više od milion KM. Nismo imali para za pojačanja, i nemamo para za plate igračima.
Gdje su pare?
Mešanović i Sušić za svoje nastupe ne zaslužuju uopće platu, jer platu trebaš zaraditi. Jukić isto.
Miličević i Fanimo imaju puno pravo da tuže jer su platu zaradili.
Ovdje su izgleda cirkusanti svi od Nama pa naniže, nevjerovatna šprdnja sa klubom u ovoj večerašnjoj emisiji. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E komedija ziva. A sta i ocekivati kada vise nije moguce da trenutni ljudi naprave bilo kakav dobar potez.
Kakav cirkus napraviše od kluba, gori smo od Želje života mi...

Ovaj podcast sa Emirom je bože plakat, budalama nas prave, šprdancija klasična.

Ovaj podcast sa Emirom je bože plakat, budalama nas prave, šprdancija klasična.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa hadzic vise ne zasluzuje ni da zauzme od Pantelije mjesto 

Ofiraza za ofirazom. 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Prvi smo na tabeli, bjezimo borcu 5 bodova i vi biste opet nekoga tjerali usrefovci

NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: ASD, Jadnimi, misstianopenaldo, mnon46, nedimmmm1337, samoFKS i 62 gosta.