Prpa

Naprijed Zeljo ljubavi moja !
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jel to znači da ti ja nemogu odgovoriti jer imam 35 godina ? Ne ubrajam se u navedenu kategorijuDule 078 je napisao/la:Pitanje za starije forumaše,od 25-30 godina.
Sjeća li se neko utakmice Borac-Željo poslije rata,mnogo prije ovih zajedničkih liga? Čini mi se da su naš Kara i pokojni Škija to organizovali,da se pokaže prijateljstvo između dva kluba, i da fudbal može da se igra i između,do juče,zaraćenih strana i da je ta prijateljska utakmica odigrana u Banjaluci dosta prije starta ovih zajedničkih takmičenja.
Bio sam jako mlad i uopšte nisam siguran da je to odigrano,ali znam sto posto da sam gledao emisije i čitao da se treba igrati. Sjeća li se ko toga?
PS Ako se takva stvar u to vrijeme uspjela organizovati,i ako je utakmica stvarno odigrana,onda ste ispali još veće šupčine 2005 sa onim Žepčem! Mislim naravno na odnose među klubovima,a što se navijača tiče,to niti je kad štimalo,niti će kad štimati...čak kažu da je prije rata bilo gore nego sad između nas i TM![]()
....
Sto volim kad nas ovako podcjenjuju, na njima je veci pritisak da nas moraju dobiti sto nam u potpunosti odgovara.Veceras samo ponosno i hrabro i rezultat ce doci.NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJAellaxaz je napisao/la:"Željezničar je kvalitetan protivnik koji želi da se nadigrava sa svim ekipama protiv kojih igra. Sigurno je da to žele i protiv nas u ovom derbiju. Mislim da smo mi u ovom trenutku kvalitetniji tim i uvjeren sam u našu pobjedu. Nemamo problema oko sastava tima, jer svi igrači su mi na raspolaganju i to je za mene u ovom trenutku najvažnije, a o sastavu koji će početi utakmicu odluku ću donijeti uoči starta meča", rekao je trener Zvezdan Cvetković.
Vidim dobro raspoloženje kod trenera Borca.
Joj sto si ti sav u SF-u...Koje teorije jbt.Neandertalac je napisao/la:"Mi moramo da vodimo računa o nama, a ne o Željezničaru. Važno je da mi odigramo kvalitetnu utakmicu, a ako na terenu dobro odradimo svoj posao onda pobjeda neće doći u pitanje. Ovo je važna utakmica, možda i najbitnija u ovom delu šampionata", rekaoje Dragoslav Stakić.
Prpa. Ovim naglasava da dosta stvari kod njih nije stimalo protiv Olimpica , zna da bi bilo lose da se izgube bodovi, a u takvoj atmosferi , trener njegovog kvaliteta, nevjerujem da moze motivisati , nego ce samo da napravi, dodatni pritisak !
Naprijed Zeljo ljubavi moja !
Prvo ću ti ovaj informativni dio odgovoriti: utakmica se jeste odigrala i mislim da je bilo 3-1 za nas. Interesantno je da je odigrana 11.09. na dan kad su bili napadi na New York. Trebao je biti direktan prenos, ali je sve otkazano zbog napada. Vjerovatno zbog toga a i zbog termina utakmice (radni dan u radno vrijeme) je bilo malo gledalaca. Osim tada htio da dovede Grujića kod nas, ali nije uspio. Mislim da je ta Osimova izjava najviše pogurala Grujića u reprezentaciju (prvo mladu pa onda i A). Što je Grujić svakako i zaslužio, ali znamo da se kod nas repka (posebno mlada) više sastavlja po novinama nego na terenu.Dule 078 je napisao/la:Pitanje za starije forumaše,od 25-30 godina.
Sjeća li se neko utakmice Borac-Željo poslije rata,mnogo prije ovih zajedničkih liga? Čini mi se da su naš Kara i pokojni Škija to organizovali,da se pokaže prijateljstvo između dva kluba, i da fudbal može da se igra i između,do juče,zaraćenih strana i da je ta prijateljska utakmica odigrana u Banjaluci dosta prije starta ovih zajedničkih takmičenja.
Bio sam jako mlad i uopšte nisam siguran da je to odigrano,ali znam sto posto da sam gledao emisije i čitao da se treba igrati. Sjeća li se ko toga?
PS Ako se takva stvar u to vrijeme uspjela organizovati,i ako je utakmica stvarno odigrana,onda ste ispali još veće šupčine 2005 sa onim Žepčem! Mislim naravno na odnose među klubovima,a što se navijača tiče,to niti je kad štimalo,niti će kad štimati...čak kažu da je prije rata bilo gore nego sad između nas i TM![]()
....
19:30 , Prenos ; BHT1Alipasino je napisao/la:Kad je tekma.Zelim nasim puno srece i pobjedu i konacni napredak ka vrhu tabele.
2.10 na x2, yebo djeda mraza kakve poklone daje premier kladionicasoba 39 je napisao/la:1,45 poklon
nemozete zvijezdu regularno dobiti ,a hocete borca...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:2.10 na x2, yebo djeda mraza kakve poklone daje premier kladionicasoba 39 je napisao/la:1,45 poklon
ma NADA zadnja umirepastore je napisao/la:nemozete zvijezdu regularno dobiti ,a hocete borca...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:2.10 na x2, yebo djeda mraza kakve poklone daje premier kladionicasoba 39 je napisao/la:1,45 poklon
BLU SKY je napisao/la:Stadion «Grbavica» oduvijek je bio rasadnik talentovanih fudbalera, a da se tradicija ne prekine potrudio se mladi golam Adnan Hamzagić.O jednom od najperspektivnih čuvara mreže omladinskog pogona Željezničar, treneri imaju samo riječi hvale. Trud, marljiv rad i disciplina, te brzo savladavanje svih postavljenih zadataka, nešto je što krasi Hamzagića. Želja mu je da se jednoga dana nađe na spisku jedne od reprezentativnih selekcija BiH, što mu, obzirom na prikazano u dosadašnjoj karijeri, mnogi i prognoziraju.
«Riječ je o momku koji je pravi sportski tip, jer osim fudbala trenira i boks i nema sumnje da ukoliko nastavi ovim ritmom može napraviti nešto značajno. Mislim da bi ova sezona za njega mogla biti ključna, u kojoj bi mogao doživiti totalnu ekspanziju kvaliteta, ali se isto tako mora opredjeliti između boksa i fudbala. Po mom mišljenu to treba biti fudbal, jer mu je tu mjesto. Ima visinu i građu odgovarajuću za golmana i može zaista biti jako dobar», kazao je Eso Ibrahimović, tvorac brojnih čuvara mreže Plavih, među kojima su reprezentativci BiH Kenan Hasagić, Ibrahim Šehić, te Adnan Gušo.
Ibrahimović trenutno radi sa 35 mladih golmana na «Grbavici» i nada se da će neke od njih, među kojima je i Hamzagić, jednoga dana naći svoje mjesto na glavnom terenu stadiona «Grbavica».
“Oni su u godinama kada variraju. Hamzagić ima još prostora za napredak i ukoliko bude radio može postići još puno toga”, kazao je Ibrahimović.
Hamzagić trenutno nastupa za tim mlađih kadeta Želje koji se takmiči u Prvoj ligi F BiH. Rođen je 8. decembra 1996. godine, a prve fudbalske korake napravio je 2003. godiine.
“Želim radom skrenuti pažnju na sebe. Nadam se da ću jednog dana obući i dres sa državnim grbom BiH”, kazao je Hamzagić.
Kod: Označi sve
http://url.ba/95mq
Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, elSaik, Hare1991, Mana, seha77, Strumfinho i 56 gostiju.