Ima ordagica na klupi , on sigurno moze napraviti vise nego haurdic. .nadam se da nece dugo cekati sa izmjenama.NYKnicks Fan je napisao/la:efendic, haurdic najgori do sada jbg
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nije se nista niti desilo.. Lopta odskace previse, a mi igramo po zemlji. Oni nisu odigrali nista, nabacuju samo na onog napadaca iz Srbije visokog.Tuzlak04 je napisao/la:Po statistici smo bolji (blago)
Sad odjednom svi gledaju utakmicu, pa gdje ste bili kad smo tražili ljude da napravimo stream

Borac ko fol ide na 3 boda, ma njima je ovdje bod vrh, puna kapa.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Sad ce Ordaga da udje, Sara na krilo umjesto Haurde, idemo zabit jedan gol i kraj.NYKnicks Fan je napisao/la:Ima, pun onaj sektor. Teren oranica, veze s terenom nemaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:E jbg, izgleda da ce i Husref promasit sa pojacanjima ove sez, kakve su Fukare, cujuli ste sta?NYKnicks Fan je napisao/la:efendic, haurdic najgori do sada jbgmi bolji, imamo posjed, samo fali zadnji pas...

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Naša složnostAerials je napisao/la:Sad odjednom svi gledaju utakmicu, pa gdje ste bili kad smo tražili ljude da napravimo stream![]()
![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam pokusao praviti stream ali mi je racunar kanta i procesor mi se preforsira nakon par minuta :/
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa ti si ga napravila bila i ljubavnik ti ChiniAerials je napisao/la:Sad odjednom svi gledaju utakmicu, pa gdje ste bili kad smo tražili ljude da napravimo stream![]()
![]()

PS ja sam pokusao napraviti ali nisam uspio jbg

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ja znam napraviti stream, al' nemam mojaTV niti ADSL, da imam bio bi link ovdje od meneNYKnicks Fan je napisao/la:Pa ti si ga napravila bila i ljubavnik ti ChiniAerials je napisao/la:Sad odjednom svi gledaju utakmicu, pa gdje ste bili kad smo tražili ljude da napravimo stream![]()
![]()
PS ja sam pokusao napraviti ali nisam uspio jbg

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu ovdje bili usli svi, sada je krcat ovaj diowobly92 je napisao/la:

Ordagić mora u igru u drugom poluvremenu, on je sposoban otključati Borčevu odbranu.
Do sad tvrda utakmica bez sansi borac slab al ni mi nismo imali sut u gol iako imamo posjed i blagu inicijativu na sredini ... Treba ofanzivnije krenuti u drugom nekako i mi preoprezno igramo
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
dajte neki stream dje gledate… donijecu vam srecu
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Imam ja sve to, ae sta trebam uraditi za napraviti strimčinu?Aerials je napisao/la: Ja znam napraviti stream, al' nemam mojaTV niti ADSL, da imam bio bi link ovdje od mene
EVO TEKMAAAAA AAAAAAAAAA
VOLI VAS SVE CHINAGLIA

Kakva šansa Ahmetovića
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
ahmete ahmete
- tuzlak1987
- Kontakt:
Profula Ahmet 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.