FK Željezničar (opšte diskusije)
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Da li ćete skandirati "Istina za Vedrana" na utkamicama protiv Lištice nakon što je ista kupila desetogodišnju kartu? Čisto me zanima da li vam je to bila cijena za tolerisanje fašizma. 

Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
PitarBordo je napisao/la:Da li ćete skandirati "Istina za Vedrana" na utkamicama protiv Lištice nakon što je ista kupila desetogodišnju kartu? Čisto me zanima da li vam je to bila cijena za tolerisanje fašizma.

- PitarBordo
- Kontakt:
I'll take that as a no.Quinlan je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Da li ćete skandirati "Istina za Vedrana" na utkamicama protiv Lištice nakon što je ista kupila desetogodišnju kartu? Čisto me zanima da li vam je to bila cijena za tolerisanje fašizma.

Samo Saraj'vo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:I'll take that as a no.Quinlan je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Da li ćete skandirati "Istina za Vedrana" na utkamicama protiv Lištice nakon što je ista kupila desetogodišnju kartu? Čisto me zanima da li vam je to bila cijena za tolerisanje fašizma.

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kako te bolan nije sramota !?!?!?PitarBordo je napisao/la:I'll take that as a no.Quinlan je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Da li ćete skandirati "Istina za Vedrana" na utkamicama protiv Lištice nakon što je ista kupila desetogodišnju kartu? Čisto me zanima da li vam je to bila cijena za tolerisanje fašizma.
Sta ocekivati od pitara i njegovog razmisljanja. Dobro ih je bumbar poducio
- PitarBordo
- Kontakt:
Postavio legitimno pitanje, i ja sam malo povratio kad sam vidio kako ljudi odjednom promjeniše priču prema jednom klubu koji se simbol tamne strane ovog našeg društva. I to u više navrata. I to po koju cijenu promjeniše priču? Po cijenu 10-osezonske ulaznice?Thetraphak1921 je napisao/la:Kako te bolan nije sramota !?!?!?

Da su gospoda iz Uprave, pa hladno vratili repa Lištici, ali ovako.
S druge strane da se ne lažemo, da je obrnuta situacija, tj. da nema te užasne historijske mrlje od 4. oktobra 2009, isto bi bilo i sa klubom koji ja podržavam. Ljudi jednostavno ne cijene svoje dostojanstvo dovoljno.

Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 09 dec 2016, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
samo ti podrzaJI a mi cemo da radimo sta nam je volja, pozdrav
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- PitarBordo
- Kontakt:
delinjo je napisao/la:samo ti podrzaJI a mi cemo da radimo sta nam je volja, pozdrav

Samo Saraj'vo.
Sta mi imamo s vama sda-aovcima. Hajmo boja fesa boja dresa mrs s teme! Hvala.
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobro mater mi opsuj, al' me ne guraj u SDA koš, i feslije. Hvala.HausMan je napisao/la:Sta mi imamo s vama sda-aovcima. Hajmo boja fesa boja dresa mrs s teme! Hvala.

Mada generalno reakcija sama po sebi dosta govori da većina razmišlja kao i ja samo što ima dosta pjeska u gaćama.

Samo Saraj'vo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ni obraza ni stida nemas. Koristis ime pokojnika da bi nas isprovocirao jer je NK Siroki Brijeg ucestvovao u ovoj akciji. Pustite pokojnog Vedrana da pociva u miru, ne korisite njegovo ime da bi svoje lazi poturili !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- IlProfessore
- Kontakt:
Izvadi glupu glavu i svoj nos iz tuđih guzica i gaća i gledaj svoja posla. Jadno i degutantno je da prozivaš na račun ubijenog Vedrana grupu koja je zajedno sa hordama onog dana išla na proteste i koja istrajava u podršci za pravdom za ubijenog Vedrana i druge navijače koji su nastradali tog dana. Apsolutno svaka utakmica protiv tog nacističkog kluba je utakmica u kojoj se pominje Vedranovo ime od strane navijača FK Željezničar.PitarBordo je napisao/la:Dobro mater mi opsuj, al' me ne guraj u SDA koš, i feslije. Hvala.HausMan je napisao/la:Sta mi imamo s vama sda-aovcima. Hajmo boja fesa boja dresa mrs s teme! Hvala.![]()
Mada generalno reakcija sama po sebi dosta govori da većina razmišlja kao i ja samo što ima dosta pjeska u gaćama.
Ali ti o tome vjerovatno nemaš pojma jer si pubertetlija željan pažnje i neukusnih provokacija na komšijskom pdf-u.

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Uživao veliku popularnost zbog s(p)retnog gola konama.sb1996 je napisao/la:Kakav je kod vas bio Brazilac Tiago
Imao je on još dobrih utakmica, ali je igrač koji ostavlja promahu u odbrani, neodgovoran, ne vraća se nazad.
U napadu je sigurno jako dobar za našu ligu, ali kad se sve sabere mač sa dvije oštrice.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesu.LjoZee je napisao/la:Ja ne vjerujem da ce Kostic doci kod nas. Uprava Slobode jeste malo cudna, ali valjda nisu toliki debili da objave na zvanicnoj da su produzili ugovore i onda da Kostic predje kod nas. Jednom nas je odbio tj. ljetos i iskreno ne vidim razlog zasto bi sad pristao.

Onda nek vam je Bog na pomoci.tuzlak1987 je napisao/la:Jesu.LjoZee je napisao/la:Ja ne vjerujem da ce Kostic doci kod nas. Uprava Slobode jeste malo cudna, ali valjda nisu toliki debili da objave na zvanicnoj da su produzili ugovore i onda da Kostic predje kod nas. Jednom nas je odbio tj. ljetos i iskreno ne vidim razlog zasto bi sad pristao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- TobeYarabi
- Kontakt:
@hrasno jel istina ovo sto almir prica o raskidu i evricima? 

- Hrasno1921
- Kontakt:
Hajmo prvo od toga ko je Almir? nadam se da mislis na Seferovica kondicionog, ostalo ces mi morati objasniti, i ako mislim da znam na sta ciljasTobeYarabi je napisao/la:@hrasno jel istina ovo sto almir prica o raskidu i evricima?
1921'
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa seferovic. znas na sto mislim, a pitam tebe jer znam da si ti jedini na ovom forumu upucen u stanje u fkzHrasno1921 je napisao/la:Hajmo prvo od toga ko je Almir? nadam se da mislis na Seferovica kondicionog, ostalo ces mi morati objasniti, i ako mislim da znam na sta ciljasTobeYarabi je napisao/la:@hrasno jel istina ovo sto almir prica o raskidu i evricima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.